Καλησπέρα!Αν και καινούριο μέλος στο forum το έχω επισκεφθεί αρκετές σαν αναγνώστης!Είμαι 28 χρονών!Η δική μου περίεργη ιστορία με τις εμβοές ξεκίνησε πριν ένα μήνα ακριβώς!Να σημειώσω πως ασχολούμαι αρκετά με τη μουσική απο μικρή ηλικία!Πάμε λοιπόν,πριν από 1 μήνα,αφού περπάτησα στο υπρβολικό κρύο της Αθήνας το βράδυ μπαινοβγαίνωντας σε bars,κατέληξα με την παρέα μου σε ένα μικρό clubάκι!Η μουσική εκεί απο τα ηχεία ήταν ομολογουμένως αρκετά δυνατά αλλα μόνο εγώ από όλη την παρέα μου ενοχλήθηκα από την ένταση, σε σημείο που 2-3 φορες για λίγα λεπτά βγήκα έξω απο πόνο στα αυτιά!Μετά απο 2 ώρες,πηγαίνοντας προς το σπίτι,ένιωθα ενα μικρό βουητάκι στο αριστερό αυτί,το οποίο γινόταν αντιληπτό σχετικά εύκολα στο δρόμο,παρά τους θορύβουςΔεν έδωσα σημασία και κοιμήθηκα!Το επόμενο πρωί ξύπνησα με 2-3 ήχους εμβοών σε κάθε αυτί!Βουητάκια χαμηλού τόνου,συριγμοί,'φτερουγίσμ� �τα' και hiss,δηλαδή πολύ υψιλής συχνότητας ΄ξυσιματάκι'!Mιάς και ήταν Σάββατο δεν επισκεύθηκα κάποιο γιατρό αλλά μετά απο μία περιήγηση στο internet ξεκίνησα κορτιζόνη Medrol σε χάπι (μου την είχε δώσει και παλιότερα γιατρος σε συνδιασμό με αντιβίωση για μια φλεγμονή στο αυτί)!
Δευτ'ερα επισκέπτομαι ιδιώτη ΩΡΛ ο οποίος δεν βρήκε καποια βλαβη πουθενά!Ακουόγραμμα και τυμπανόγραμμα ήταν τέλεια!Μου είπε τα κλασσικά,μην το σκέφτεσαι,είσαι νέο παιδί κλπ!Συνέχισα την κορτιζόνη για 9-10 μέρες και όντως οι εμβοές υποχώρησαν 95% σε 15-16 μέρες...Να σημειώσω πως για 3-4 μέρες κι με μία μέρα σε κορύφωση,άκουγα παραμορφωμένες κάποιες ψηλές συχνότητες,άκουγα δηλαδη στο δρόμο ήχους σαν κελαιδίσματα πουλιών χωρίς να υπάρχουν!Yπήρχε δηλαδή πηγή ήχου όπως αυτοκίνητα,μουσική καφετέριας,θόρυβος απο ψυγείο,βαβούρα στο ΙΚΕΑ ΚΛΠ!Απλά άκουγα μια συγκεκριμένη συχνότητα πιο δυνατά και αλλιωμένη!
'Ena μήνα μετά το συμβάν και αφου οι εμβοές όπως είπα είχαν εξαληφθεί σχεδόν πλήρως,μετά απο επίσκεψη σε περιοχή με υψόμετρο και αρκετό κρύο αέρα,την επόμενη μέρα ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!Αυτή τη στιγμή άρχισαν ξανά το κοκτέιλ εμβοών και στα 2 αυτιά!χωρίς να εκτεθώ σε δυνατό θόρυβο για να υποψιαστώ βλάβη!
Υπάρχει κανείς να μου πεί τη γνώμη ή σχετική εμπειρία του?? :(