καλή χρονιά αντώνη και σε σένα και σε όλους σας!
με υγεία(σωματική και ψυχική),δημιουργικότητα και ευτυχισμένες στιγμές!!!(εστω και αν αυτές αποτελούν παρένθεση στην πολυτάραχη ζωή μας...)
Printable View
καλή χρονιά αντώνη και σε σένα και σε όλους σας!
με υγεία(σωματική και ψυχική),δημιουργικότητα και ευτυχισμένες στιγμές!!!(εστω και αν αυτές αποτελούν παρένθεση στην πολυτάραχη ζωή μας...)
ελα ρε!εμενα αρραβωνιαστηκε η αδερφη μου τα χριστουγεννα τωρα.Πρωτοχρονια ειναι πιο πετυχημενο.Να σου ζησουν.Παντως ολα αυτα που ζουμε και βλεπουμε εδω μεσα ειναι σαν ενας αλλος κοσμος που ποτε πριν δεν ηξερα οτι υπαρχει.Ειναι φοβερο πραγμα τελικα η ψυχολογια..
Χρονιά Πολλά σ\' όλους! Είμαι η Lady...Δυστυχώς ξέχασα τον κωδικό μου.
Ελπίζω να είσαστε καλά, κάποιοι μου έλειψαν...πολυ!
alex, coma, kok...Pofff, Pifff
Καλώς τηνα. Τι κάνεις;
αντωνη τι κανεις?πως εισαι?
μετα τις ολιγοημερες διακοπες ξανα στην καθημερινη πουτινα!!!σκατα...την πεμπτη θα επισκευτω και τον γιατρο μου να δουμε πως παει η φαση...εσεις πως περασατε?που πηγατε?
εγω δεν πηγα πουθενα.εφυγε η οικογενεια και εκανα πρωτοχρονια μονη στο σπιτι.ευτυχως κατα τη μια ηρθαν οι φιλες μου και περασαμε καλα.
αυριο δηλαδη πας στον γιατρο?αντε θα περιμενουμε και εμεις νεα και ελπιζω να ειναι ευχαριστα..
τι κανετε βρε θηρεια?ολα καλα?πως ειστε?εγω παω καλα.και γενικα εχω φτασει σε ενα επιπεδο το μονο που να μου θυμηζει αυτο που εχω ειναι το effexor που το περνω καθε πρωι.κατα τα αλλα.τελεια!!!
μπραβο ρε αντωνη πολυ χαιρομαι που ακουω ευχαριστα νεα.ετσι αν συνεχισουν ολα να ειναι καλα.και εγω ειμαι πολυ καλα,προς το παρον τελειωσαν σχεδον ολα και ελπιζω να μην ξαναερθουν ποτε.
καλο πασχα!!!
Καλο πασχα Αντωνη μου.... μου λειψεσ... φιλια.
Παιδιά μπράβο σας που πάτε τόσο καλά.
Αννυ μου εσύ τι είχες?
καλά πάει η ομάδα...καλό πάσχα να έχουμε...
dalia εγω δεν εχω παει σε ψυχολογο.πηγαινε στο αγχος και διαβασε το δικο μου αν δεις ακριβως τι ειχα.εχει θεμα, να πω και εγω κατι.εσυ πω ς εισαι?καλυτερα?
Το διάβασα Αννυ μου και χαίρομαι που τα ξεπέρασες.Εγώ είμαι χάλια ψυχολογικά.Συνέχεια κάνω αρνητικές σκέψεις.Εχω κουραστεί να έχω μία μέρα καλή και δέκα μέρες χάλια. :(
Dalia μου πιστεύω πως αν συνδίαζες την ψυχοθεραπεία με φαρμακοθεραπεία θα είχες πολύ καλά αποτελέσματα!!!Φιλικά!!!