θελω τοσο πολυ να παω σε ενα μερος ελευθερη απολα .Ας πεθανω να ησυχασω δεν αντεχω αλλο.Μεχρι εδω και ειμαι και περηφανη παλεψα 5 χρονια .......Αυτο μενει και αυτο θελω και μεσα απο τη ψυχη μου να κανω :(:(
Printable View
θελω τοσο πολυ να παω σε ενα μερος ελευθερη απολα .Ας πεθανω να ησυχασω δεν αντεχω αλλο.Μεχρι εδω και ειμαι και περηφανη παλεψα 5 χρονια .......Αυτο μενει και αυτο θελω και μεσα απο τη ψυχη μου να κανω :(:(
Αφρούλα πόσο χρόνων είσαι;
Aφρούλα.Ηρέμησε.Quote:
Originally posted by afrula
Το μόνο μέρος που υπάρχουμε είναι στη γη,μετά δεν ξέρουμε τι γίνεται.Εδώ ζούμε.
Κ μόνη σου το είπες πως πέρασες μέρες που δεν τα σκεφτόσουν καθόλου.Σιγά σιγά αυτές οι μέρες θα γίνουν όλο κ πιο πολλές μέχρι που θα το νικήσεις.Τώρα κάνεις κ μια νέα αρχή με τον καινούριο ψυχολόγο κ προσπάθησε να τον έχεις σταθερό γιατί όλο διακόπτεις κ αλλάζεις.Βάλε δύναμη αφρούλα.
Κ διώξε αυτές τις σκέψεις.Υπομονή.Μα κ συ γιατί ως τώρα δεν έχεις έναν σταθερό ψυχολόγο κ όλο αλλάζεις?χρειάζεται κάποιος δίπλα σου σε όλο αυτό κ οι αλλαγές κ οι διακοπές δεν κάνουν καλό.
Κ κάτι άλλο το ότι κολάς σ\'αυτές τις σκέψεις δεν σου μειώνει την εξυπνάδα σου.Αυτές οι σκέψεις είναι μόνο κ μόνο απ\'την ασθένεια.Βάλε δύναμη κ σκέψου όλες τις νίκες σου ως τώρα κ ονειρέψου κ τη στιγμή που όλα αυτά θα περάσουν κ ας σου φαίνονται τώρα όλα ατελείωτα.
26 ειμαι.Δεν ειναι δυνατον να κολλαω στους αλλους?Τι να κανω για να πειστω να ψαξω πτωματα απο τουριστριες για να δω πως ειναι?Θελω να ξεκολλησω απο αυτο.Πειτε μου οι κοπελες που ειναι κατασπρες ποιες ειναι οι ξενες ε?Αυτες οταν αρρωστησουν η πεθανουν γινονται ασπρες σα βαμβακι?Δε ξερω θελω ενα παραδειγμα να δω προσπαθω να φανταστω μια αλλα κολλαω.
Αυτό δεν παίζει ρόλο?Quote:
Γιατι ενω εγω ξερω οτι δεν ειμαι ασπρη σα βαμβακι
Κ τι σχέση έχουν οι βόρειες κ πως είναι πεθαμένες?τι σε νιάζει?
αγιος πετρος speaking
καθηστε εκει που καθεστε,η αλλη ζωη ειναι εδω...
Αφρούλα,
ηρέμησε γλυκειά μου.
Τι είναι αυτά που σκέφτηκες τώρα. Εφαγες το γάιδαρο τόσο καιρό και τώρα ΄θέλεις να τα χαλάσεις?
δε μπορω να ηρεμησω τωρα με τιποτα αν δε πειστω οτι και νεκρες δεν ειναι σαν το βαμβακι.Ετσι το χω στο μυαλο μου οτι δεν υπαρχει ουτε νεκρος να ναι σαν το βαμβακι και μου κολλησε αυτες ομως μπορει να ειναι αρα πανε ολα.Δε ξερω η θα κλειστω μεσα η θα πεθανω ενα απο τα 2 αλλα και τα 2 θανατος ειναι.Δε μπορω να πειστω με τιποτα.Αυτη τη φορα το θελω μεσα απο τη καρδια μου να αυτοκτονησω και πολυ το παλεψα!:(:(
οι νεκρές παίρνουν ένα ωχρό κιτρινο χρώμα καμία σχεση με το βαμβάκι ηρέμησε:)
Ναι Αφρούλα σε διαβεβαιώ ότι και νεκρές δεν είναι σαν βαμβάκι. Μην κουράζεσαι γιαυτό. Αλλο οι άνθρωποι και άλλο το βαμβάκι. Κανένας άνθρωπος όσο άσπρος και να είναι, ζωντανός ή νεκρός δεν μοιάζει με βαμβάκι.
Αφρούλα, θυμάσαι πριν από λίγο καιρό που το είχες ξεπεράσει για αρκετό διάστημα? Πώς έγινε τότε? Ετσι θα γίνει και τώρα. Και καλύτερα αυτή τη φορά, μιας και άρχισες με καινούργια ψυχολόγο.
Αφρούλα, που είσαι? Απάντησέ μου, σε παρακαλώ. Μπορείς να με ρωτήσεις για αυτά που σε απασχολούν ό, τι και να είναι.
Αφρούλα, αυτό που έγραψες εδώ το έχεις πεις στον ψυχολόγο σου; Αν όχι, πες του το, για να μπορέσει να σε βοηθήσει. Μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά. Αυτά που περνάς εσύ τα έχουν περάσει και άλλοι, και κατάφεραν να τα ξεπεράσουν. Αλλά πες ακριβώς στον γιατρό σου τι σκέφτεσαι και πώς νιώθεις.Quote:
26 ειμαι.Δεν ειναι δυνατον να κολλαω στους αλλους?Τι να κανω για να πειστω να ψαξω πτωματα απο τουριστριες για να δω πως ειναι?Θελω να ξεκολλησω απο αυτο.Πειτε μου οι κοπελες που ειναι κατασπρες ποιες ειναι οι ξενες ε?Αυτες οταν αρρωστησουν η πεθανουν γινονται ασπρες σα βαμβακι?Δε ξερω θελω ενα παραδειγμα να δω προσπαθω να φανταστω μια αλλα κολλαω.
Quote:
δε μπορω να ηρεμησω τωρα με τιποτα αν δε πειστω οτι και νεκρες δεν ειναι σαν το βαμβακι.Ετσι το χω στο μυαλο μου οτι δεν υπαρχει ουτε νεκρος να ναι σαν το βαμβακι και μου κολλησε αυτες ομως μπορει να ειναι αρα πανε ολα.Δε ξερω η θα κλειστω μεσα η θα πεθανω ενα απο τα 2 αλλα και τα 2 θανατος ειναι.Δε μπορω να πειστω με τιποτα.Αυτη τη φορα το θελω μεσα απο τη καρδια μου να αυτοκτονησω και πολυ το παλεψα!:(:(
Καταρχήν, θέλω να σου ζητήσω συγνώμη που άσχολήθηκα με άλλο μέλος στο δικό σου το θέμα.
Καταδεύτερον, θέλω να μιλήσω στο μυαλό σου, που καθόλου δεν αμφιβάλλω για την εξυπνάδα του, και να το βοηθήσω, όσο μπορώ, να ξεκολλήσει. ( για κάποιους λόγους κόλλησε πάλι!)
Ηρέμησε, δεν είσαι μόνη σου!
Λοιπόν, οι Αγγλίδες για πχ, που είναι αρκετά ανοιχτόχρωμες στην επιδερμίδα τους, όταν πεθαίνουν ωστόσο ΔΕΝ γίνονται άσπρες σαν το βαμβάκι, αλλά κιτρινίζουν. Όλοι χλωμιάζουμε όταν πεθαίνουμε. Το δέρμα μας γίνεται κίτρινο - γκρι, κι όσο περνά η ώρα τόσο πιο πολύ. Αυτό γιατί σταματά η κυκλοφορία του αίματος, το δέρμα δεν οξυγωνόνεται και χάνει το χρώμα του. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΥΚΟ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΖΩΝΤΑΝΟΣ Η ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΛΕΥΚΗ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ.
Δίνεις τον αγώνα σου και θα τα καταφέρεις.
Είαμστε όλοι δίπλα σου.
Μην λές χαζομάρες για αυτοκτονίες.
Μια δύσκολη στιγμή είναι.
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Απάντησε σε παρακαλώ, να ξέρουμε οτι είσαι καλά.
Αφρούλα, δεν ξέρω τι άλλο να πω που να μπορεί να σε βοηθήσει...
Η Weird με τον πιο εμπεριστατωμένο τρόπο, σου αποδεικνύει πως το λευκό χρώμα, μόνο του νεκρού δεν είναι - αλήθεια δεν έχεις ξαναδεί νεκρό ?
Για να γελάσουμε, το χρώμα του νεκρού....είναι το εκρού....
Άντε, άσε τις χαζομάρες, και πες μας πως είσαι καλά...
Δεν είναι όμορφο να μας κάνεις να ανησυχούμε , δεν είναι έτσι ?