Originally Posted by
Skiouros8
Εστω. Ας υποθεσουμε ότι αυτο που λες είναι η λύση της κατάστασης, να ζήσω δλδ εγώ έναν παθιασμένο έρωτα τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα ήθελες να μου εξηγήσεις πώς θα συμβεί αυτο; Έστω ότι βγαίνω έξω με έναν φίλο μου και πάμε για ποτο και την πέφτω σε κάποια. Αυτό σημαίνει ότι θα την ερωτευτω ή ότι εκείνη θα ανταποκριθεί και θα ζήσουμε έναν παθιασμένο έρωτα που θα με κάνει να βλέπω τον Αλβανό με λιγότερη αηδία; Εκτός κι αν έχεις να μου γνωρίσεις κάποια. Όσον αφορά τα ερωτικά μου προβλήματα πάντως, θα ανοίξω κάποια στιγμή άλλο θέμα για να καταλάβετε ότι δεν είμαι μια συνηθισμένη περίπτωση και δεν είναι εύκολο να βρω ταίρι, σε αυτό το νησί τουλάχιστον, παρολο που ειμαι κιουτ.
Από κει και περα, είπα εγώ ποτέ ότι ο πελάτης δεν έχει δικαίωμα ακόμα και να κάτσει στον τσογλανο; Ποιος βάζει τώρα λόγια στους αλλους; Εγώ είπα ότι παίρνει ξεκάθαρα θέση, κουτσομπολευει, ρίχνει λάδι στη φωτιά και αυτο το βρίσκω ανήθικο και περιμένω απλά να ξεκουμπιστει να ηρεμήσουμε.
Το ποιος ασχολείται περισσότερο ή όχι δεν το ξέρω,δεν είναι μετρησιμο. Πχ, αν δεν υπηρχαν προσωπικα δεδομενα , θα μπορουσα να σου στειλω σκριν σοτ μηνυματα της αδερφης μου στο βαιμπερ σελιδες επι σελιδων για το θεμα. Μπορει να ειναι και οικογενιακο μας, αν και η αληθεια ειναι οτι εγω και η μεσαια ειμαστε κυριως ετσι.
Αλλα και ο ίδιος ο τσογλανος ασχολείται και με το παραπάνω, αφού υποδαυλιζει διαρκως την κατάσταση, παρολο που, σύμφωνα με τις ανεκδοτολογικες αφηγήσεις του, έχει υπερπλουσια ερωτικη ζωή.
Ο δε πελάτης είναι παντρεμένος άρα πιθανών έχει ενεργή σεξουαλικη ζωή (βεβαια είναι παχύσαρκος, δεν ξερω μήπως υπάρχει θέμα στυτικης δυσλειτουργειας ή βαλτωδους γάμου) ασχολείται ωστοσο και με το παραπάνω και μάλιστα στις διακοπές του. Εγώ αν ήμουν διακοπές θα φρόντιζα να περάσω καλά, όχι να ασχολούμαι ολη την ωρα με τις ίντριγκες του προσωπικού και των ιδιοκτητών.
Τέλος πάντων, έστω ότι εγώ ασχολούμαι περισσότερο από όλους, σημαινει κατι πρακτικά αυτο;