Originally Posted by
Yugi m
Καλημέρα Μαριλου! Αρχικά δεν ξέρω κατά πόσο δεχόμαστε τον άλλον όταν ανεχόμαστε κάποια πράγματα από αυτόν. Φυσικά και δεν την δεχομουν και αν ήταν στο χέρι μου να την αλλάξω πατώντας ένα κουμπί, θα το έκανα.
Τώρα αυτό που λες για τις ευκαιρίες, νγενικοτερα πάντα πίστευα στη ζωή μου ότι δεν πρέπει να είμαστε αυστηροί με τους ανθρώπους. Πάντα πρέπει να δείχνουμε ανοχή σε αυτούς γιατί δεν ξέρουμε ο καθένας τι έχει περάσει και φυσικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάποια πράγματα αν δεν τα βιώσουμε. Για ααπυτο και πάντα θέλω να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους. Άλλες άμυνες έχεις εσύ, άλλες εγώ, άλλες ο φουεγκο και πάει λέγοντας.
Έχεις δίκιο ότι η ηλικία δεν είναι καθοριστική στα λάθη που κάνουμε. Απλά το ανέφερα επειδή με την ηλικία γινόμαστε πιο έμπειροι και πιο συνετοί τις περισσότερες φορές. Όμως ναι όσο χρόνων και να είναι κάποιος άνετα την πατάει.
Για το άρθρο της χάος διάβασε ,α αν θέλεις, το επόμενο ποστ μου.
Επίσης σε αυτό που λες να πάω στον παντρεμένο να συγκρίνω συμπεριφορές, εγώ δεν θα το κάνω. Δεν ξέρω δεν είναι του στυλ μου. Δεν θέλω να της προκαλέσω αλλά προβλήματα της κοπέλας γιατί κι εκείνος μπορεί να αντιδράσει βίαια, να της προκαλέσει προβλήματα με τη μητέρα της και λοιπά.
Βεβαίως την έφτασα σε σημειο να αναρωτηθεί μήπως έφταιγε η ίδια που καθόταν και έτρωγε ξύλο από τους άλλους και που μπλέκει με παντρεμένους, αλλά τις περισσότερες φορές μου έλεγε το δουλεύω μέσα μου, και δεν ξέρω γιατι εμένα σε αυτή τη σχεση η όπου πρέπει να πηγαίνω, πηγαίνω, εννοώντας τον ψυχολόγο.
Όσο για τον παντρεμένο κοίτα εδώ διαφωνώ λίγο. Αρχικά μπορεί η γυναίκα του να τον θέλει κι εκείνος να μην τη γουστάρει και να κάνει απεγνωσμένες προσπαθείς η άλλη. Αν όντως ήταν αυτοί οι δυο σε διάσταση, κα ξέρω γω περιμένει ο παντρεμένος για τον οποιονδήποτε λόγο να άρει διαζύγιο, τότε δεν είναι τόσο ανήθικο. Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να της έχει ξεκαθαρίσει ο άλλος ότι έχει τελειώσει με τη γυναίκα του. Τώρα πως έχει τελειώσει και πανε και μένουν μαζί, τι να σου πω...