Originally Posted by
Antonis8
Έχει κανείς άλλος βραδυκαρδία; Χαμηλούς παλμούς δηλαδή. Μέχρι πρόσφατα το πρόβλημα μου ήταν οι περιστασιακές ταχυκαρδίες. Έκανα καρδιολογικό έλεγχο πριν τέσσερις μήνες, δεν βρέθηκε κάτι, πριν μία εβδομάδα όμως, παρατήρησα ότι άρχισα να έχω βραδυκαρδία, κάτι που διαπίστωσα και μέσω καρδιογραφήματος και από παθολόγο στον οποίο πήγα. Μου είπαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και πως πιθανόν συμβαίνει λόγω καλής σωματικής κατάστασης. Γιατί όμως άρχισε τώρα; Πριν τέσσερις μήνες που έβαλα το χόλτερ οι μέσοι παλμοί μου ήταν στα 78, τώρα σε κάθε μέτρηση που κάνω, σε κατάσταση ηρεμίας, είναι γύρω στα 58-63.
Βιώνει κανείς κάτι παρόμοιο; Θα πάω μες στη βδομάδα για εξετάσεις και πιθανόν να ξαναβάλω χολτερ να δω τι έχει αλλάξει, αλλά αγχώνομαι πάρα πολύ, δεν μπορώ να ηρεμήσω, φοβάμαι να κινηθώ, να κοιμηθώ, να φάω, μήπως πάθω κάτι.
Φοβάμαι επίσης πως μπορεί να έχω κολλήσει κάποιο μικρόβιο πρόσφατα, γιατί είχα βγάλει και ένα εξάνθημα που έφυγε πια, αλλά με είχε προβληματίσει. Σκέφτομαι πως μπορεί να έχω ενδοκαρδίτιδα. Και Η ποιότητα ζωής μου έχει αλλάξει. Φοβάμαι να μένω μόνος μου, ειδικά τα βράδια, δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τίποτα.