Quote:
Originally posted by kokkinoskoufitsa
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.... Όντως οι χοντρές έχουμε πανέμορφα πρόσωπα .
Οκ υπάρχουν και άνθρωποι με άσχημα χαρ/κά αλλά το point είναι ότι ένα νορμάλ γυναικείο πρόσωπο, στα 100 κιλά είθισται να είναι πολύ πιο όμορφο απ'ότι θα ήταν το ίδιο πρόσωπο στα 60. Αυτό είναι επειδή το αφράτο δερματάκι και κρεατάκι στο πρόσωπο, εμποδίζει τις ρυτίδες, τα ζαρώματα και τα κόκαλα να φανούν... Σε κανέναν (και σε κανένα άντρα) δεν αρέσει ούτε το πρόσωπο νεκροκεφαλής, ούτε το σώμα όπου φαίνεται από τα 5 μέτρα το κάθε κόκαλο και κάθε χόνδρος... χαχαχαχ!
Οπότε ναι, το πρόσωπό μας συχνά είναι ένας λόγος για να μας ζηλέψουν ορισμένες κοκαλιάρες με ασθενικά ρουφηγμένα πρόσωπα...
Αλλά απο'κεί και πέρα, εγώ αν ήμουν 60-70 κιλά, και να είχα ένα μέτριο πρόσωπο, δε θα ζήλευα μια χοντρή με ομορφότερο πρόσωπο, γιατί θα ήξερα ότι έχω την υγεία μου. Είναι όμως καθαρά υποκειμενικό και συνήθως ζηλεύουμε αυτό που μας λείπει, ή τό'χουμε αλλά είναι (ή νομίζουμε ότι είναι) καλύτερο απ'το δικό μας...
Γενικώς, ο άνθρωπος έχει τη ζήλεια μέσα του, γιατί εκ φύσεως δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος με όσα έχει!
Οι χοντροί έχουν κάθε λόγο να ζηλέψουν τους λεπτούς ( έχουν πιο όμορφα σώματα, είναι πιο υγιείς, είναι πιο ανάλαφροι και ευκίνητοι, ανεβαίνουν σκάλες και τρέχουν να προλάβουν το αστικό χωρίς να μουδιάζουν τα γόνατα και να πιάνεται η ανάσα, μπορούν να φορέσουν ότι θέλουν και φαίνονται ωραίοι ακόμα κ όταν φοράνε 1 τσουβάλι), οι αδύνατοι έχουν κάθε λόγο να ζηλεύουν εμάς (γιατί έχουμε πιο όμορφα πρόσωπα, μπορούμε να κάνουμε πολύ πιο εύκολα γουρουνιά, να καταβροχθίσουμε κάτι "κακό" και πολύ, και να πάρουμε 3γραμμάρια, ενώ γι'αυτούς η ζυγαριά την άλλη μέρα θα είναι +2 και το στομαχάκι τους που δεν είναι συνηθισμένο σ'αυτά, πετάει ως απέναντι, συνήθως είμαστε πολύ πιο καλοσυνάτοι, ευχάριστοι και η ψυχή της παρέας), και κατά τον ίδιο τρόπο οι ψηλοί ζηλεύουν τους κοντούς κ το αντίστροφο, οι σγουρομάλλες τις πρασσομάλες κ το αντίστροφο, οι έξυπνες μορφωμένες τις όμορφες ντίβες και το αντίστροφο, οι πλούσιοι τους φτωχούς κ αντίστροφα, οι κακοί τους καλούς κ αντίστροφα, δεν έχει τελειωμό αυτό......
Προσωπικά πάντως, το πρόσωπό μου στα 140 μου άρεσε πιο πολύ απ'ότι τώρα. Νιώθω λες κ έρχεται το τέλος μου, δεν έχω μάγουλα. :o
Και για το τραγουδάκι.... Κ εμάς ήταν το αγαπημένο μας τραγουδάκι. Και θυμάμαι όταν το τραγουδούσαμε, τον Βασιλάκη που κοιτούσε έξω απ'το παράθυρο και έκανε ότι δεν το ακούει και δεν τον νοιάζει... Και όταν τελειώναμε, περίμενε λίγο να σιγουρευτεί πως δε θα το ξαναπεί η κυρία, και όταν βεβαιωνόταν, γύρναγε και μας κοιτούσε και ερχόταν να παίξουμε....
Αυτό το πράγμα σας πληροφορώ ότι ήταν "τραυματικό" ακόμα και για μένα που δεν ήμουν ο βασιλάκης και ήμουν τσιλιβιθρόνι, δεδομένου ότι αυτή είναι μία απο τις απειροελάχιστες αναμνήσεις μου από το νηπιαγωγείο. πόσο μάλλον γι'αυτόν και άλλα παιδάκια σαν αυτόν...
Συμφωνω δεν εχεις και αδικο σε αυτα που λες.........ποσο τραυματικο ηταν γι'αυτο το παιδακι τοτε ομως τι βλακειες τραγουδια ειναι αυτα και τι χαλια νοοτροπια που εχουν ολοι με εμας.......ειναι να απορεις.