Είναι τοξικός άνθρωπος,οπότε μακριά από αυτήν.
Γατζωμένη λεγοντας ότι κολλάει πανω σου και εξαρτάται από σένα?
Printable View
Βρε συ....πριν 4 μερες νομιζω, με πηρε να μου πει πως δεν εχει λεφτα κι οτι αν χρειαστει να της στειλω εγω γιατι ειναι και πολυεξοδη γιατι κι εγω ειμαι υποχρεωμενη..... χμμμμ..... δεν ξερω.... και συναισθηματικα φαίνεται να ειναι γατζωμενη.... ενιωθε ασφαλεια μαζι μου σε ολα.... και ξαφνικα παπαλα!
Το θεμα ειναι οτι δεν με παιρνει με ηρεμια μια φορα ανθρωπινα να μιλησουμε... παντα εκβιαστικα με υφος πως ειναι ο μαγκας της υποθεσης με φωνη.... και ξερει οτι την φοβαμαι.... και ξερει οτι και τις 2 φορες εξαιτιας της εκανα οτι εκανα.... δηλ τι ηθελε να μου πει οτι και γιατι δεν τους ειπες οτι το εκανες επιτηδες? Ηθελε να πω στις συναδελφους οτι το προκαλεσα επιτηδες για την παρτη της??? Θα ενιωθε καλα???? Και μου λεει οτι εγω σε ολους λεω οτι επιτηδες το εκανες! Αυτη λεει αραγε οτι το εκανα εξαιτιας της? Νιωθει υπερηφανη??? Δεν ξερω..... κοντος ψαλμος αληλουια νομιζω! Ααααααα και η ατακα οτι αν ξανααναφερθεις σε οτιδηποτε που εχει να κανει με εμενα θα ερθω να σε αρπαξω απο τον λαιμο και θα πας απο τα χερια μου..... με εναν μαγικο τροπο θα ηθελα να δω να μαθαινει οτι πεθανα!
Δεν σε κρίνω που θέλεις να φας, η καρδιά είναι δικιά σου. Εγώ φεύγω απ'τα όνειρα σου και καλή τύχη όπου κι αν πας!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Κοιτα...μου ελεγε να παραιτηθω απο την δουλεια και με εκανε να μιλησω με το boss...και αυτος ξερει πανω κατω τι εχει γινει και του λεω μηπως να φυγω απο την δουλεια γιατι ετσι κι ετσι με την αλλη... και μου ειπε πως την επομενη φορα πιυ σου πει το οτιδηποτε θα της μιλησω εγω και το πολυ πολυ ας χασει αυτη την δουλεια της...αλλα εγώ δεν θελω κατι τετοιο... κι ουτε να φτασω στην αστυνομια! Εφτασα μια φορα που με τραβουσε μεσα στον δρομο και φοβηθηκα να γυρισω σπιτι μαζι της....με εκβιαζει συνεχεια με το θεμα του αλλου προσωπου που υπαρχει στην ζωη μου (αυτος που με βοηθαει με το νομικο μου θεμα, αυτος που με στηριζει σε ολο το θεμα μετα το ατυχημα, με το σπιτι κλπκλπ ο οποιος και για μενα αλλα και για αυτην ειναι ενας επικινδυνος ανθρωπος που ξερει και ξερω και ξερουμε ολοι πως οποιος με πειράξει θα παθει κακο... ειναι υπερ προστατευτικός μαζι μου και εγω του κρυβω οτι με παιρνει τηλ ξερει ολο το κακο που μου εχει κανει...και με εκβιαζει και με αυτον!!!!) Κι αυτο φοβαμαι πιο πολυ απο ολα! Βασιατηκα πανω του για να με βγαλει απο αυτο το τελμα αλλα κι αυτος εχει παιξει ρολο σε ολους μου τους φοβους.... τοσο ιδιοι ωρες ωρες.... ο ενας κατηγορει τον αλλον για τα ιδια πραγματα και οι δυο λενε οτι προσπαθουν να με βοηθησουν καξ να με προατατεψουν...προσπαθωντα� � να με σπρωξει ο ενας σε αντιπαραθεση με τον αλλον.... ααχχχχχχχχ......ποσο σκατα αφησα να γινουν ολα???? Εγω φταιω για ολα! Ηθελα να προστατεψω αυτην απο αυτον γιατι δεν την γουσταρε που μου δημιουργουσε προβλημα και τωρα φοβαμαι για ολα!
Με έπιασε τρέλα, τώρα και γράφω επιτυχίες!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Ειμαι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.... αυτον μπορω να τον διαχειριστω οταν τον κραταω σε μια ηρεμια.... αλλα δεν μπορω σε καμια περιπτωση να του πω 1ον οτι της εδωσα λεφτα για το αυτοκινητο και οτι δεχομαι ολη αυτην την ψυχολογικη πιεση αυτον τον καιρο γιατι υποτιθεται πως αυτος μου εξασφαλισε εναν χωρο να ειμαι ανετη και ηρεμη , με συγχωρεσαι που του εκρυψα ολη την αληθεια απο την αρχη, απλα μου ζητησε να μην την ξαναδω και να μην δεχτω καμια ενοχληση απο αυτην γιατι δεν θα υπαρχει επιστροφη μετα.... οποτε καταλαβαινεις ποσο σκατα μα σκατα τα εχω κανει.... δεν εχω δικαιολογια..... αδιεξοδος νομιζω ειναι πολυ απλη η λεξη.....