Πρωι σοκολατα και φουντουκια
Μεσημερι μπριζολα,λιγη φετα και μαρουλοσαλατα
Ενδιαμεσα ενα νες,λίγο φυστικοβουτυρο
Βραδυ τσιπουρα,μπροκολο με μαρουλοσαλατα
Printable View
Πρωι σοκολατα και φουντουκια
Μεσημερι μπριζολα,λιγη φετα και μαρουλοσαλατα
Ενδιαμεσα ενα νες,λίγο φυστικοβουτυρο
Βραδυ τσιπουρα,μπροκολο με μαρουλοσαλατα
καλη χρονιαααααα!!!!!!!!!!!!!!!
Κανω ποδαρικο!!!!! Βαρυ ποδαρικο βεβαια αλλα ευχομαι να ελαφρωσουμε ολοι σιγα σιγα.....:P
Καλη χρονια να'χουμε!!!!!!!!!!
Πρωινο: καφες/αυγοσαλατα με λιναροσπορο
Δεκατιανο: λιναρομαφιν
Μεσημεριανο: Ψαρι με χορτα (σε ταβερνα)
Ενδιαμεσο: Σαλατα με λιγους ξηρους καρπους
Δειπνο: Δεν ξερω ακομα, ισως πιτσα αλα ατκινς.
Ζυγαρια: 51,8
Κετωση: 1,5
Ασκηση: ως τωρα, 140 λεπτα περπατημα στη πολη.
Καλη χρονια κοριτσιααααα!
γεια σας κοριτσια!!καλη χρονια ,με υγεια κ λιγοτερα κιλακια!!
εγω ευτυχως στις γιορτες,η μονη ατασθαλεια που εκανα,ηταν να φαω ενα κομματι βασιλοπιτα!κ ζυγιστηκα τωρα που γυρισαμε κ εχασα 1,5 κιλο!αυριο το πρωι τα επισημα!!
κοριτσια καλησπερα. ειμαι καινουργια στο σαιτ λιγο ανιδεη απο σαιτ γιαυτο σιγνωμη για λαθακια. εχω προβλημα και πρεπει να χασω γρηγορ κιλα (εχτεσ) αν ηταν νδυνατον και ψαχνω για διαιτα. ειναι η τελευταια προσπαθεια απολειασ αλλιωσ παω για χειρουργιο οχι με καλες συνθηκες. πρεπει να χασω κρατηθητε !!!! 70 κιλα !!!!! ξερετε να τα εχει καταφερει καμια με τοσα κιλα?
γεια σου faniza καλως ηρθες....κοιτα εγω δεν ειχα να χασω τοσα αλλα οσα και να ειχα θα προσπαθουσα και θα τα καταφερνα....
Ας πουμε εφυγα να παω να γεννησω 129 κιλα...γυρισα 116 απο μαιευτηριο και σκεφτηκα οτι πρεπει να δω το 6 μπροστα......δηλαδη 47 κιλακια!! δεν τα λες και λιγα....εχω χασει αρκετα και συνεχιζω, χωρις χειρουργειο....
εγω ξεκινησα με υποθερμιδικη αλλα μετα απο ενα σημειο ολο πειναγα , ολο τσιμπαγα και δεν μπορουσα να χασω....εκει με εσωσε η ατκινς.
Η ατκινς ομως δνε ειναι διαιτα αλλα διατροφη γιατι αν , αφου χασεις τα κιλα σου, ξαναγυρισεις στις παλιες συνηθειες, θα τα ξαναπαρεις ολα.....
Ποσα κιλα εισαι? και ποσο υψος εχεις? εχεις ξαναεπειχειρησει να κανεις διαιτα?
Θα σου προτεινα να κανεις μια υποθερμιδικη πρωτα και οταν κολλησεις να ξεκινησεις με ατκινς....
αν θες να μπεις στα βαθεια, ξεκινα ατκινς....εμενα μου ταιριαζει
faniza υπαρχουν μελη που εχουν χασει πολλα κιλα χωρις επεμβαση.Το θεμα ειναι αν εχεις τις αντοχες γιατι αυτα τα κιλα θελουν πολλες αντοχες για να μη τα παρατησεις.Τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο ομως,το καλυτερο θα ηταν να τα καταφερεις χωρις επεμβαση.
καλημερα! εχω υψος 1,65 ειμαι 133κιλα αλλα εχω ενδοκρανια πιεση και ειμαι σε φαρμακευτικη αγογη 1 χρονο. τωρα μειωνω τα χαπια και η ιατρος μου ειπε οτι αν δεν χασω 70 κιλα μπορει να ξανα εχω εμμοραγιεσ στα ματια και θελει να γινει γρηγορα το χασιμο και προτεινε να κανω πρωτεινουχα διαιτα μιας και 1 χρονο εχω δοκιμασει διαφορα χωρις αποτελεσμα. γιαυτο και αν μεσα σε 2-3 μηνες δεν δει σημαντικη απωλεια υπογραφει μαζι με αλλους ιατρους για χειρουργειο.η ατκινς μου αρεσε που μειωνει τη λιγουρα μιας και εχω πολλες.εντομεταξυ πρεπει να αλλαξω γενικα διατροφη (σοκολατα πατατες μακαρονια)και μετα αλα θεωρω οχι τελειος.
Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, λιγότερα κιλά και περισσότερο μυαλό.....αυτό το λέω για μένα, μπας και το ακούσω !!!
FANIZA71 ξεκινα λοιπον με την ατκινς...Αν τρην κανεις σωστα πιστευω θα χασεις κανα δεκακιλο σε 2 μηνες...δεν ειναι και λιγο.....Μην περιμενεις να χασεις ολα αυτα τα κιλα πολυ γρηγορα....ακομη και χειρουργειο να κανεις θα χρειαστεις τουλαχιστον κανα διχρονο πιστευω....
Αλλα οπως και να εχει, ξεκινα.....θα παιρνεις κουραγιο καθε μηνα που θα ζυγιζεσαι....βαλε μικρους στοχους.
Πχ το Πασχα να εισαι μειον 15 κιλα...το καλοκαιρι -25 κοκ.....
Αν αποφασισες να κανεις την ατκινς καλως ηρθες.....κοβεις ζαχαρη, ψωμι, αλευρι, αλκοολ, φρουτα, γαλα, ζυμαρικα και για δυο εβδομαδες περιοριζεσαι στα βασικα....κρεας, τυρι, αυγα, σαλατες....
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
ευχαριστω κοριτσια για την υποστηρηξη. πηρα το βιβλιο και πρωτα ο θεοσ σαββατο ξεκιναω μιας και αυριο λογο γιορτης μου εχω ταξει στον εαυτο μου ενα τελευταιο παρτυ αποχαιρετησμου της σοκολατας. αληθεια απαγορευετε και η κουβερτουρα? αντε και ελπιζω το 2012 για ολες μας λιγοτερα μονιμα κιλα!!!!και οντος ο μονος στοχος που βαζω ειναι να ανεβει λιγο η ψυχολογια μου,να μειωθει οπονος λιγο και τα κιλα ας πανε στο καλο και σιγα σιγα.
Εννοείται ότι τρώμε σοκολατιτσα.χωρίς ζάχαρη με γλυκαντικο.
FANIZA71 μη αγχωνεσαι, ολα γινονται. Και εγω ημουν στα 120 κιλα με υψος 1.62-3, οταν πηρα αποφαση να αρχισω διαιτα για τα καλα, ημουν 110. Αν και πλεον, δεν υπαρχει "διαιτα" υπαρχει μονο διατροφη και συντηρηση κατα τη γνωμη μου.
Πρωινο: Καφες, αυγοσαλατα με μαρουλι
Δεκατιανο: Αβοκαντο
Μεσημεριανο: Σολωμος με σπανακι
Ενδιαμεσο: ζωμος κοτοπουλου με λιναροσπορο (το ζεστο νερο τον μαλακωνει πολυ και γινεται σαν ρυζι, και η ιδια η σουπα πηζει λιγο και γινεται κρεμωδης)
Δειπνο: Βραστο κοτοπουλο με βλητα και ζελεδακι με κρεμα γαλακτος και ζαχαρινη.
Ζυγαρια : 51,5
Κετωση: 1,6
Θερμιδες ~ 1150 . υδατανθρακες: 18
Γυμναστικη: 10' παουερ πλειτ, 3 ωρες περπατημα στη πολη
κοριτσια καλημερα επιτελους ξεκινησα την διαιτα. ελπιζω να τα παω καλα και εγω και πραγματι σας θαυμαζω για την προσπαθεια σας. πια μπορει να με βοηθησει με το θεμα πια μουσταρδα χρησιμοποιουμε? πιας εταιρειας? την ιδια απορια εχω και για το θεμα της μαγιονεζας γιατι ολες ςχουν ζαχαρη το ιδιο και οι μουσταρδες.
πρωινο 1φ τυρι γκουντα 1φ γαλοπουλα καπνιστη
δεκα 1φ γαλοπουλα
μεσημερι αγγουρι με μπριζολα
δειπνο μαρουλι λαχανο μπριζολα
και αλη απορια εχω ξερω σας ζαλησα μπορει η ατκινς να ειναι συχρονος υποθερμιδικη? τελος τι γλυκαντικο χρησιμοποιητε? κανω καταχρηση της καλοσυνης σας αλα υπομονει θα τα μαθω τα κολπα και εγω. φιλακια για την υποστηριξη!!!!!!!