missing_mile μου αρεσει που θες και λεπτομεριες... και ποσες απονευρωσεις θα ρωτησεις στο τελος :p
Printable View
missing_mile μου αρεσει που θες και λεπτομεριες... και ποσες απονευρωσεις θα ρωτησεις στο τελος :p
Quote:
Originally posted by missing_mile
Λοοοοολ! Μήπως το έκανε επίτηδες για να είναι τρέντι;Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Δεν ηταν μπροστα. Οι προγομφιοι της ελειπαν.
Τι σαγονια του καρχαρια μου λετε; Αυτα ηταν του φαφουτη :D
να στε καλά ρε παιδιά!τι γέλιο είναι αυτό βραδιάτικα:D
Περα απο το χαβαλε μπορει να ειχε βγαλει εκεινη την ημερα τα δοντια. Επειδη ειχα αναγκαστει να βγαλω ενα δοντι προκειμενου να περασεις γεφυρα ή εμφυτευμα πρεπει να περασουν 2 μερες απο την εξαγωγη του χαλασμενου αν θυμαμαι καλαQuote:
θήκες δεν μπορούσε να βάλει; Κουφάλες είχε ή έλειπαν από τη ρίζα;
Ε, τι να κάνω ενδιαφέρομαι. Καλά κ πως έτρωγε;Quote:
Originally posted by Mariah
Θα είχε πρηστεί κιόλας, ε; Έγω έβγαλα ένα φρονιμίτη πρόσφατα κ έκλαιγα από τον πόνο.Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Περα απο το χαβαλε μπορει να ειχε βγαλει εκεινη την ημερα τα δοντια. Επειδη ειχα αναγκαστει να βγαλω ενα δοντι προκειμενου να περασεις γεφυρα ή εμφυτευμα πρεπει να περασουν 2 μερες απο την εξαγωγη του χαλασμενου αν θυμαμαι καλαQuote:
θήκες δεν μπορούσε να βάλει; Κουφάλες είχε ή έλειπαν από τη ρίζα;
εγώ πάντως ραντεβού στα τυφλά δε βγήκα ποτέ.μάλλον καλά έκανα τελικά.δεν ξέρεις τι σε περιμένει:D
Αχ, αυτά τα ραντεβού! Φωτιές μας άναψαν απόψε.
Εγώ πάντως έχω αρκετό καιρό να βγω ραντεβού, κ δεν ξέρω τι γίνεται τώρα. Λέτε να το ξαναεπιχειρήσω; Ή θα πάρω απογοήτευση; Τα τελευταία ραντεβού στέφτηκαν με αποτυχία...
Εγω εχω βγει, αλλα παντα σκεφτομαι πως ενας καφες ειναι μονο και τιποτα παραπανω.
εχω βγει καποιες φορες \"τυφλο\" ραντεβου απο νετ.
ολα εχουν κυλησει ομαλα μεχρι στιγμης, σχεδον.
Οκ αν εξαιρεσουμε οτι καθε μα καθε φορα πλησιαζα αλλες εκει επειδη νομιζα πως μοιαζανε με την αλλη που μιλαγα τοσο καιρο στο μσν ^_^
Εγώ έχω όλους τους φρονιμίτες γερούς και στη θέση τους και τελικά έχω να πω πως διαπίστωσα το εξής: δεν έχουν σχέση με τη φρονιμάδα! :DQuote:
Θα είχε πρηστεί κιόλας, ε; Έγω έβγαλα ένα φρονιμίτη πρόσφατα κ έκλαιγα από τον πόνο.
Πλάκα-πλάκα, όποτε έχω συναντήσει χάλια δόντια σε ραντεβού, δεν το άντεχα.
Έχω βγει αρκετά, αλλά αν όχι καλά, ήταν τουλάχιστον διασκεδαστικά! Πάντως και ο τελευταίος άνθρωπος που ερωτεύτηκα από blind date προέκυψε.Quote:
Originally posted by Arsi
εγώ πάντως ραντεβού στα τυφλά δε βγήκα ποτέ.μάλλον καλά έκανα τελικά.δεν ξέρεις τι σε περιμένει:D
Δεν ηταν φρονιμητης και δεν ειχε πρηστει. Ουτε σε μενα δεν πρηστηκε. Βεβαια μπορει να ηταν πολυ καιρο ετσι και δεν ξερω.Quote:
Θα είχε πρηστεί κιόλας, ε; Έγω έβγαλα ένα φρονιμίτη πρόσφατα κ έκλαιγα από τον πόνο.
Οσο αφορα αυτο που ειπε η αρσι δεν ηταν ακριβως τυφλο ραντεβου. Φωτο της ειχα δει πολλες αλλα ειχε καμουφλαρισμενα δοντια :D. Παντως για μενα δεν ειναι εκει το θεμα. Ηταν αστειο το θεαμα αλλα δεν θα κολλησεις σε κατι τετοιο που διορθωνεται
θα σας δωσω ενα φιλικο warning:
να προσεχετε τις φωτο που
1)ειναι σουπερ κοντινες στα ματια μονο
2)ειναι με μια κλιση 78 μοιρων πανω απο το κεφαλι
3)ειναι απο την πενταημερη της/του
.
Εκτος τωρα αν θελετε εκπληξεις . μερικες εκπληξεις ειναι καλες ομως :)
Μου φαίνεται ότι τελικά, απόψε καταλήξαμε σε γελωτοθεραπεία ( έτσι λέγεται άραγε; )
Εγώ πάντως ξύπνησα χάλια το πρωί κ τώρα έγινα καλά. Τελικά το psychology φόρουμ, έχει αποτέλεσμα. Και έχει τα πάντα, για όλες τις περιπτώσεις. Μια χαρά.
Δεν πειράζει, κ τα άσχημα ραντεβού μες τη ζωή είναι, μακάρι όλα τα άσχημα να ήταν τέτοια.