Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by weird
Αυτά λοιπόν είδαν τα δικά μου μάτια και ήθελα να το αποθέσω εδώ.
Επίσης, με προβλημάτισε το πόσο ανίκανοι είναι μερικοί άνθρωποι στο να πλησιάσουν έναν άλλο, να δείξουν ενσυναίσθηση, να τον καταλάβουν, αντί να πάρουν πέτρες και να αρχίσουν να λιθοβολούν.
Αυτή η στάση της στυγνής επίκρισης, οδηγεί σε πολλά δεινά και το κυριότερο, στην απώλεια κάθε επικοινωνίας και αρμονίας.
τα δικα μου ματια ειχαν αλλη αντιληψη, αλλα δεν εχω χρονο η και διαθεση να κανω μια τετοια καταγραφη, ασε που δεν το βλεπω χρησιμο.
Επισης παρακατω κανεις κρισεις, βλεπωντας εντελως με τα δικα σου μετρα και σταθμα,
\"το πόσο ανίκανοι είναι μερικοί άνθρωποι στο να πλησιάσουν έναν άλλο\"
ασχετως που εισαι προσβλητικη, θα σου προσθεσω οτι ο καθενας εχει το δικο του τροπο να πλησιαζει.
Προσθετικα θα πω,
οτι η δικη μου παρουσια δεν ειναι να πλησιασω καποιον οπως το βαζεις, θα ελεγα οτι ισως ειναι το τελευταιο (ενω για σενα πρωτευων)
Διαβαζω το καθε τι που δημοσιευεται με αλλο ματι απο οτι εσυ (και 3-4 ατομα οπως εχω παρατηρησει)
Παρολα αυτα χαρακτηριζεις ΚΑΙ εσυ, ως ανικανους αυτους που δεν προσεγγίζουν την δικη σου σειρα ιεραρχιας στο τροπο που πρεπει να επικοινωνει ο κοσμος.
Δεν θα σου πω αν εισαι λαθος η οχι,
γιατι κατα πρωτον δεν θελω να μπω στην ιδια διαδικασια κρισης οπως εκανες εσυ (οπου προσβαλεις κοσμο κομίζοντας την δικη σου θεωρεια προσεγγισης ως κορυφαιο γεγονος ανθρωπινης επαφης) και κατα δευτερον ακομα και αν το εκανα, θα ηταν πολυ αμφιβολο αν θα ειχε χρησιμοτητα κατι τετοιο.