Πάντως η λέξη σαρκασμός δεν μου ταιριάζει έχω και εγώ προβλήματα υγείας στο σπίτι μου οπότε θα ήταν αισχρό να γελάω σαρκαστικά για έναν άλλον άνθρωπο που έχει τα δικά του προβλήματα
Printable View
Πάντως η λέξη σαρκασμός δεν μου ταιριάζει έχω και εγώ προβλήματα υγείας στο σπίτι μου οπότε θα ήταν αισχρό να γελάω σαρκαστικά για έναν άλλον άνθρωπο που έχει τα δικά του προβλήματα
Ετσι ειναι nature γιατί με αυτά που γράφει φάσκει και αντιφάσκει.Σήμερα μιλάει ως ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην γή.Μήπως θα έπρεπε να κοιτάξει λίγο την υγεία του γιατί μας έχει αναφέρει ότι και αυτός κάνει θεραπεία.Και αυτό προσπαθεί να κάνει να τραβήξει την προσοχή να γίνει το κέντρο αναφοράς του φόρουμ να καλύψει τις ανάγκες του μέσα απο τις συνεχείς επιδείξεις γνώσεων.Δείχνει για μένα ανασφάλεια και την ανάγκη να γίνει απαραίτητος, με το να δίνει μέχρι ιατρικές συμβουλές που μπορεί για κάποιον να είναι επικίνδυνες [/quote]
ανθρώπους σαν και σένα, που υποφέρουν σαν και σένα, να γελάνε Για μένα γιώτα είναι πιο επικίνδυνο να βλέπω καλούς
σαρκαστικά με έναν συνάνθρωπό τους που υποφέρει και αυτός. Έστω και αν υποφέρει με άλλον τρόπο. [/quote]
nature νομιζω οτι αυτο που λες ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα που διαβασα σαυτο το forum.Συμφωνω μαζι σου. [/quote]
giota μου δεν χρειαζεται να απολογεισαι και να νιωθεις ασχημα..;)Quote:
Originally posted by giota
Για μένα γιώτα είναι πιο επικίνδυνο να βλέπω καλούς
ανθρώπους σαν και σένα, που υποφέρουν σαν και σένα, να γελάνε σαρκαστικά με έναν συνάνθρωπό τους που υποφέρει και αυτός. Έστω και αν υποφέρει με άλλον τρόπο. [/quote]
nature νομιζω οτι αυτο που λες ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα που διαβασα σαυτο το forum.Συμφωνω μαζι σου. [/quote]
τόσους μήνες έδειξα ποτέ να σαρκάζω κάποιον;το να κοιτάξει την θεραπεία του ήταν κακό;τι θα πεί καλούς ανθρώπους σαν και σένα; ειρωνικό δεν είναι αυτό;
Γιώτα...να είσαι σίγουρη πως κάθε μέλος εδώ μέσα κρίνεται κάθε μέρα και είσαι από αυτά που όχι μόνο δεν έχουν δώσει το δικαίωμα πως μπορεί να γελάσουν ειρωνικά με κάποιον, αλλά είσαι και μια ήρεμη δύναμη που εμένα προσωπικά με γαληνεύεις στις θύελες που ξεσπούν εδώ μέσα κατά καιρούς....
δεν χρειάζεται να χαλιέσαι για άστοχα σχόλια....
Γιώτα...να είσαι σίγουρη πως κάθε μέλος εδώ μέσα κρίνεται κάθε μέρα και είσαι από αυτά που όχι μόνο δεν έχουν δώσει το δικαίωμα πως μπορεί να γελάσουν ειρωνικά με κάποιον, αλλά είσαι και μια ήρεμη δύναμη που εμένα προσωπικά με γαληνεύεις στις θύελες που ξεσπούν εδώ μέσα κατά καιρούς....
δεν χρειάζεται να χαλιέσαι για άστοχα σχόλια....
Βλέπω ξύπνησαν …ενοχούλες!!!!
(αυτό δεν αφορά τη weird, στην οποία θα απαντήσω χωριστά αύριο γιατί δεν κατάλαβε τι εννοούσα και γιατί έθεσε πολλά θέματα)
Για τους υπόλοιπους δεν πειράζει. Ας πρόσεχαν. Εγώ πάντως έχω τη συνείδησή μου καθαρή!!!! Καληνύχτα. Πάω για ήσυχο και ξέγνοιαστο υπναλάκο μέσα στα ροζ συννεφάκια.
Μεγάλες στιγμές.
ομπερον,φρονιμος να εισαι :Ρ
Μικρές στιγμές.
Τόσο μικρές που δεν είναι άξιες σχολιασμού.....
Ενοχές εγώ δεν έχω νομίζω έχεις πρόβλημα αντίληψης καταλαβαίνεις τα αντίθετα απο αυτά που λέω.Καλό ύπνο
εντονα σημαδια bulling....βρε σαν κατι να μου θυμιζει αυτο.......
Μη λες τέτοια!Άστα περασμένα ξεχασμένα,καλά ηρεμήσαμε.....Quote:
Originally posted by melene
εντονα σημαδια bulling....βρε σαν κατι να μου θυμιζει αυτο.......