Quote:
Originally posted by Alobar
Αγαπητέ δεν ασχολήθηκα με την περίπτωσή σου καν. Είναι η δεύτερη, ίσως τρίτη φορά που επιδεικνύεις παρόμοια συμπεριφορά. Όταν \'δεις\' κάπου να \'έχουμε φτάσει στα άκρα\' ή \'τί συμπεράσματα είναι αυτά\', σε παρακαλώ να ενημερώσεις και μένα. Στο αρχικό μου ποστ, δεν κατάλαβες καν τί είπα. Και θα σε παρακαλέσω, σε περίπτωση που ξανασχολιάσεις απάντησή μου, να είσαι λίγο πιο προσεκτικός. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι κάτι θα πρότεινα να με ρωτάς αρχικά, και μιλώ μόνο για μένα. Αυθαιρεσίες, και συμπεράσματα δικά σου για λογαριασμό μου, δε με αφορούν. Επίσης δε με αφορά ο οποιοσδήποτε διάλογος, όταν δε γίνεται καν αντιληπτό αυτό που λέω. Και αυτό το τελευταίο.
\'... Δεν υπαρχουν Δυνατοι και αδυναμοι..
Υπαρχουν αυτοι που μπορουν και εκφραζουν τα συναισθηματα τους και μπορουν να τα διαχειριστουν..
Και αυτοι που δεν τα εκφραζουν και τα θαβουν ολο και πιο βαθια , βαθια για χρονια και μενουν εκει ..στην σπηλια της ψυχης τους...
τα ξανα λεμε....\'
Εκφράζεσαι πάλι για λογαριασμό όλων να υποθέσω. Είναι δικαίωμά σου να νιώθεις καλά στην ιδέα ότι όλοι πάνω κάτω είμαστε ίδιοι. Και δικαίωμά μου να διαφωνώ με βάση την εμπειρία μου. Αν δε μπορείς ή δε θέλεις να σεβαστείς τις απόψεις μου που σε καμιά περίπτωση δεν καταπιάστηκαν ούτε με σένα ούτε με άλλον σε προσωπικό επίπεδο - και είναι εμφανές - θα ήθελα να λήξει εδώ. Κι αν μου επιτρέπεις, έχω κάνει και πολύ \'δουλειά\' με το να σέβομαι τις απόψεις των άλλων. Το να τις αποδεχτώ ή όχι, είναι το εύκολο κομμάτι και όχι το βασικό. Είμαι πολύ κουρασμένη και ελπίζω να το αφήσεις εδώ. Καλό βράδυ και πάλι.
αγαπητη Alobar το οτι ειμαστε ξεχωριστες οντωτητες το ξανα λεω αυτο δεν ανερει πως πολλα πολλα και αρκετα συναισθηματα και βιωματα αλλα και καταστασεις ειναι ιδιες η μοιαζουν.....