Originally posted by nature
Quote:
Originally posted by sabb
Με τόσες παρεμβάσεις που έχω κάνει, μου φαίνεται πως κι εγώ τελικά μάλλον όπου φυσάει ο άνεμος είμαι, αν και θεωρώ πως έχω το κάθε δικαίωμα να παρεμβαίνω, τουλάχιστον σ\' ένα θρέντ που άπτεται των λόγων για τους οποίους αποχώρησα από το φόρουμ..
Διαβάζω πολλά και διάφορα κι έχω μερικές ερωτήσεις να κάνω κι όποιος θέλει απαντά..
1. Όσοι - και είναι συγκεκριμένοι αυτοί - κόπτονται για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ και προτείνουν με διάφορα κατεβατά, το πως θα λειτουργούσε καλύτερα η κοινότητα, τελικά αν κατάλαβα καλά , βγάζουν την ουρά τους απ\' έξω για όσα εδώ και 4 μήνες κοντά συμβαίνουν ? Γιατί έχω την εντύπωση πως οι φράξιες ή σέχτες, ή όπως στο διάολο θέλετε πείτε τες είναι τελικά δύο , ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ?
11 login είναι στα δύο στρατόπεδα κι ούτε ένα παραπάνω (..μην ψάχνετε να εντάξετε τη στρούμφ, είναι μια δικτυακή προσωπικότητα που δεν έδωσε ΠΟΤΕ δικαίωμα για παρεκλίνουσα συμπεριφορά, αλλά τελικά έγινε βορά στον βωμό ανόητων αντιπαραθέσεων, και στήθηκε στο τοίχο αναλαμβάνοντας την ευθύνη ενός ατυχούς ποσταρίσματος για το οποίο έκανε την αυτοκριτική της και ζήτησε συγγνώμη..)
2.Όσοι δεν συμμετέχουν σ\' αυτές τις φράξιες και που αντιπροσωπεύουν το 99% της κοινότητας, τι στο καλό φταίνε να βλέπουν τον χώρο ΤΟΥΣ, εκεί που το πρόβλημα του άλλου είναι και ΔΙΚΟ τους πρόβλημα, να λεηλατείται από την μικροψυχία μελών που εξωτερικεύουν απωθητικά συναισθήματα, όταν είναι σίγουρο πως στον πραγματικό κόσμο θα λούφαζαν ?
3. Τι θα πει να καταργηθούν τα u2u ? Σιγά μην αρχίσουμε να επικοινωνούμε και με καπνούς....
Το pm, είναι το κύτταρο της προσωπικής διαδικτυακής επικοινωνίας και ο τελικός προπομπός της προσέγγισης στον πραγματικό κόσμο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, όταν πρόκειται για προσωπική διαδικτυακή επικοινωνία. Αν αυτή προσβάλει τον συνομιλητή, οφείλει να καταγγέλεται στη διαχείριση της κοινότητας και σε κανέναν άλλο καλοθελητή που θα είχε σαν γνώμονα τη διαρροή πληροφοριών προς τρίτους και με αυτοσκοπό τη δημιουργία αντιπαραθέσεων σ\' ένα θέμα που αφορά δύο μόνο profiles.
Φίλοι μου, ωραία όλα αυτά που λέτε για τη λειτουργία του φόρουμ, τιμητές, εκτιμητές καταστάσεων, κριτές άλλων και υπεράνω κριτικής για τον εαυτό σας...
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠ\' ΟΛΑ....
Οι 11 που αναφέρω πιο πάνω , ξέρετε ποιοι είστε και δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα. Θα κάνω μια πρόταση:
Λουφάξτε για ένα μήνα...
Μη ποστάρετε ούτε ένα κιχ...
Γιατί είμαι γαμώ το μπελά μου σίγουρος - ελπίζω να μη βγει ηλεκτρονική μούτζα εδώ- πως για ένα μήνα το φόρουμ θα λειτουργεί σαν φόρουμ αλληλοστήριξης και όχι σαν πεδίο αντιπαραθέσεων και γήπεδο κοκορομαχιών ?
Όλες οι άλλες προτάσεις που απαιτούν παραπάνω αστυνόμευση από τον ΝίκοD., μου θυμίζουν όλους εκείνους τους κακομοίρηδες που με ένδεια επιχειρημάτων σε περιόδους κρίσης της δημοκρατίας, αναλογίζονται πόσο καλύτερα θα ήταν αν είχαμε χούντα......
Παρόλο που πιστεύω ότι παρόμοια θρεντ πρέπει να περιέχουν λίγα και περιεκτικά ποστ γιατί «Ουκ εν τω πολλώ το εύ».
Όμως, σάββα,
Δεν μπορώ να μη σχολιάσω αυτό το ποστ σου.
1) Το βρίσκω το λιγότερο άστοχο, να μιλάς για 11 λόγκιν. Αισθάνομαι σαν να είμαι στα χρόνια του εμφύλιου :(
Λοιπόν?
Πρέπει να έχω αγωνία αν περιέχομαι μέσα σ’αυτά?
Πρέπει πάλι ο καθένας να κοιτά καχύποπτα τον διπλανό του?
Να αρχίσουμε τα u2u για μαντεψιές?
Να αρχίσουμε τα στοιχήματα?
Και ποιος είπε ότι έχεις δίκιο? Αν εγώ πιστεύω ότι φταίνε 6 λόγκιν?
Και αν φταίει 1?
Και έστω ότι φταίνε 300 λόγκιν. Τι θα κάνουμε? Απλά θα τους παύσουμε για ένα μήνα?
Και πως θα καταλάβουν αυτοί οι 300 ή αυτός ο 1 ή οι 11 ποιο ήταν το μεγάλο τους λάθος?
Ποια πράξη είναι αυτή που δεν συνάδει με τη κοινότητα?
2) Εκεί που μιλάς για τιμητές, εκτιμητές και κριτές και απευθύνεσαι σε 2ο πληθυντικό το εισπράττω σαν ειρωνεία.
Δεν θα απολογηθώ αγαπητέ σάββα, που δεν ακολούθησα την πρακτική σου της αποχώρησης και παρέμεινα στο φόρουμ. Αλλωστε παραμένοντας εδώ νοιώθω ότι βοήθησα και βοηθήθηκα.
Ούτε το γεγονός ότι αποχώρησες σου δίνει το δικαίωμα να μου (μας) μιλάς αφ’ υψηλού και να κρίνεις αν εγώ ή όποιο άλλο από τα περίπου 20 μέλη που έχουν εκφραστεί σ’ αυτό το θρεντ, ή σε παρόμοια, είμαστε τηρητές, κριτές ή αν βρισκόμαστε μέσα στη λίστα σου με τους 11 υπόπτους. Ούτε να μας παραινείς σε αυτοκριτική. Ποιος σου είπε ότι εσύ έχεις αρκετή δόση αυτοκριτικής και παραινείς και εμάς για λίγη από δαύτη?
3) Τι είναι αυτό που καθιστά ένα λόγκιν ύποπτο κατ\'
εσένα?
Η συμμετοχή του σε συνομωσία?
Η χρήση u2u?
Η μη χρήση u2u?
Το να πάει για καφέ στη Τρίπολη?
Το να μην πάει για καφέ στη Τρίπολη?
Το να βρίζει?
Το να κάνει τη πάπια?
Το να μη κάνει τη πάπια?
Το να ειρωνεύεται?
Τι?
Νομίζω ότι αυτό πρέπει να καθορίσουμε, καλοπροαίρετα στο θέμα αυτό που άνοιξε ο Νίκος και όλοι με τη συμμετοχή μας συνεισφέρουμε με ιδέες και συναισθήματα.
-Ποιες πράξεις δεν συνάδουν με την κοινότητα, εκτός από τα greeklish και τη συμμετοχή ανηλίκων.
Οχι να πετάμε στον αέρα αριθμούς υπόπτων και να καταλήγουμε ο Vince και κάθε άλλος στη θέση του να νομίζει ότι μιλάμε για αυτόν.
4) θα σχολιάσω ειδικότερα αυτό:
Quote:
Originally posted by sabb
...................................
Οι 11 που αναφέρω πιο πάνω , ξέρετε ποιοι είστε και δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα. Θα κάνω μια πρόταση:
Λουφάξτε για ένα μήνα...
Μη ποστάρετε ούτε ένα κιχ...
Γιατί είμαι γαμώ το μπελά μου σίγουρος - ελπίζω να μη βγει ηλεκτρονική μούτζα εδώ- πως για ένα μήνα το φόρουμ θα λειτουργεί σαν φόρουμ αλληλοστήριξης και όχι σαν πεδίο αντιπαραθέσεων και γήπεδο κοκορομαχιών ?........................
......
Εστω λοιπόν σάββα ότι οι 11 ή οι 300 ή οι 50 λουφάζουν.
Αλλάζει η πικρία που σε οδήγησε στην αποχώρηση?
Γιατί διάβασα στο blog σου, αλλά και εδώ μέσα αν θυμάμαι καλά, στα λίγα ποστ που έχεις γράψει αφού αποχώρησες, ότι ενοχλήθηκες πολύ που σε είχε πει ένα μέλος «ποταπό και ύαινα» πάνω στο θυμό του.
Ακόμα περισσότερο σε πείραξε που, μορφωμένα μέλη (όπως γράφεις) ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ τον υβρισμό σου.
Αυτό αγαπητέ σαμπ, πώς αλλάζει με το να αποχωρήσει για ένα μήνα το μέλος που σε πλήγωσε?
Εχουν περάσει τόσοι μήνες και (μεταξύ μας σε καταλαβαίνω) ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΣΑΙ θυμωμένος:
1)την αδικία να σε αποκαλέσει το συγκεκριμένο μέλος ύαινα καθώς
και
2)τη γαϊδουριά των μορφωμένων (νομίζω έγραφες και ονομαστικά και για μένα) να μη σε υπερασπιστούν.
Αυτό σημαίνει Σάββα, ότι σου έλειψε το αίσθημα του δικαίου εδώ.
Εστω και αν αυτό το περίμενες από μένα ή από άλλα μέλη και όχι από τον ΝικοΔ.
Και σε ρωτώ: το αίσθημα δικαίου, καλύπτεται με την απλή σιωπή που επιζητάς και παραινείς?
Ακόμα και αν αυτή είναι δίμηνη?
* ΥΓ. Τελικά επειδή τα σχόλια αλλά και το ποστ του σάββα αφορούσαν θέματα που άπτονται και της λειτουργίας της κοινότητας τα ανάρτησα εδώ.
Τα υπόλοιπα σχόλια που θέλω να κάνω στη παρέμβαση Σάββα θα τα κάνω αλλού.