εμενα να σου πω δεν μου λειπει καθολου το τυρι..περιεργο γιατι δεν ζουσα χωρις τυρι και φετα...χαχαχαχα
Printable View
εμενα να σου πω δεν μου λειπει καθολου το τυρι..περιεργο γιατι δεν ζουσα χωρις τυρι και φετα...χαχαχαχα
Γεια σας και απο μένα!!
Εγώ κορίτσια ξεκίνησα στις 5/5 την Ducan και κράτησα για 7 ημέρες την πρώτη φάση! Τώρα διανύω την δεύτερη και μάλλον για πολύ ακόμα!!
Ξεκίνησα 92 κιλά, τώρα είμαι 85.7 και συνεχίζω μέχρι τα... 68 :Ο
Ταυτόχρονα, παίρνω και Lipotox πριν από κάθε γεύμα ώστε να με συγκρατεί λίγο και να μην πεινάω, αλλά μπορώ να πω ότι δεν πεινάω ιδιαίτερα.. ακόμα τουλάχιστον! Ενθουσιάστηκα με όλες αυτές τις συνταγές του πίτουρου βρώμης!
Ερώτηση! Εγώ μέχρι τώρα έτρωγα κουάκερ, αλλά κάπου είδα ότι δεν είναι το ίδιο! Που μπορώ να προμηθευτώ πίτουρο βρώμης??
γεια σου αμαντα και καλη αρχη...απαγορευεται το κουακερ...το πιτουρο θα το βρεις σε μαγαζια που εχουν βοτανα και υγιεινες τροφες...μια χαρα η απωλεια σου μεχρι τωρα...
Εγώ ξεκίνησα 2/5 κράτησα 7 μέρες την πρώτη φάση και έχασα 4 κιλά σε 12 μέρες. Δεν την κάνω υστερικά όμως αλλά με κουάκερ και πίτουρο σιταριού, κοτατζ της ΦΑΓΕ(4,5%) και μία φορά την ημέρα 1/3 κουταλάκι ζάχαρη στον καφέ. Γλυκά δεν έκανα καθόλου γιατί φοβάμαι τα γλυκαντικά σε υψηλές θερμοκρασίες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κολλάει το στόμα μου αν και πίνω πολύ νερό. Γενικά χάνω πολύ δύσκολα ίσως λόγω δυσκοιλιότητας η οποία έχει παραγίνει...
amanda25 ,agepa , πολυ καλα αποτελεσματα αν και χωρις πιτουρο βρωμης δεν ειναι ντουκαν... ο γιατρος ειναι καθετος σάυτο.
ψαξτε και βρειτε πιτουρο αξιζει τον κοπο. καλη συνεχεια!
Quote:
Originally posted by migg
υπαρχει ενα στα Lidl που λεγεται linesse 2%..στην αναγκη βαζε λιγο απο αυτο...αυτο το fromage των καρφουρ μοιαζει πιο πολυ με γιαουρτι παρα με τυρι
ΣΤΟ LIDL ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ LINESSE ME 0,2%.
ΑΝΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 099 ΕΥΡΩ
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ. ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ DUKAN ΑΠΟ TH ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ 10-5-2011.
ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ 10 ΗΜΕΡΕΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ 105 ΚΙΛΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 2,5 ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 75.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΤΟ (ΒΟΤΚΑ-ΛΕΜΟΝΙ) ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4 ΠΟΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!
Κορίτσια καλημέρα!
Χθες προμηθεύτηκα πίτουρο βρώμης, την κάνουμε που την κάνουμε, να γίνεται σωστα!
Τα κιλά μου παραμένουν τα ίδια βέβαια αλλά δεν απογοητεύομαι, περιμένω να αδιαθετήσω όπου να ναι οπότε υποψιάζομαι ότι αυτό φταίει!
Πηγα χθες Lidl.Ειχε διαφορα τυρια με μαρκα Linesse αλλα κανενα δεν εγραφε 2% οποτε δεν πηρα τπτ.Ειχε ενα cottage cheese,ενα γκουτα light και ενα τσενταρ νομιζω.Quote:
υπαρχει ενα στα Lidl που λεγεται linesse 2%..στην αναγκη βαζε λιγο απο αυτο...αυτο το fromage των καρφουρ μοιαζει πιο πολυ με γιαουρτι παρα με τυρι
Μηπως ηταν το κοτατζ ή καποιο αλλο?
Τι τυρι ειναι αυτο?Τσενταρ,γκουτα?Γραφει πανω 0,2%?Πηγα χθες και δεν ειδα κατι να γραφει 0,2%Quote:
Originally posted by ploussia
ΣΤΟ LIDL ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ LINESSE ME 0,2%.
ΑΝΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 099 ΕΥΡΩ
ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΠΛΑΚΕ ΚΟΥΤΙ
migg, γιατι απαγορευεται το κουακερ;Quote:
γεια σου αμαντα και καλη αρχη...απαγορευεται το κουακερ...το πιτουρο θα το βρεις σε μαγαζια που εχουν βοτανα και υγιεινες τροφες...μια χαρα η απωλεια σου μεχρι τωρα...
Tο κουακερ ειναι βρωμη επεξεργασμενη-αποφλοιωμενη. το πιτουρο βρωμης ειναι ο εξωτερικος φλοιος της βρωμης.
Σε ευχαριστω, δεν το ηξερα. Μηπως γνωριζεις την διατροφικη αξια του πιτουρου; Στη γευση πως ειναι; Στην πιτα με τα ασπραδια που φτιαχνω λογικα δε θα εχει μεγαλη διαφορα με το quaker ε;
Για πες για τη πίτα με τ'ασπράδια fae!_prits_:p !!!
Ούτε εγώ το ήξερα, φαντάζομαι το πίτουρο θα είναι φουλ σε φυτικές ίνες λογικά.