Originally Posted by
Georgewww
Σωστα λες, ημιμαθεια και παρεξηγημενη. Δυστυχως εκει πατανε οσοι θελουν εν τη πονηρη καρδια να βρουν "σφαλματα". Ενώ έχει τοσο σωστη και λογική δομή που και εγω και πολλοι αλλοι ορθολογιστες δε μπορουν να βρουν σοβαρες αντιφασεις, στο τελος καταληγεις και λες... δε μπορει τοσοι ανθρωποι (οι Αγιοι και οι Πατερες) χωρις πραγματικη φωτιση να λενε τοσα πραματα και να μη μπορω να πιασω σφαλαματα ωστε να πω "ΑΑΑ σε πιασα.. αυτο δεν ισχυει .. εχει σοβαρο λαθος"... σχεδον ολα αν οχι ολα απο αυτα που παρουσιαζουν ως σφαλαματα.. ειναι ημιμαθεια.. εχουν δηλαδη απαντηθει απο φωτισμένους αλλα δε μπηκε στον κοπο να το ψαξει πριν το παρουασιασει ως αναπαντητο.
Αν ενα παλικαρακι ακουσει για κανονα .. γιατι να φυγει? απο υπερηφανεια? Θα πει ΕΓΩ να κανω κανονα? ξερεις ποιος ειμια εγω? εμ αυτο ειναι το θεμα... η υπερηφανεια διωχνει, οχι ο κανονας.
Προ παιδεια , ναι αλλα ειδες τι γινεται με τα θρησκευτηκα στα σχολια .. "α θα μας προσηλυτίσει τα παιδια?" εγω στα 35 εμαθα οτι χαιρεταμαι τους νεκρους και την διαδικασια γενικα.. και πολλά άλλα... ουτε τι ειναι οι χαιρετισμοι δεν ηξερα. Αλλα πρωτα φταιει η προσωπική μας αδιαφορια και μετά τα υπολοιπα (ευκολο να κατηγορουμε αλλους, δυσκολο τον εαυτό μας).
Αν καποιος εχει προθεση να τσουβαλιασει ... παντα θα μπορει να το κανει σε οποιδηποτε θεμα. Βγαινει ενας παπας λεει κατι λαθος... "α να κοιτα τι λεει η εκκλησια" ... δε κολαει.. αφορμη ψαχνει.. εγινε τοτε κατι με το βατοπαιδι... ουτε ξερει ο αλλος τι εγινε..." ααα να βλεπετε?" τους Αγιους που βγηκαν απο κει ομως δε τους βλεπει :( γιαυτο λεμε.. οταν πας στο Αγιον Ορος .. αν θες να δεις αμαρτολους και κακα πραματα, αυτα θαδεις .. αν θες να δεις Αγιους .. αυτους θα δεις... ετσι παει συνηθως και εκτος Αγιου Ορους :)
Οπως το λες.... ημιμάθεια.