Δεν μπήκα στο προφίλ σου , απλώς μπαίνω στο φόρουμ.
Εσύ που μου θέτεις όλο ερωτήσεις δεν βλέπω να απαντάς σε αυτό.Θα σου άρεσε αν συνέβαινε αυτό σε σένα;
Printable View
Αν έκανα κακό σε εμένα ναι θα ήθελα να έρθει κάποιος να με σώσει.. Γιατι εκείνη την ώρα η μπου άκουγε φωνές και έκανε ότι της έλεγαν και θα μπορούσε να φτάσει στο τέλος άρα τώρα θα λέγαμε για αυτοκτονία.
Αυτό που γίνεται στην ζωή μου δεν έχει καμία σχέση με ζήτημα ζωής και θανάτου. Μπορεί ρε φίλε μου να το απολαμβάνω που ζει απέναντι μου, σε ενοχλεί? Ή κινδυνεύω να πεθάνω?
Έπαιξες βρώμικα, αυτό να το θυμάσαι!
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Τι λεει ο νομος για την παρεμβαση εισαγγελεα γενικα; Οτι υπαρχουν αυτεπαγγελτες κινησεις και μη. Σε ποια κατηγορια εμπιπτει αυτο που εσυ τωρα τοσο αναλγητα συγκρινεις με περιπτωσεις που υπαρχει οχι απλα αμεσος κινδυνος ακομα και για τη ζωη καποιου, αλλα μειωμενος καταλογισμος, και αρκει η ψυχιατρικη αξιολογηση για να κινηθουν οι (οντως βιαιες) διαδικασιες; Μπορει καποιος χωρις στοιχεια να ζητησει να μπαγλαρωσουν οποιονδηποτε; Χωρις να ειναι εντος προθεσμιας του αυτοφωρου, ασφαλως οχι, πρεπει να σχηματιστει δικογραφια, να εκδωθει ενταλμα συλληψης και μετα να στειλουν την αστυνομια, και στην πραξη μονο με μηνυσεις μπορει να γινει σε περιπτωση που εχει συντελεστει σεξουαλικη κακοποιηση ανηλικου πριν τοσα χρονια.
Πολυ ελαφρα τη καρδια συγκρινεις ανομοια πραγματα παρα πολυ ευαισθητα. Η προσωπικη τραγωδια που καταθετει ο καθενας εδω μεσα δεν ειναι βορα για τη δικη σου προσπαθεια να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Γιατι αδικαιολογητη μονο μπορει να χαρακτηριστει η σταση που βγαζει καταδοτες οσους χρησιμοποιουν τις προστασιες και τα εργαλεια που ο νομος εχει θεσπισει για τους ψυχικα πασχοντες. Δεν ξερω αν ειναι προϊον αγνοιας η χειριστικοτητας, αλλα σιγουρα δεν ξερεις για τι πραγμα μιλας.
Εντελώς ανόμοια πράγματα! Με ποιο σκεπτικό μπερδεύεις τις καταστάσεις έτσι Σαλβαδόρ;
Δεν είναι ανομοια πράγματα. Το έγραψα το τι θα συνέβαινε αν ένα γεγονός που γράφτηκε εδώ , θα μπορούσε να έχει την κατάληξη να έρθει αστυνομία στο χώρο σου. Στο πρώτο υποτίθεται ότι σώθηκε η ζωή της Boo και στο άλλο ότι σώθηκαν αρκετά μελλοντικά θύματα από τον διεστραμμένο ξάδελφο.
ΜΠΟΥ ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΠΟΥ ΧΑΛΆΩ ΤΟ ΘΈΜΑ ΣΟΥ...
Εδώ δεν θα αντέξω γιατί αυτό που πέρασε ο Γιώργος ΞΈΡΩ ΤΙ ΕΊΝΑΙ...
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης... (και κάνε μου όσες αναφορές θέλεις)...Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις τον πόνο κάποιου για να βγεις από πάνω..Και δεν είναι καθόλου το ίδιο πράγμα αυτό που λες..Η Μπου εκείνο το βράδυ έλεγε ότι κόβει τα χέρια της..και η κίνηση που έγινε έγινε με καλό σκοπό..Άσχετα πως της φέρθηκαν όταν πήγαν να την πάρουν..Υπήρχε η περίπτωση να κάνει κακό στον εαυτό της..Η κίνηση αυτή έγινε με σκοπό να την βοηθήσει!!!
Εσύ?? Τι βοήθεια θα έδινες στον Γιώργο με τις μαλ...ιες που λες?? Ε?? Έχω μεγάλη απορία, γι αυτό σε ρωτάω...
Το προβλημα φυσικα, ειναι ακριβως οτι παιζεις. Με τραγικες ιστοριες ανθρωπων που αποφασισαν συχνα μετα απο τιτανιο αγωνα να τις μοιραστουν εδω μεσα για να επουλωθουν η εστω να αισθανθουν καλυτερα.
Δεν ειναι οπλα για κανεναν.
Καποια στιγμη, θα πρεπει να παρει θεση η διαχειριση για αναρτησεις που χρησιμοποιουν τα θεματα, τις νοσους και τις τραυματικες εμπειριες αλλων μελων προκειμενου να τους διαβαλλουν η ακομα και να προωθησουν τις οποιες αντιληψεις εχουν για τον κοσμο η την ψυχολογια η ο,τιδηποτε.
Δεν εχει νοημα να ανοιγομαστε σε εναν χωρο που δεν ειμαστε ουτε στο τυπικο μετρο των κανονισμων, ασφαλεις.