ʼντε άντε τι έμεινε?Μια χαρά...
Printable View
ʼντε άντε τι έμεινε?Μια χαρά...
Polinaki μεσα από την καρδια μου καλη επιτυχια!!!! να σκεφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν. Οι σκεψεις μου θα είναι μαζί σου.Να προσεχεις το εαυτουλη σου πολυ πολυ!!!
Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!!!!!
Πωλινάκι μου σου εχω στειλει μνμ...:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll ::roll::roll::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smi legrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin ::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Πωλινάκι μου πώς πέρασε ο καιρός!! Πωπω.... σαν νερό! Όλα θα πάνε καλά!! Όντως δεν οδηγούσε πουθενά αυτή η σχέση!! Κοίτα να περάσεις καλά τα τελευταία βράδια με το παλιό στομαχάκι και να το αποχαιρετήσεις ομαλά!!! Από την άλλη εβδομάδα θα αισθάνεσαι σούπερ!!!
Καλησπέρα κορίτσια!!!! Λούνα μου, περνάω όσο μπορώ καλύτερα με το μεγάλο μου στομάχι. Θα φύγει ευχαριστημένο πιστεύω!!!!!!!!
polinaki, πωπω περασε ο καιρος, φτανει η μεγαλη μέρα!
μπηκα για να σου ευχηθω ολα να πανε κατ ευχην (τελευταια σας διαβαζω μονο που και που στα κλεφτα),
να εχεις γρηγορη αναρρωση και γενικα ο,τι καλυτερο !
υ.γ. εγω ειμαι στα ιδια οπως τα ηξερες, και απο αποψη κιλων, αλλα και γενικοτερα...
φιλακια :)
Καλημέρα!!! Ντορετούλα μου σε σκεφτόμουνα προχτές!! Βρήκα και μια συνταγή για κεικ που είχες ποστάρει στο συνταγες της παρέας και λέω τι να κάνει αυτή η ψυχή, χάθηκε. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Σου εύχομαι σύντομα να φτιάξουν και το θέμα της δουλιάς και το θέμα των κιλών.
Φιλούθκια πολλά κούκλα μου
Hello Pauline.
Η ερχόμενη Πέμπτη είναι μία ωραία μέρα και για τους 2 μας :)
Εύχομαι να μας παν όλα καλά και το καλοκαίρι να πίνουμε χυμό σε καμιά ωραία καφετέρια στον εναέριο. :P
Φιλούδια στον μικρούλη σου.
Πωλινακιιιιι 4 μερες!
Σαν ψεμα μου φαινεται,πως περναει ο καιρος..
Πρεπει να νιωθεις κατι παραπανω απο χαρουμενη..
Αντε,μετραμε αντιστροφα!!!
η μεγαλη μερα φτανει πολινακι μου!!!!αντε κοριτσαρα μου κ ολα θ απανε σουπερ....:smilegrin:
ανυπομονω να σε "διαβασω" μετα το χειρουργειο.....:bouncy:
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Στοπα ότι θα χειρουργηθούμε μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιούπηηηηηηηηη!!! Πόσο χαίρομαι που τελείωνει η ταλαιπωρεία και των δύο μας και θα ξεκινησει μια νέα ζωή για μας!!!! Μαζί θα τον πείνουμε τον χυμό? Αχ τί ωραία!!!!!!Quote:
Originally posted by PM79
Hello Pauline.
Η ερχόμενη Πέμπτη είναι μία ωραία μέρα και για τους 2 μας :)
Εύχομαι να μας παν όλα καλά και το καλοκαίρι να πίνουμε χυμό σε καμιά ωραία καφετέρια στον εναέριο. :P
Φιλούδια στον μικρούλη σου.
Αντε καλή επιτυχία στα χέρια των γιατρών μας !!! Θα περιμένω νέα σου!!!
Αμμα σου φαίνεται σαν ψέμα, φαντάζεσε για μένα πως φαίνεται΄!!!!!!!!! Εχω γίνει υπερκινητική να σου πω την αλήθια!!! Σαν σίφουνας τρέχω να προλάβω τα πάντα!!!!!!!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Πωλινακιιιιι 4 μερες!
Σαν ψεμα μου φαινεται,πως περναει ο καιρος..
Πρεπει να νιωθεις κατι παραπανω απο χαρουμενη..
Αντε,μετραμε αντιστροφα!!!
Είμαι κατενθουσιασμένη και ανυπόμονη πολύ!!!! Θελω τόσο πολύ να βγω από το χειρουργείο και να ακούσω "Πολύμνιά μου πήγαν όλα περίφημα!!!!!"
3 κιαπόψε λοιπόν για την εισαγωγή!!!!!!
Το μόνο που με απασχολεί είναι το τί θα κάνω χωρίς εσάς τόσες μέρες!!!! Θα τρελλαθώ ειδικά που δεν θα μπορώ να μειραστώ την χαρά μου!!!!
Κι εγώ ανυπομονώ να σας "γράψω" μετά το χειρουργείο!!!!! Αλλά το κακό είναι ότι θα μου πάρει μια βδομάδα, και πώς θα το αντέξω? Πως θα αντέξω να μην μειραστώ την χαρά μου αμέσως μαζί σας?Quote:
Originally posted by Maria Hope
η μεγαλη μερα φτανει πολινακι μου!!!!αντε κοριτσαρα μου κ ολα θ απανε σουπερ....:smilegrin:
ανυπομονω να σε "διαβασω" μετα το χειρουργειο.....:bouncy:
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Νομίζω θα τρελλάνω στα τηλέφωνα την Ναταλή, την Γιάννα, την Αδαμαντία, την Αλμα και ολες όσες έχω τα τηλέφωνα τους!!!!!!!!
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:: smilegrin:
Θα σε ταραξουμε εμεις πρωτα polinaki σιγα μην μεινουμε με την αγωνια .......... Θα ειμαστε απο το πρωι εκει διπλα σου νοερα και θα σου συμπαραστεκομαστε ..............
Ολα θα πανε καλα και μολις συνελθεις θα φλυαρισουμε αρκετα ...........Δεν θα βαρεθεις καθολου !!!!!:):):):):yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::y es::yes::yes::yes: