Πωπω παιδιά με έχει φάει το άγχος..... κι όταν αγχώνομαι θελω να τρώω κιόλας γκαμώτη >.<
Printable View
Πωπω παιδιά με έχει φάει το άγχος..... κι όταν αγχώνομαι θελω να τρώω κιόλας γκαμώτη >.<
εκδήλωσε το άγχο σου κ μην το πνίγεις στο φαί!μπορείς!!!! κ καλή δύναμη!
Αχ βαχ....
το αχ βαχ δν είναι επαρκής εκδήλωση άγχους!προσπάθησε περισσότερο!χαχαχαχα!
ΟΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΙ ΕΠΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Καλύτερα τωρα;;; :P χαχαχαχα
much better!:D
αχαχαχαχα :D Λοιπον φευγω πάω για τη συνεντευξη....αντε και καλή μου τυχη!!
Ρε τη γιαγια! Σορι να σου πω την αλήθεια γέλασα με το που το διάβασα , μου φάνηκε πολύ αστείο !!! Έχουν ενα θεματακι οι γιαγιαδες ετσι ... κι εμενα με βλεπει τις προάλλες μια γιαγια κοντα στο σπίτι μου με το ποδήλατο , βράδυ γι αυτο είχα ανάψει και τα φώτα . Πήγαινα σιγά γιατί είχε κίνηση και μου λέει "εσύ γιατί είσαι δω τωρα για να κάνει καλύτερη αντανακλαση το φώς;;; Τον κ!@#λο σου να κοιτάς" . Μου ανέβασε το αιμα στο κεφάλι , της έριξα όσα μπινελίκια προλάβαινα για να τα ακούσει (δεδομένου οτι ήμουν πάνω στο ποδήλατο σε κίνηση) και έφυγα . Αλλά κι αυτό τώρα που το σκεύτομαι γελάω :smug:Quote:
Originally posted by anaisia_1989
εμένα να δεις τι μου έχει συμβεί με το ποδήλατο! Όταν ήμουν και εγώ στα μεγαλεία μου (98 κιλά), αποφάσησα πως η καλύτερη άσκηση για αρχή ήταν το ποδήλατο. Ξέρεις, ξεκινάς με μικρές διαδρομές και μετά τις μεγαλώνεις σιγά σιγά. Ένα πρωινό λοιπόν, ξεκινάω με το ποδήλατο να φτάσω μέχρι το super market για να αγοράσω τα υλικά για το μαγείρεμα της μέρας. Αγοράζω η καλή σου τα πράγματα (δύο σακουλίτσες) και γυρνάω να τις φορτώσω στο ποδήλατο. Μια κυριούλα (μεγάλης ηλικίας) που βρίσκετε έξω από το super με κοιτάει καλά καλά που φορτώνω το ποδήλατο. Εδώ να σου πω πως στο ποδήλατο δεν είχα βάλει την αλυσίδα "ασφαλείας" και θα καταλάβεις γιατί. Με πλησιάζει που λες η κυριούλα και μου λέει "Καλά δεν ντρέπεσαι;"... της λέω "Ορίστε;" και γυρνάει έξαλη και μου ξαναλέει "Καλά, δεν ντρέπεσαι να κλέβεις ξένο ποδήλατο!". εκείνη την ώρα κατάπια την γλώσσα μου! ντράπηκα τόσο πολύ που πρέπει να έγινα κατακόκκινη. Για καλή μου τύχη εκεί απ'έξω ήταν ένας γείτονας μου ο οποίος ήξερε την προσπάθεια μου και ανέλαβε αυτός να την βάλει στην θέση της. Περιττό να σου πω πως αυτή η εικόνα έχει μπει στο top 10 με τα πιο ντροπιαστικά πράγματα που μου έχουν συμβεί.Quote:
Originally posted by stellou1989
liana12345 Εννοείται οτι υπάρχει τρομερός ρατσισμός σε παχυσαρκα ατομα ! Εγώ τουλάχιστον τον εχω αντιμετωπισει αρκετα θα λεγα ! Θα σου πω πολύ προσφατο παραδειγμα (χθεσινο) που ειχα στο δρομο. Εγώ ειμαι 119.8 κιλα (ασχετα με το τικερακι) με υψος 1,78 και σωμα με αρκετα σωστες αναλογιες για τα κιλα μου. Γενικως δηλαδη δεν ειμαι οσο χαλια μπορει να ακουγομαι σε αυτο το βαρος . Χθες σε καποια φαση ημουν εξω με το ποδηλατο και περναω διπλα απο ενα αμαξι που ηταν μεσα μια κυρια η οποια με το που με ειδε τα χασε ! Βγαζει το κεφαλι εξω απ το παραθυρο και με κοιταξε απο πανω μεχρι κατω επιδεικτικοτατα ! Λες και εβλεπε ας πουμε ελεφαντα πανω σε ποδηλατο και οχι ανθρωπο. Και γενικώς ειδικά με το ποδηλατο μου χουν τυχει πολλά ανάλογα γλυκουλικα σκηνικά ....
καλή τύχη! όλα στο καλύτερο να πάνε !Quote:
Originally posted by Scarllet_D
τώρα το είδα. καλή επιτυχία και όλα να σου πάνε κατ'ευχήν!!!Quote:
stellou1989, απ'ότι φαίνεται και με την δική σου μαρτυρία, οι γιαγιάδες τρώνε σκάλωμα! θες η ηλικία, θες λίγο η αρχή της μαλάκυνσης, τι να πω! καλά, μου έχουν τύχει και άλλα κουλά, από άτομα διαφόρων ηλικιών. Άλλο παράδειγμα, απ'οσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε ήμουν τσουποτή. Έχει τύχει λοιπόν, σε παραλία, να παίζουμε εγώ με τα άλλα παιδάκια, να γυρίσει ένα και να πει πως δεν θέλει να είναι στην ίδια ομάδα με την "φάλαινα"(παρακαλώ!!!) γιατί θα χάσει... εκεί τι λες;! η μάνα μου έγινε μπίλιες με την μάνα του άλλου παιδιού...
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας :) Την παρασκευή θα ξέρω και πως πήγε.....
Όσο για τις γιαγιαδες την καταρα μου να έχουν -_-
τι έγινε καλε τελικά?γιατί δν μπορώ να διαβάσω την τελευταία σελίδα του τόπικ?Quote:
α τώρα μπόρεσα κ το είδα!
εμένα τις προάλλες μου την έσπασε ένας παππούς.
μου τον σύστησε ο πατέρας μου κ αυτός με κοίταξε από πάνω ως κάτω κ είπε" αρχοντογυναίκα η κόρη σου!" κ γέλασε κάτω από τα μουστάκια!
βρε άι σιχτιρ παλιοκάντρο που θα με κάνεις κ κριτική! 78 κιλά σιλφίς!
Άστους μωρέ τους ηλίθιους! Επειδη δεν εχουν δικη τους ζωή να ασχοληθούν πλέον ασχολούνται με μας....στα διάλα!
Να σας πω ιστορία που έχει τύχει σε φίλη μου. Έχει βγει για ψώνια η κοπέλα μαζί με τον πατέρα της και κάποια στιγμή χωρίζουν οι δρόμοι τους για να βρουν αυτά που θέλουν πιο γρήγορα. Έχουν δώσει ραντεβού να βρεθούνε σε μια καφετέρια όταν τελειώσουν. Ο πατέρας της συμπτωματικά βρίσκει έναν φίλο του και κάθονται μαζί στην καφετέρια μαζί, μέχρι να πάει και η κόρη του. Όταν τελειώνει λοιπόν και η φίλη μου, πάει να βρει τον πατέρα της. Φτάνει στην καφετέρια και αρχίζει να ψάχνει με τα μάτια της τα τραπέζια. Όσο κοιτάει και ψάχνει να τον βρει, σκύβει ο φίλος του στον πατέρα της και του λέει κάτι στο αυτί. Εντοπίζει τον πατέρα της και ξεκινάει κατά 'κει. Με το που πάει, την συστήνει αμέσως ο πατέρας της λέγοντας χαρακτηριστικά "-από εδώ η κόρη μου". Ο άλλος κατάπιε την γλώσσα του! Άλλαξε ίσα με 65 χρώματα! Δεν έκατσε ούτε 5 λεπτά αφότου έγινε αυτό. Όταν έφυγε λοιπόν, γυρίζει η φίλη μου με αφέλεια και ρωτάει τον πατέρα της, αν ο φίλος του ήταν καλά στην υγεία του γιατί δεν της φάνηκε και πολύ καλά. Και τότε της λέει πως δεν έφταιγε η υγεία του, αλλά η βλακεία του που ήταν έτσι.
Τι είχε συμβεί... Όταν η φίλη μου πήγε στην καφετέρια, αυτός έσκυψε και είπε στον πατέρα της "Κοίτα μια χοντρή που φοράει ένα σακί για να κρυφτεί".
αυτό θα πει "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς"!
υγ: η κοπέλα τώρα είναι κορμάρα(!) τότε όμως είχε τρομερό πρόβλημα πάχους λόγω ότι αναγκαζόταν να παίρνει κορτιζόνη.