Καλά Πωλινάκι μου δεν έχω λόγια! είδα τις φωτογραφίες και στο ΦουΜπου.. Ειλικρινά ένα τεράστιο μπράβο!
Κούκλα! :bouncing:
Printable View
Καλά Πωλινάκι μου δεν έχω λόγια! είδα τις φωτογραφίες και στο ΦουΜπου.. Ειλικρινά ένα τεράστιο μπράβο!
Κούκλα! :bouncing:
ΦουΜπου???? ΑΑΑΑΑ το φατσοβιβλίο????? Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
καλημερα κουκλες.....σημερα ολο το πρωι εως και τις 7 το απογευμα κιτρινο σορτσακι κ λευκο φανελακι κ σαγιοναρουλες γτ κανω δουλειες στο σπιτι.... μετα βλεπουμε...θα σας πω..... πολινακι εχεις φου μπου????αν θες πες μ ν σ κανω αντ
Σημερα, σαν τον καραγκιοζη... λεπτο μοτιβο καρω φουστα, μαυρο μπλουζακι με δαντελλα μανικια. καλτσες μεχρι το γονατο και μποτακια
τζιν κολλητο, μωβ τιραντακι που κανει "ν" μπροστα και ξυλινα τσοκαρα 10ποντα στο χρωμα τερακοτα, συνδυασμενο με ασορτι τερακοτα τσαντα
Είπα να γράψω κι εγώ σήμερα γιατί χθες φόρεσα ένα υπέροχο κόκκινο-καρπουζί στράπλες φορεματάκι που είχε να μου χωρέσει από το 2008!!!!! Τί χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mπράβο koukoutsi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:spin:Quote:
Originally posted by Alma libre
Mπράβο koukoutsi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μου πηρε η μαμα μου γκρι κολαν και πρασινο φορεμα αμανικο με ριγες απο τα ματ υπεροχο
πφφφφφφ δεν ξερω αν θα τα βαλω.
απο τη μια σκεφτομαι οτι θα μου φτιαξουν την διαθεση ακομα κι αν με παχαινουν
απο την αλλη ντρεπομαι
Μπράβο κουκλίτσα μου!!!!!!!! Αντε και σου εύχομαι να σου μεγαλώσει σύντομα το καρπουζί φορεματάκι και να αγοράσεις νέο!!!Quote:
Originally posted by koukoutsi
Είπα να γράψω κι εγώ σήμερα γιατί χθες φόρεσα ένα υπέροχο κόκκινο-καρπουζί στράπλες φορεματάκι που είχε να μου χωρέσει από το 2008!!!!! Τί χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by koukoutsi
ΩΩΩΩΩ!!!!!!!!! πωπωωωωωω συγχαρητηριααααααααααα!!!!!! !!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: ο,τι κανεις, το κανεις καλα! συνεχισε το!!
χι χι χι!!!! ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!!!!
Ενα μαύρο κολάν παντελόνι και 1 μαύρη φούστα με μύτες την οποία την έβαλα σαν φορεματάκι στραπλες!! Γενικά έχω μια μανία τις φούστες που έχουν lycra και είναι μακριές να τις φοράω σαν φορέματα!!!!!
Στειλε μου τι εκανες!! Οχι τοσο για εμενα αλλα για φιλη που εχει να χασει γυρω στα 30κ και δεν λεει να κανει επεμβαση!Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
με διαιτα και γυμναστικη. (αχου το μωρακι εχει δαχτυλακιααααααααααα μιτσουκουυυυυυυυ τρελαινομαιιιιιιιιι!!!!!!)
εχω χαλαρωση στα ποδια.. αλλα στη πισω μερια!!!!!!!!! δε κανω πλακα, αν και να σου πω τη αληθεια, μονο με τους μπροστινους μυς γυμναζομαι, ελλειπτικο/περπατημα κτλ. οποτε λογικο. Αλλα δε παραπονιεμαι!
Σιγααααααα σιγα θα κανω και για πισω. Τωρα ειμαι στα μαζεματα. Μεχρι το τελος του χρονου θα'χει φτιαξει.
Μακρυ κολιε! πρεπει να'χω καπου ενα με αλυσιδακι πολυ μακρυ, θα το ξεθαψω και θα το δειξω!
EDIT: βασικα, αν θελετε και εσεις, ολο λεω λεω και θα με περασετε για παραπονιαρα, και τωρα λεω, σε καμια βδομαδα που θα παω στη αισθητικο και κανω παλι αποτριχωση, να βγαλω φωτογραφιες με μαγιο, να δειξω σαν βοηθεια σε οποιον θελει να χασει πολλα κιλα, τι θα συνηστουσα για να αποφυγει τα αποτελεσματα μου. Με τη εννοια, να δωσω ενδειξεις και τα σχετικα.