Originally posted by Μαντζουράνα
Quote:
Originally posted by Missmary852
Μπραβο κουκλαρα μου για την προσπαθεια σου και κυριως για το μυαλο σου <3 Γιατι αντι να υποβαλλεις τον ευατο σου σε εξαντλητικες διαιτες για να χασεις τα κιλα σε τρεις μηνες,εσυ ειχες την υπομονη να εστιασεις στην υγεια σου :) η ερωτηση μου ειναι:ισχυει αυτο που λενε οτι οταν χασεις κιλα νιωθεις ακομα οτι εισαι παχυσαρκη και αμφιβαλλεις οταν οι πωλητριες σου δινουν το medium για παραδειγμα?πολλοι μου το ειπαν αυτο οτι θα συμβει...
MissMary μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!
Έχω κάνει δίαιτες στο παρελθόν αρκετές φορές και όλες κατέληγαν σε μεγάλη αποτυχία. Οπότε έμαθα από τα λάθη μου αυτά και αποφάσισα να προσπαθήσω κάτι πιο ουσιαστικό: ν' αλλάξω τελείως την ποιότητα της διατροφής μου και να προσπαθήσω να δω τί στο καλό συμβαίνει με τα συναισθήματά μου και με οδηγούν στο πολύ φαγητό. Το πρώτο κομμάτι το έχω καταφέρει ευτυχώς, αλλά ακόμα παλεύω με το δεύτερο. Είμαι αισιόδοξη ότι θα το καταφέρω και αυτό πολύ σύντομα!
Όσον αφορά τα ρούχα, όντως δεν πίστευα γι' αρκετό διάστημα ότι εγώ χωράω στο medium! Έλεγα στις πωλήτριες "Δεν μου δίνετε καλύτερα το Large ή το X-Large για να μου κάνει σίγουρα;" :-P Τώρα φοράω medium ή large, ανάλογα το ρούχο. Στις μπλούζες medium και στα παντελόνια περισσότερο large (την έχω την περιφέρειά μου!).
Σου εύχομαι και εσύ σύντομα να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις στις πωλήτριες! :wink1:
:thumbup: