υπ οψιν πως ολο το σκεπτικο των μυνηματων μου ειναι κατα ποσο οι δηλωσεις της κοπελιας θα πρεπε να επηρεαζουν το αν θα πρεπει να γινει μητερα η οχι,παντα μιλαω μεσα σε αυτο το πλαισιο
Printable View
υπ οψιν πως ολο το σκεπτικο των μυνηματων μου ειναι κατα ποσο οι δηλωσεις της κοπελιας θα πρεπε να επηρεαζουν το αν θα πρεπει να γινει μητερα η οχι,παντα μιλαω μεσα σε αυτο το πλαισιο
οριστε με καλυψες! να οι λουμπες των \"ωραιων\" γυναικων.λουμπαρεςQuote:
Originally posted by Empneustns
θα μου επιτρεψεις να εχω διαφορετικη αποψη για το ποσοστο,οπως και για το αν υπαρχουν ομορφες η ασχημες γυναικες,καθως επισης ως αντρας γνωριζω τα σχολια που γινονται για τις ασχημες γυναικες,οπως και τις \"θυσιες\" που καποιοι αντρες μπορει να κανουν για να βρεθουν σε ενα κρεβατι με μια ομορφη.
αχ carrie.η ομορφια ειναι κατι ποθητο.μετραει, εχει αξια, ειναι ενα ειδος πλουτου και αναγνωρισης,ως εκ τουτου διεκδικισιμο ακομα και με τη βια.αυτος που το εχει τον θελουν ισως και μονο για αυτο του το χαρακτηριστικο.να το παρουν,να γινει κτημα τους,χωρις ουσιαστικα να ενδιαφερονται για το ατομο.θα εκανα την εξης μεταφορα.φτωχος-πλουσιος,ασχημος-ομορφος.Ο φτωχος δεν εχει να αγορασει(ασχημος δεν τον κοιταει κανενας)-πλουσιος μπορει να τα αγορασει ολα (αλλα μπορει και να τον κλεψουν)ομορφος θελητος αλλα και ατομο προς εκμεταλευση :) :)
Quote:
καλη μου carrie,συμφωνω πως η ομορφια μπορει να φερει καποια γυναικα και σε ασχημες καταστασεις,αλλα παρεμενει να ειναι ενα οπλο αν χρησιμοποιειθει σωστα και εξυπνα,και αυτο συμβαινει στις μεγαλυτερες ηλικιες των ομορφων γυναικων οταν \"ψηθουν\" στη ζωη και καταλαβουν τι παιζεται.
Θα απαντησω απο επαγγελματικής αποψης και εμπειριας σε ενα χωρο που ασχολουνται με την γυναικεια ομορφια.
Οι γυναικες εχουν πεσει θυματα αυτου του οπλου.
Κυνηγανε εναγωνιως να νιωθουν ομορφες και ποθητες νομιζωντας οτι μπορουν να ξεγελασουν το χρονο.
Πολυ παροδικα και για μικρο διαστημα εχονυ την πεποιθηση οτι κατι εκαναν, ισα ισα για να δικαιολογησουν τα λεφτα που εδωσαν.
Στην ουσια ξεγελασαν τον εαυτο τους και μονο ενω το \"θυμα\" δεν την πατησε καθολου.
Γυναικες κατα συρροην φτιαχνουνται εξωτερικα και δινουν αρκετα λεφτα για αυτο αλλα τσιγκουνευονται να δωσουν ακομα και ενα ευρω για το τι υπαρχει μεσα τους.
Το φτιαξιμο βεβαια ειναι που σχετικο αλλα αυτο ειναι αλλη δουλεια.
Οταν ακουω γυναικα να λεει,
θα δωσω τοσα χιλιαρικα για να τραβηξω το πρόσωπο, αλλα σε ψυχολογο δεν δινω μια, σορρυ αλλα δεν βλεπω καμια προκοπη σε τετοιο ατομο.
Αλλωστε μια σιλουετα και ενα υγιες λαμπερο προσωπο μπορεις να το αποκτησεις αν θες με λιγο κοπο και στο τυπικο γυμναστηριο της γειτονιας η και ακομα σε μια πισινα αρκει να μην βαριεσαι.
Σημερα αρκετοι αντρες δεν στεκονται να επενδυσουν την ζωη τους (για κατι εφημερο ισως) μονο και μονο γιατι βλεπουν ενα σφριγηλο κωλο αλλα ψαχνουν για κατι πιο ουσιαστικο και πιο βαθυ.
Ισως να προτιμουν μια αρκετα ισορροπημενη γυναικα με μετριο σωμα παρα το αντιθετο.
Αυτο ειναι μια απαντηση γιατι υπαρχουν αρκετοι χωρισμοι σημερα που αν μη τι αλλο για την πλειοψηφια των γυναικων του σημερα μπορεις να τις πεις ομορφες αλλα παρολα αυτα αυτο δεν φτανει.
Το κυνηγι της ομορφιας της εχει προσθεσει ενα αγχος που αυτο βγαινει στην σχεση.
Ετσι η φιλη μας (αλλα και καθε ανθρωπος σε περιπου ιδια θεση) θα μπορουσε να βελτιωσει εστω και λιγο την φυσικη της παρουσια ευκολα μεσα σε ενα διαστημα ετους η λιγοτερο αλλα κυριως δε θα επρεπε να δει τι γινεται μεσα της.
Quote:
πλουσιος μπορει να τα αγορασει ολα
τετοιες αποψεις ειναι που εχουν καταστρεψει την κοινωνια μας.
Ευτυχως ακομα και σημερα δεν ειναι η κυριαρχη αποψη.
ελα εξυπνε,πες μου ενα υλικο αγαθο που δεν μπορει να αγορασει ο πλουσιος;Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Quote:
Quote:
την αγαπη....
την ζωη η τον θανατο....
πραγματα πολυ πιο σημαντικα απο ενα οτιδηποτε υλικο του σημερα.
αυτα ειναι δικες μου αποψεις βεβαια, ισως γραφικες για τα γουστα σου.
ΥΓ.... προσθεσε και ταπειονοφροσυνη μια αγνωστη σου λεξη.
μηπως δεν φορεσες τα γυαλια σου;θελεις και οφθαλμιατρο;;;;;;μα τι ξεφτερι εισαι εσυ;και που ειπα εγω για ΜΗ υλικα αγαθα.Γενναει το μυαλο σου προσεξε το,μηπως γεραματα;;;;; χαχαχαχαχα
ΥΓ:ιδρωσαμε κρινακι;δεν τα βγαζουμε περα;
Quote:
Quote:
απαντησα σε οτι εγραψες.
Αν αλλα εννοεις και αλλα θες να πεις δεν ειναι δικο μου προβλημα.
Οσο για τα υπολοιπα σχολια, δεν ασχολουμε.
Α και επι της ευκαιριας, σπανιως ιδρωνω, για να μην πω ποτε.
Οκ εμπνευστουλη?
με συγχωρείτε,δεν θέλω να φανώ μαιντανός αλλά παρακολουθώ την συζήτηση με πολύ ενδιαφέρον, διαβάζω τόσες διαφορετικές απόψεις...και νομίζω ότι ξέφυγε λιγάκι....εμπευστή? κρινε? πατ πατ....!!!!
oui?
:cool:
ετσι ειναι οι ανεραστοι,δεν ιδρωνουν ποτε :) το δικο σου προβλημα ειναι πως δεν εχεις παει ακομα σε οφθαλμιατρο ;) να δεις τι γραφουν οι αλλοι και οχι οτι σκεφτεσαι εσυ ;)Quote:
Quote:
Quote:
απαντησα σε οτι εγραψες.
Αν αλλα εννοεις και αλλα θες να πεις δεν ειναι δικο μου προβλημα.
Οσο για τα υπολοιπα σχολια, δεν ασχολουμε.
Α και επι της ευκαιριας, σπανιως ιδρωνω, για να μην πω ποτε.
Οκ εμπνευστουλη?
ΥΓ. δεν ασχολησαι ,δεν ασχολησαι αλλα ολο απαντας χαχαχα,αποφασισε επιτελους ....
Η συγκεκριμμένη δημοσίευση ανταποκρίνεται πλήρως και στην δική μου θεωρία περί ομορφιάς.Quote:
αχ carrie.η ομορφια ειναι κατι ποθητο.μετραει, εχει αξια, ειναι ενα ειδος πλουτου και αναγνωρισης,ως εκ τουτου διεκδικισιμο ακομα και με τη βια.αυτος που το εχει τον θελουν ισως και μονο για αυτο του το χαρακτηριστικο.να το παρουν,να γινει κτημα τους,χωρις ουσιαστικα να ενδιαφερονται για το ατομο.θα εκανα την εξης μεταφορα.φτωχος-πλουσιος,ασχημος-ομορφος.Ο φτωχος δεν εχει να αγορασει(ασχημος δεν τον κοιταει κανενας)-πλουσιος μπορει να τα αγορασει ολα (αλλα μπορει και να τον κλεψουν)ομορφος θελητος αλλα και ατομο προς εκμεταλευση :) :)
1) Με τους γονείς μου έχω καλές/τυπικές σχέσεις. Εννοώ πως δεν είμαι μαμόθρεφτο. Μένω μόνη μου και δεν εξαρτώμαι από τους γονείς μου στο οτιδήποτε. Δεν επηρρεάζουν την ζωή μου, δεν με καταλαβαίνουν σε αρκετά θέματα αλλά φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγαπιόμαστε.
2) Στην δημόσια υπηρεσία που εργάζομαι έχω άμεση επαφή με το κοινό. Απαγορεύεται να πάω στην δουλειά -και ούτε εγώ το θέλω- λιγδιάρα, ατημέλητη, ζητιάνα. Άλλο πάχος άλλο βρώμα.
3) Οι γονείς μου, παρόλο που είναι μεγάλοι σε ηλικία (πατέρας 75 μητέρα 63), είναι απολύτως δεκτικοί στην απόφασή μου για απόκτηση παιδιού μέσω τράπεζας σπέρματος. Θεωρούν πως έτσι δεν θα μείνω μόνη αφού θα έχω και γω μια οικογένεια ενώ πιστεύουν πως θα αλλάξει η κοσμοθεωρία μου και θα γίνω πιο ευέλικτη με τους ανθρώπους. Δηλαδή θα βάλω νερό στο κρασί μου και μπορεί αργότερα να θελήσω να παντρευτώ κάποιον που τώρα τον θεωρώ δευτεροκλασάτο.
4) Saab με ενόχλησαν τα σχόλιά σου. Εγώ ποτέ δεν \"την λέω\" σε κανέναν ούτε προβαίνω σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και επιθέσεις στο internet. Δεν ξεχνώ πως πίσω από ένα username κρύβεται ένα υπαρκτό πρόσωπο με συναισθήματα. Δεν σας χαρακτήρισα οπισθοδρομικούς αλλά χαρακτήρισα \"προχωρημένη\"-για τα ελληνικά δεδομένα- την απόφασή μου.
Lisa κανείς δεν μίλησε για τέλεια ψυχική υγεία, εγώ μίλησα για επαρκή.Quote:
Originally posted by lisa71
Αιμιλία η τέλεια ψυχική υγεία ανήκει στον Θεό. Ναι μεν δεν είμαι τέλεια και ναι μεν έχω συναισθηματικά κενά αλλά πιστεύω πως η αγάπη μου για το παιδί θα με κάνει όσο γίνεται καλύτερη μητέρα. Όταν υπάρχουν γυναίκες οι οποίες έχουν καρκίνο, σκλήρυνση κατά πλάκας, βαριάς μορφής κατάθλιψη κτλ και γίνονται μητέρες και τα παιδιά τους είναι θαυμάσια, ποιός ο λόγος εγώ να μην τα καταφέρω?
Γιατί έχω λάθος εικόνα για μια κοπέλα, η οποία μένει επίτηδες έγκυος προκειμένου να βάλει στο χέρι άκοπα περιουσίες? Η γυναίκα δεν πρέπει να απαιτεί το προφυλακτικό αφού αυτή την πατά? Επαναλαμβάνω. Γνωρίζω 2 ανύπαντρες κοπέλες, οι οποίες έμειναν επίτηδες έγκυες από πλούσιους. Οι πλούσιοι έγιναν πουλόπουλοι. Αυτές θεωρούν τα αθώα μωρά που απέκτησαν βαρίδια. Το θεωρείς έντιμο? Τα δικά τους παιδιά θα είναι ευτυχισμένα και συναισθηματικά πλήρη ενώ θα υπολλείπεται το δικό μου?
Όπως δεν ρώτησα αν εσύ θα γίνεις καλή μαμά αλλά αν το παιδί σου θα εισπράξει υγιή εικόνα για τα πράγματα.
Και μιας που μιλήσαμε περί υγιούς εικόνας-προσωπική άποψη-υπάρχουν επιτήδεια κίνητρα, δεν υπάρχει επιτήδεια εγκυμοσύνη όχι επειδή το λέω εγώ αλλά επειδή πρακτικά αυτό δεν γίνεται δεδομένου ότι η εγκυμοσύνη χρειάζεται δύο.
Δεν ξέρω τί έκαναν οι φίλες σου αλλά φαντάζομαι πως ούτε εσύ γνωρίζεις διότι δεν ήσουν μπροστά.
Κάποιος που δεν θέλει να κάνει παιδί ή αλλιώς, δεν θέλει να πιαστεί κορόιδο απαιτεί την αντισύλληψη.
Απ την στιγμή που η διείσδυση γίνει αέρα πατέρα, κανείς δεν \"παγιδεύεται\" εκτός αν του τρύπησαν το προφυλακτικό ή τον έβαλαν να διεισδύσει με το ζόρι!
Τώρα όσον αφορά το ότι το παιδί δεν θα γνωρίσει τον πατέρα του εμένα δεν με πτοεί ως επιχείρημα γιατί όπως είπα πριν μερικές ημέρες πολλά παιδιά ζουν με τον έναν γονιό και είναι μια χαρά….όμως αυτός που τα μεγαλώνει μια χαρά συνήθως δεν έχει άλυτα θέματα με τον εαυτό του κι αν έχει δεν μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα υπαίτιος αν π.χ στην πορεία χώρισε ή πέθανε ο δεύτερος γονιός…αλλά άλλο τί ΘΑ προκύψει στην πορεία και άλλο συνειδητά να μην έχεις επισκεφτεί έναν ειδικό για τις ανασφάλειές σου και να πηγαίνεις να κάνεις παιδί για να έχεις έναν μόνιμο ψυχολόγο μέσα στο σπίτι!
Όπως δεν συμφωνώ και με την υιοθεσία όχι σαν πράξη αλλά γιατί ειδικά στην Ελλάδα είναι από δύσκολο έως ανέφικτο. Πρόκειται για μια τρομερά γραφειοκρατική και χρονοβόρα διαδικασία, πρέπει να έχεις ένα τσουβάλι λεφτά και ένα κάρο βίσματα κι ΑΝ υιοθετήσεις τελικά . Αλλά ακόμη κι αν ξεπερνούσες αυτά τα εμπόδια (τουλάχιστον γύρω στα 43 σου δηλαδή!) σπάνια δίνουν για υιοθεσία παιδιά σε έναν γονιό.
Γενικά δεν θεωρώ πρόοδο την επικρότηση της γέννησης ενός παιδιού από έναν άνθρωπο με ιδέες όπως \"είμαι άσχημη, χοντρή, κανείς δεν με θέλει, οι φίλες μου γκαστρώθηκαν επίτηδες με πλούσιους ας γίνω μάνα\".
Από κει και πέρα εύχομαι να επιλέξεις το καλύτερο για σένα!
τώρα θα βγω εγω εκτός θέματος..και οι πολυ αδύνατοι δεν ιδρώνουν ποτέ...όπως εγώ...είπαμε ρε παιδία πατ, πατ....!!!!!!!
επι του θέματος...εγω νομίζω πως πρέπει να κάνεις αυτό ποου επιθυμείς...μπορεί να είναι λίγο κάπως, εγώ πιθανόν να μην το έκανα ποτε όμως αν είσαι έτοιμη να γίνεις μανούλα, να το κάνεις....εγω μεγάλωσα χωρίς μπαμπά ενω τον γνώρισα, ζει και βασιλεύει αλλά μια ζωή ήταν απών...αν είσαι σίγουρη ότι αυτό θες να κάνεις να το κάνεις....εύχομαι ότι καλύτερο, να σου πάνε όλα όπως τα θες...