Που το βασιζεις αυτο?
Αν ειναι μονο στην πιστη σου τοτε ειναι η πιστη, αξιοπιστη μεθοδος για την αληθεια?
Printable View
Εγώ που πιστεύω ότι είναι μια ενέργεια που αγαπά τους πάντες και τα πάντα επίσης, βασίζω αυτή την πίστη στην κατανόησή μου για το ενιαίο ενεργειακό πεδίο που σκεπάζει όλο το σύμπαν, η Θεωρία Μ, ή θεωρία των Πάντων!
Η θεωρία Μ είναι η πιο πρόσφατη επιστημονική θεωρία του Σύμπαντος
https://en.wikipedia.org/wiki/M-theory
Εγω αλλο ρωτησα.
Σου εξηγώ απλά ότι η αγάπη δεν είναι θέμα πίστης αλλά επιστημονικής θεωρίας
Είναι η πίστη μου, όντως, αλλά το στηρίζω και στην πραγματικότητα.
Δηλαδή, όλοι γεννιόμαστε-ζούμε-πεθαίνουμε (μετράω και τα ζώα και τα φυτά στο "όλοι"), όλοι κάνουμε καλό και κακό, όλοι παθαίνουμε καλό ή κακό και όλοι παίρνουμε αποφάσεις για την ζωή μας τουλάχιστον μέχρι ενός σημείου.
Επίσης πιστεύω ότι όλοι μας συνδεόμαστε νοητά/ενεργειακά και επηρεάζουμε ο ένας τον άλλο.
Αξιόπιστη μέθοδος για την απόδειξη της ύπαρξης του Θεϊκού στοιχείου δεν πιστεύω ότι υπάρχει.
Γι'αυτό είπα στην αρχή ότι είναι θέμα πίστης.
Θεωρώ ότι μόνο η Επιστήμη είναι αυταπόδεικτη.
Τώρα αν κάποια στιγμή μπορέσει να αποδειχθεί η ύπαρξη της Θεϊκής ενέργειας δεν το γνωρίζω.
Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μπορούσε να αποδειχθεί.
Σύμφωνα με το γεγονός των πολλών διαστάσεων στο Σύμπαν, ο Θεός μπορεί να υπάρχει στην 5η διάσταση
https://www.google.com/search?client...UTF-8&oe=UTF-8
Δεν θεωρώ ότι η φύση είναι ιδιότητα.
Μάλλον δεν μπορώ να το εξηγήσω σωστά.
Οι πλανήτες υπάρχουν, κινούνται έχουν την δική τους"ζωή".
Το ίδιο συμβαίνει με τα φυτά, τα ζώα και τους ανθρώπους.
Σωστά;
Τώρα αν σε αυτά προσθέσεις και μία αόρατη σύνδεση και αλληλεπίδραση μεταξύ τους, αυτό πιστεύω ότι είναι ο Θεός.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.
Οχι σωστα. Οι πλανήτες εχουν την δικια τους τροχια και κατ επεκταση δυναμικη η οποια ειναι φθινουσα.
Τα φυτα αντιδρουν στην χημεια.
Τα ζωα (μεταξυ αυτων ειναι και ο ανθρωπος) ομως εχουν την ιδιοτητα να επηρεαζουν δυναμικα
το περιβαλον τους.
Δεν μπορεις να προσθεσεις τιποτα αορατο, το μονο που υπαρχει μεταξυ τους (καποιες φορες) ειναι η αλληλεπιδραση με το θεωρητικο κίνητρο του
κοινου καλου.
Ομως δεχομαι οτι δεν μπορεις να το εξηγησεις καλυτερα και δεν σε πιεζω αλλο.
Ευχαριστω για τον χρονο σου.