Και πες στην φίλη να προχωρήσει με το πάθος, γιατί αλλιώς πώς θα μάθουμε αν πέσαμε μέσα? χεχε.....
Printable View
Και πες στην φίλη να προχωρήσει με το πάθος, γιατί αλλιώς πώς θα μάθουμε αν πέσαμε μέσα? χεχε.....
Δεν γίνονται αυτά. Μϊα φορά με τίποτα ίσωσ μία με πολλά μηδενικά (1.000.000), και τότε κάποιοι πληγώνονται γιατί τισ περισσότερεσ φορέσ μαθαίνεται. Εξάλλου δεν ξέρεισ πως θα το δει και ο άλλος.
Πάντα θα το σκέφτεται ή θα το σκέφτεσαι και πάντα θα έχει γίνει, αυτό δεν αλλάζει.
Μία περίπτωση που γνωρίζω κλασικά κουμπάροι, η μία φορά έγινε 3 χρόνια και κατέληξε σε εκβιασμό του τύπου (από τη γυναίκα) θα τα πω όλα και τέτοια. Οταν δε δεν έπιασε βρήκε η κοπέλα τον τρόπο να ζητήσει μία τελευταία φορά, βλάκασ και αυτόσ έπεσε. Αυτή την στιγμή έχουνε και μωρό 6-7 μηνών που όλοι νομίζουν ότι είναι του συζύγου.
Αυτόσ (κουμπάροσ) μέχρι να γεννηθεί -8 εγκεφαλικά γιατί και τα 2 του παιδιά είνια καρμπόν αυτόσ αλλά και επειδή εκείνη πια είχε σταματήσει τισ προηγούμενεσ απειλέσ με τισ εκφράσεισ του τύπου: Τώρα έχουμε παιδί δεν γίνεται να τελειώσουμε κάνε ότι θέσ και τέτοια.......
Αυτές οι ιστορίεσ ποτέ δεν λήγουν ;)
Μάλιστα....οπότε να προσθέσουμε, όποιος παρόλα αυτά κάνει την \'κουτσουκέλα\' να μην ξεχνά τα προφυλακτικά!
τα προφυλακτικα ειναι παντα MUST!
αλλιως σκας 500 ευρω και οτι παθεις - επαθες....
Η φίλη μου είναι και καρπερή, παρότι σιτεμένη... 3 παιδιά όχι αστεία!!
Λέτε να γίνει το τέταρτο??? :D :D :D
Κοίτα, είχα φίλη 49 ετών παρακαλώ που δεν ήξερε από ποιον εκ των τριών εραστών προέκυψε η εγκυμοσύνη! Αααα ναι, ο σύζυγος δεν ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους :)
Για να μην ξεχνιόμαστε, υπάρχει βέβαια και κάτι που λέγεται σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα....
ε ρε τι γίνεται στον κόσμο....!!!!!!!!!το θέμα είναι να μην μπεις σε όλο αυτό αμα μπεις, όλα παίζουν..ρε συ imagine δεν μας είπες καμια εξέλιξη...
τι σε κοφτει εσενα βρε δοδιον???
αφου εσυ δεν θα εκανες κατι τετοιο....
:P:P:P
δεν με κόφτει παιδί μου....εύχομαι και στο μέλλον να μην αλλάξω μυαλά.
ε, ρε συ κρίνε, να μην ξέρουμε και τις εξελίξεις?
γιατι το ευχεσαι αυτο???
δηλαδη αμα αλλαξεις τι θα πεις??
πωπω τι επαθα???
Προσωπικα οι εξελιξεις δεν με ενδιαφερουν, ειπα την γνωμη μου, τελος.
ε, μα ειδες τώρα..άμα λέω εγώ ότι είσαι στριμένο άντερο...χαχαχαχαχχαχαχχα :P:P:P:P:P
το εύχομαι γιατί δεν θέλω ν\' αλλάξω...μπορεί να είμαι λίγο παράξενη και λίγο περίεργη αλλά μου αρέσω όπως είμαι...!!!
πωπω! την ψώνισα τελείως!!!
κοίτα μην παρεξηγηθείς...είπαμε, πάντα με την καλή την έννοια...παλιομαρτυριάρη.!!!: P
οι ανθρωποι αλλαζουν,
σου αρεσει η οχι ετσι ειναι.
Τωρα αν θα αλλαξεις και προς τα που αυτο δεν το ξερει κανεις.
Θα το δεις στη πορεια των χρονων....
ΥΓ... ποτε δεν παρεξηγουμε, στο εχω πει 100 φορες.
καλά,καλά μην φωνάζεις!!!:P
εγω νομίζω πως δεν αλλάζει ο άνθρωπος...διορθώσεις γίνονται...ή προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο...εγω ελπίζω να κάνω τις διορθώσεις μου στο πέρασμα των χρόνων προς το καλύτερο...
τι να πω...είδωμεν!
νομιζε οτι θελεις,
ελα να με βρεις μετα απο 10 χρονια....
:P