-
Τελεια ειντζελ! γεια σας κοριτσαρες! σημερα η διαθεση ειναι ανεβασμενη παροτι δεν ειχα ορεξη για γυμναστικη κ δεν πηγα ειδα -1 κιλο στη ζυγαρια!
Χθες ομως ημουν κυρια, εφαγα διπλο μεσημεριανο (τρομαρα μου) κ ολα τα γευματα μαζι γιατι πεινουσα απιστευτα,
αλλα το βραδυ το εραψα κ ενω ετρωγε ο ανδρας μου κοτοπουλο σχαρας παιδακια κ πατατουλες εγω ετρωγα αγγουρακια κ καροτακια με ξυδακι κ αλατι κ εκανα κ μμμμμμμμμ (απο ευχαριστηση χαχαχαχ)
Νιωθω τελεια,, κυριως που νικαω τον κακο μου εαυτο σχεδον καθημερινα πια, εστω κ μια φορα!
Μερεντα να μας πεις πως πηγαν οι εξετασεις, μην αγχωνεσαι, ανεβαινουν ολα, ζαχαρο πιεση κτλ...
ευχομαι να πανε ολααααααααααααα καλα!
σημερα θα κανω πρωτη φορα κρεατοσουπα που τρελαινεται ο δικος μου, ο Θεος βοηθος! δεν βρισκω συνταγη να την εχει αυγοκομμενη οπως την θελει,
σκεφτομαι να κανω την κλασσικη που βρηκα κ στο τελος να αυγοκοψω κ ο,τι βγει!
Η κοτοσουπα παντως ηταν θεικη που ειχα κανει (την δευτερη φορα γιατι την πρωτη εβαλα τοσο ρυζι που ειχε πιει ολο το νερο κ ηταν κοκκορας με ρυζι κ οχι σουπα :fake sniffle: ) χαχαχχαχα
-
Κοριτσια γυρισα!!!!
ο ζαχαρο επεσε αρκετα αλλα θελει και αλλο βεβαια!!!Μονο το πρωινο νηστειας ειναι τσιμπημενο 99 λογω των πολλων ωρων χωρις φαγητο!!να καταλαβετε τιμες στην μια ωρα απο 235 πηγε 180 και στις 2 ωρες απο 180 πηγε 131 πολυ καλα παμε εχασα αλλα 2 κιλα σε 15 μερες κλεινω μηνα και θα ζυγιστω να δουμε πως παωωω!!!Εμαθα για 3 βιταμινες οτι βοηθουν στο αδυνατισμα θα τις δοκιμασω και θα σας πω αν ειδα διαφορα!!!Φυσικα σημερα χαλασα τη διαιτα γιατι εφαγα 1 κιλο ζαχαρη στην καμπυκη ζαχαρου που μου κανανε πρωι πρωι 8 η ωρα την εφαγα!!!Αυριο ομως παλι συνεχιζω παμε καλα και γερα ειμαι αισιοδοξη!!!Θα αυξησω ομως τη γυμναστικη σε 1ωρα μου ειπαν οπωσδηποτε αεροβικη και 1 βαρακια γιογκα και τετοια 40 λεπτα δεν αρκουν!!!Ειχα παρει ενα dvd Της πετρουλακη τελευταια που λεει καις λιπος 24 ωρες μετα θα το κανω και αυτο μονο μιση ωρα ειναι!!Φιλια ειμαι χαρουμενη.....
-
Congrats merenta!!!! ολα πανε τελεια λοιπον!!! καλη συνέχεια!!!!
-
αυτα ειναι! μπραβο μερεντα μου! τι γλυκο νικ ειναι αυτο, λογικο ειναι να εχεις τσιμπημενο σακχαρο :grin: ολα καλα θα πανε!
Λιγο χαζη ερωτηση, παιρνεις χαπακι? κανεις καποια αγωγη?
Χθες ετρεχα μανα κ αδελφη σε διαβητολογο...
Στεναχωρηθηκα πολυ, εχουμε κληρονομικοτητα για καρδια, σακχαρο, πιεση, ολα τα καλα!
Θα χασω τα κιλα αυτη τη φορα ολα κ θα τα κρατησω, θελω καλυτερη ποιοτητα ζωης σε 10 χρονια (στην ηλικια της αδελφης) αλλα κ σε 30 (της μαμας)...
Κ δεν θελω να παθω εμφραγμα στα 70 (αν ζω τοτε μετα απο ολα αυτα) κ να καπνιζω οπως ο πατερας μου...
-
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ!
-
ωπα βγηκαν κεφαλαια αυτα, τυχαιο? δε νομιζω :grin:
-
αχ βαντ μου είδες πόσα παραδείγματα προς αποφυγή έχεις μέσα στην ίδια σου την οικογένεια?αυτά να σκέφτεσαι κάθε φορά που θέλεις να ανάψεις τσιγάρο ξανά ή που θέλεις να φάς κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που πρέπει ;)
-
εττσι ειναι, κ να σας πω κ κατι...μαρεσει το φαγητο, θελω να το απολαμβανω σε ολη μου τη ζωη κ κανενας γιατρος να μη μου πει δε θα τρως γλυκα,
δεν θα τρως πολυ φαγητο μαζι.
Θελω να στρωσω απο τωρα ενα πιο ανετο κρεβατι να κοιμηθω αργοτερα...
οπως στρωσουμε κοιμομαστε απτη μια,
απτην αλλη η κληρονομικοτητα παντα καραδοκει να το ξεστρωσει!
μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα, αν μη τι αλλο θα ξερω οτι προσπαθησα!
Παω τωρα για ενα μανικιουρ να ανεβει το ηθικο :roll: αχ Κουλα λεει ο τυπος στην Ανιτα,
αχ ρε μανα λεω εγω απο χθες...
γιατι εκτος απο τα καλα των γονιων παιρνουμε κ καποια απο τα κακα,
κ δυστηχως χωρις να υιοθετησουμε δικες τους συμπεριφορες,
η κληρονομικοτητα δεν εχει... τροπους...
-
Bad μου τι να πω που εχω κληρονομήσει όλα τους τα κακα??? μεση ( α ρε πατερα), θυρεωειδή (Α ρε μανα) και ότι συνεπάγεται με αυτα???
το ίδιο σκεφτομαι και εγω.... να στρωσω ένα καλό κρεββάτι να κοιμαμαι ησυχη.
Αυριο παω σε καινουργια διαιτολογο γιατή η προηγούμενη μου πεφτει πλεον κομματακι μακρυα και με δυσκολία στο parking και δεν εχω χρόνο για χασιμο καθώς το παιδακι μου δεν φταιει σε τιποτα να στερείται την μανούλα του πολλές ώρες.... (εχω τυψεις και γι' αυτό οπως καταλαβαίνετε). Ειδομεν!!
-
με το καλο λοιπον!
(καλα μεση κ θυροειδη εννοειται οτι εχουμε και εμεις, ειναι δυνατον να μεινουμε πισω? χαχαχα)
μην εχεις τυψεις κουκλα μου, κοιτα κ λιγο εσενα...ξερω οταν γινω μανα θα με αναιρεσω αλλα ας υποθεσουμε ο τι δεν θα εχω απιστευτες τυψεις!:roll:
-
Κοριτσια μου δεν παιρνω χαπια δεν μου χρειαζεται απλα διαιτα και γυμναστικη χρειαζομαι και τιποτα αλλο.Εμενα βγαινει μεσα στα ορια 98-99 το πρωι αλλα μολις τρωω ενα ζαχαρη ανεβαινει αρα δειχνει την προδιαθεση για αυτο παλευω...Για οσους εχετε κληρονομικο ζαχαρο προσοχη πολυ ειναι ατιμο και υπουλο προσοχη στη διατροφη σας!!!Εμαθε καμια τι εγινε με το Πολινακι?
-
αυριο το πρωι χειρουργείται τελικα.... αυριο το βραδακι νεα!!!
-
αντε με το καλο!!! Πωλινα σεχουμε στο μυαλο μας διαρκως.
Κοριτσια επεσα στα τσιγαρα, δεν μπορουσα να το παλεψω αλλο, η τροφη δε με ηρεμουσε, δεν ηθελα κ να φαω τρελα οπως παλια γιατι αντε να επανελθω μετα παλι...
Δυστηχως ενας πολυ δικος μου ανθρωπος, σαν δευτερη μητερα αν υπαρχει τετοιος ορος,
εχει σημαντικα προβληματα υγειας εδω κ μηνες κ τωρα απεγινε η κατασταση.
Συζητησα κ με τους δικους μου κ απλα θα καπνιζω οσο μπορω πιο λιγο,
οχι μπροστα τους/μαζι τους ωστε να ειμαι ακαπνη πολλες ωρες,
θα παλεεψω με το βαρος λιγους μηνες κ μετα θα το κοψω μαχαιρι να τελειωνω.
Μερεντα μου πολυ καλο ειναι αυτο, οτι το ρυθμιζεις με τη διατροφη,
εγω ο,τι κι αν φαω ευτυχως μενει σταθερο,
δηλαδη ο οργανισμος λειτουργει ρολοι προς το παρον.
το παρακολουθω τακτικα κ θα ζητησω λεπτομερειες κι αλλες στην επομενη επισκεψη της μητερας μου στο διαβητολογο.
Προς το παρον κραταω οτι η παχυσαρκια ειναι ο νο1 παραγοντας μηπως κ χασω τα κιλα, ολα αυτη τη φορα.
Τα 80 δεν ηταν good enough, αλλα ας παω πρωτα εκει κ μετα θα κατεβω.
Ημουν ετοιμη να ακυρωσωω το διαιτολογο το σαβ/κο απτη στεναχωρια μου αλλα μου ειπε να μη το αφησω, οτι θα τα παρατησω, κ ως εκ θαυματος τον ακουσα.
Ειμαι απογοητευμενη, τελικα οι αγιοι ανθρωποι τραβανε τα παντα.
Δεν ειδα κανενα κακο να υποφερει. Τελικα ολα σαυτη τη ζωη πληρωνονται ή μηπως ισχυει μονο οτι ο Θεος δοκιμαζει τους καλους?
ΥΓ μανουλα νο2 σαγαπω πολυ κ σε σκεφτομαι κ μακαρι να το βλεπεις στον υπνο σου...
-
καλημερες κουκλες! :yes: λεγανε κατακλυσμο αλλα τιποτε ακομη...
-
καλημερα κοριτσια μου να μαι και εηω και σημερα ειμαι και πολυ χαρουμενη.....ζυγιστηκα και το αποτελεσμα ειναι το εξης
25/2/2011.....111,700
4/3/2011......109.700 (-2 κιλακια)
μια εβδομαδα διατροφης και γυμναστικης και δικαιωθηκα.......και εις κατωτερα:bouncy: