Ουάου πως το ξέρεις απέξω!? :O :O :O
Όχι τη γλώσσα είναι? :mad::mad:
Printable View
Ουάου πως το ξέρεις απέξω!? :O :O :O
Όχι τη γλώσσα είναι? :mad::mad:
Εμένα μου αρέσει πολύ ο δημιουργός.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Εγώ ναι.Λατρεύω και τον ερμηνευτή επίσης.:)
Έλεος θέλει να σου πει κι αυτός.:P
Πάντως μόνο έλεος δεν θέλει να πει αυτό το τραγούδι
Petran,εσύ μη νευριάζεις,γιατί σου ετοιμάζω μία αφιέρωση σε thread με τίτλο\"λαική φιλοσοφία και η σνομπ επαγγελματική ιντελιγκέντσια του Petran\"λολ:P
Θα έχει αποσπάσματα από σημαντικότατα άρθρα,αποτελέσματα ερευνών και νέα δεδομένα με ταυτόχρονη κατάρριψη παλαιών στερεοτυπικών μεθόδων ψυχανεμίσματος και ψυχανάλυση από έγκριτους αστρολόγους με μακροετή συνδρομή σε καταξιωμένες μεσημεριανές εκπομπές,ενώ η γκάμα της θεματολογίας θα περιλαμβάνει βιβλιογραφία με τίτλους όπως\"Απλώς δε σε γουστάρει\"-the number 1 new york times best seller!-,H Aλήθεια για τους Άντρες από τη δούκισσα του Γουόρσεστερσάιρ,\"Γιατί οι άντρες προτιμούν τις σκύλες\"και διάφορα άλλα σημαντικότατα δημοσιεύματα από espresso,gossip νιουζ στήλες ειδικότερα,καθώς και εμπεριστατωμένες οδηγίες χρήσης από πλήρως απενοχοποιημένες διανοητικοσεξουαλικοπαρτα λο συνεντευξιαζόμενες ζουμπουρλούδικες τιβι στάρλετς.:P:P
Quote:
Originally posted by knoulp
Εμένα μου αρέσει πολύ ο δημιουργός.Quote:
Εγώ ναι.Λατρεύω και τον ερμηνευτή επίσης.:)
Έλεος θέλει να σου πει κι αυτός.:P
Πάντως μόνο έλεος δεν θέλει να πει αυτό το τραγούδι
Σορρυ αλλα μιλαει για ελεος.
Τα ζαβαρα ειναι λαβαρα.
Το κατρα σημαινει μαυρα απο το κατραμι.
Το νεμια σημαινει ανεμισαν.
Δηλαδη,
Λαβαρα μαυρα ανεμισαν εννοει πειρατες,
που κουρσεψαν το χωρο.
Στην ουσια ειναι μια αποπειρα του Μαρκοπουλου,
να βγαλει προς τα εξω μια φωνη διαμαρτυριας εναντια στη χουντα καθως προσπαθουσε να ξεπερασει το σκοπελο της λογοκρισιας.
Φαινεται οτι τελικα τα καταφερε, γιατι ακομα και σημερα βρισκει εφαρμογη τα οσα λεει.....
λιγο ασχετη και τοπικη η ερωτηση μου, αλλα ,οταν ξυπνας 2 το μεσημερι οπως σημερα, τι ωρα εχεις κοιμηθει?Quote:
Originally posted by Alobar
...... καλημέρα Ρέϊν. Λέω \'καλημέρα\' γιατί δυστυχώς τέτοια ώρα ξυπνάω πια το πρωΐ. Το μεσημέρι δηλαδή. Έτσι είναι όταν για 9 μήνες υποφέρεις από Α - ϋπνία. Σε καθιστά Α - νήμπορο για όλη σου την καθημερινότητα σχεδόν.....
Quote:
Originally posted by Remedy
λιγο ασχετη και τοπικη η ερωτηση μου
ελα μην το κανεις αυτο......
γαμεις το θρεντ σου με τετοιες ερωτησεις.
Εδω υπαρχει ιερος σκοπος και εσυ το ξεχειλωνεις.
εεεεεεεεε αισχος λαιμαι.....
ουυυυυχουχουχουουυυυυυυυυ υυυυυυQuote:
Petran,εσύ μη νευριάζεις,γιατί σου ετοιμάζω μία αφιέρωση σε thread με τίτλο\"λαική φιλοσοφία και η σνομπ επαγγελματική ιντελιγκέντσια του Petran\"λολ:P
Θα έχει αποσπάσματα από σημαντικότατα άρθρα,αποτελέσματα ερευνών και νέα δεδομένα με ταυτόχρονη κατάρριψη παλαιών στερεοτυπικών μεθόδων ψυχανεμίσματος και ψυχανάλυση από έγκριτους αστρολόγους με μακροετή συνδρομή σε καταξιωμένες μεσημεριανές εκπομπές,ενώ η γκάμα της θεματολογίας θα περιλαμβάνει βιβλιογραφία με τίτλους όπως\"Απλώς δε σε γουστάρει\"-the number 1 new york times best seller!-,H Aλήθεια για τους Άντρες από τη δούκισσα του Γουόρσεστερσάιρ,\"Γιατί οι άντρες προτιμούν τις σκύλες\"και διάφορα άλλα σημαντικότατα δημοσιεύματα από espresso,gossip νιουζ στήλες ειδικότερα,καθώς και εμπεριστατωμένες οδηγίες χρήσης από πλήρως απενοχοποιημένες διανοητικοσεξουαλικοπαρτα λο συνεντευξιαζόμενες ζουμπουρλούδικες τιβι στάρλετς.:P:P
να μοιρασετε και σαμαλι :):):):):):):)
εγω πάλι δεν θα πάρω, είμαι σε δίαιτα......λολ, (που το θυμηθηκα)Quote:
ουυυυυχουχουχουουυυυυυυυυ υυυυυυQuote:
να μοιρασετε και σαμαλι :):):):):):):)
Quote:
lol χαχαχα
κοίτα ένα τέτοιο άρθρο θα μ\'\'άρεσε τελικά! Την έψαξα από εδώ την έψαξα από εκεί τελικά μ\'αρέσει και εμένα το λαικό πνεύμα! Άλλωστε είμαι ένα λαικό παιδί με μια κομπολογια να με το συμπάθειο! Αλλά μου αρέσει και η καθαρή παρακμή!
Λέω να ειδικευτώ σε μια νέα δικη μου ειδικότητα. \"Transvestite & starlet psychologist\"! Αχ, μακάρι να ξεκινήσει το ερωτοδικείο πάλι! Krino & ρεμ σας περιμένω ε!!!
ΑΧ τι ωραίο να κυνηγάς τα όνειρα σου. Ιδιαίτερα αν μοιάζουν να βγήκαν από διήγημα του Bukowski χιχι.
[flash=200x100]http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?action=attachment&tid=5672& pid=152312[/flash]
Σας τα πρηζω σε μερικους με τη μουσικη αλλα πειραματιζομαι:)....sorry για το offtopic λολ
Quote:
Originally posted by PETRAN
Αχ, μακάρι να ξεκινήσει το ερωτοδικείο πάλι! Krino & ρεμ σας περιμένω ε!!!
Εχω αρκετο αρχειο απο το ερωτοδικειο,
εδω μια γευση,
http://www.greektube.org/content/view/2427/2/
με την Ευα Κουμαριανου, απο τις πιο γνωστες τρανς....
:cool:
lololololololQuote:
Originally posted by PETRAN
......
lol χαχαχα
κοίτα ένα τέτοιο άρθρο θα μ\'\'άρεσε τελικά! Την έψαξα από εδώ την έψαξα από εκεί τελικά μ\'αρέσει και εμένα το λαικό πνεύμα! Άλλωστε είμαι ένα λαικό παιδί με μια κομπολογια να με το συμπάθειο! Αλλά μου αρέσει και η καθαρή παρακμή!
Λέω να ειδικευτώ σε μια νέα δικη μου ειδικότητα. \"Transvestite & starlet psychologist\"! Αχ, μακάρι να ξεκινήσει το ερωτοδικείο πάλι! Krino & ρεμ σας περιμένω ε!!!
ΑΧ τι ωραίο να κυνηγάς τα όνειρα σου. Ιδιαίτερα αν μοιάζουν να βγήκαν από διήγημα του Bukowski χιχι.
με τρελα ΠΕΤΡΑΝ!!!!!!
να σε δω σε ρολο βικυς μιχαλονακου και τι στον κοσμο!!!!
με αβυσσαλεο ντεκολτε, κατακοκκινο κραγιον στα σουφρωμενα ψευδα σου χειλακια, θα λες:
\"ειμαστε εδω, στην χωρα των παραισθησεων και των ψευδαισθησεων, να ζησουμε μαζι σας εμπειριες μοναδικες,αποκαλυπτικες, ερωτικες, πρωτογνωρες , παραφορεςκαι παραταιρες, με τους φιλους μας, που αγαπανε να μισουνε οτι ποθουνε και με λαγνα υπερφιαλη προσηλωση, θα μας μεταδωσουν την καυτη, βαθια ερωτικη,ανεκφραστη, παραφορα της εξειδανικευμενης τους λιμπιντο,σαν ετοιμοι απο καιρο, σαν λατρεμενοι μεσ στον χαμο, σαν να μας κλεινουν το ματι μεσα απο την αβυσσο των αισθηματων, των συναισθηματων και των κριματων....\"
ο κρινο σε μια γωνια θα κανει τον μιστερ μπουτια, με ζαρτιερα, και μπικινι με ουρα-λαγου,θα βγαζει ηχους σεξουαλικου ερεθισμου και θα προσπαθει να δαγκωσει κανενα ποδι, με κολαρο στον λαιμο με αλυσιδα που θα κραταω εγω,ντυμενη με λεδερ ολοσωμη φορμα.
η θεοφανια πιο περα σε εναν παγκο γονατισμενη , με μαυρο ρασο απο τον λαιμο μεχρι τον αστραγαλο, αβαφη, με μαλλια σε κοτσο, θα κραταει ενα κομποσκοινι και θα μουρμουριζει τον ακαθιστο υμνο,
και η νατουρ με μινι στολη καμαριερας και ξανθια καουκα, θα φουσκωνει προφυλακτικα χορευοντας και θα στολιζει με αυτα την αιθουσα....
ο κιπ θα ασχολειται με φωτα και μουσικη υποκρουση και η ρειν θα κοβει εισιτηρια.
Quote:
ο κρινο σε μια γωνια θα κανει τον μιστερ μπουτια, με ζαρτιερα, και μπικινι με ουρα-λαγου,θα βγαζει ηχους σεξουαλικου ερεθισμου και θα προσπαθει να δαγκωσει κανενα ποδι, με κολαρο στον λαιμο με αλυσιδα που θα κραταω εγω,ντυμενη με λεδερ ολοσωμη φορμα.
η θεοφανια πιο περα σε εναν παγκο γονατισμενη , με μαυρο ρασο απο τον λαιμο μεχρι τον αστραγαλο, αβαφη, με μαλλια σε κοτσο, θα κραταει ενα κομποσκοινι και θα μουρμουριζει τον ακαθιστο υμνο,
και η νατουρ με μινι στολη καμαριερας και ξανθια καουκα, θα φουσκωνει προφυλακτικα χορευοντας και θα στολιζει με αυτα την αιθουσα....
ο κιπ θα ασχολειται με φωτα και μουσικη υποκρουση και η ρειν θα κοβει εισιτηρια.
ελα ρε, πως την εφτιαξες ετσι την παραγωγη????
Δεν βλεπω ομως την αφεντια σου στην ολη υποθεση, αν και ο πετραν, σε ανεφερε στο κονσεπτ πολυ καθαρα.....
Αλλα νομιζω οτι η θεση της Λουκα ειναι αδεια....
για κοιτα κιολας πως σου φερνει, μια χαρα σε κοβω......
http://stigmes.gr/br/images/LUKA_01.jpg
;);););)
χαχαχαχαχα σε καλο μου,
αμα εισαι τοσο ομορφη, αγαπητη ρεμεντυ,
τα μηχανακια της AGB θα παθουν κλακαζ.....
:cool: