Και γω κάπως έτσι.. Πωπω κλείνουν τα μάτια μου
Printable View
πράγματι... στην αρχή έτσι είναι τα αντικαταθλιπτικά...... μετά από 1-2 μήνες όμως που πιάνουνε καλά τότε καταλαβαίνεις αν σε έχουνε βοηθήσει η όχι.....
εμενα το ladose μετα απο 2 μηνες με ειχε κανει να εντονη κουραση...... και σκεψου επερνα μονο 10mg και εσυ περνεις 40.....
πλεον μονο xanax περνω.....
οσα αντικατα8λιπτικα εχω δοκιμασει με χαλασανε......
μονο το cipralex με ειχε κανει να ειμαι καλα και το επερνα 8χρονια μεχρι που αρχισα να εχω πριξιμο στα χερια-ποδια και εβαλα και 30 κιλα σε αυτα τα 8 χρονια.... μολις το εκοψα εχασα 30 κιλα σε 1 μηνα και εγινα ξανα αδυνατος....... αλλα μετα απο 6 μηνες ηρθε και το ανχος.... :p
δεν εχω δοκιμασει το lyrica αλλα πιστευω θα με βοηθουσε στην δικια μου περιπτωση εχω απλα ανχος οχι τοσο κρισης πανικου... απλα εχω ενα θεμα με μυοκλονιες... αν με πιασει αρχιζουνε κατι τιναγματα στα χερια μου και μετα εσθανομαι εντονη αδυναμια.... δεν μπορει να βρεθει καποια αιτια που το εχω αυτο... εχω κανει και μαγνιτικη και ειναι καθαρη... μονο ο θυροιδης θα μπορουσε αλλα το ρυθμισα αλλα το προβλημα δεν εξαφανιστηκε... επισης εχω δοκιμασει να κοψω και τους καφεδες γιατι με ειχε ζαλισει ο γιατρος οτι απο αυτο εχω σπασμους.... 3 μηνες δεν επινα καφε αλλα παλι ειχα.... οποτε αρχισα ξανα να πινω καφε γιατι το λατρευω..... ειναι η αγαπη μου..... χαχα
με 0.5 xanax την παλευω φιλε....!
γτ οχι πανω απο 9 μηνες? αν εισαι καλα γτ οχι? δεν θα παθεις κατι.... αν το κοψεις μετα παλι θα εχεις ανχος..... εκτος αν αλλαξεις τροπο ζωης..... απο την στιγμη που φτανεις στο σημειο να παρεις φαρμακευτικη αγωγη μετα ειναι δυσκολο να βγεις απο αυτα τα φαρμακα.... ομως μπορεις και να τα καταφερεις αν εισαι δυνατή..