θα έχω τάσεις φυγής και θα είναι πολύ χειρότερα.Quote:
Originally posted by kanenas
αντι να καθεσαι σπιτι, αρον την καταθλιψη σου κ αραξε στο σχολειο. Ποσο χειροτερα θα ειναι;
Printable View
θα έχω τάσεις φυγής και θα είναι πολύ χειρότερα.Quote:
Originally posted by kanenas
αντι να καθεσαι σπιτι, αρον την καταθλιψη σου κ αραξε στο σχολειο. Ποσο χειροτερα θα ειναι;
Ημερόλογιο,
δεν γίνεται τίποτα και κάτι πρέπει να γίνει μιλάμε.
γιατί όχι?για κανόνισε το!
...Δεν παλευεται ουτε και αποψε η βραδια.Θηλεια που πνιγει μοιαζει κι ολο πιο μονος.
\"¨Καλυτερα να μην μιλας,κακες αν κανεις σκεψεις\"
Θελω απλα να ζω,τοσο απλα.Θελει δυναμη,πιστη υπομονη.Σε παρακαλω τωρα που σε χρειαζομαι μην μου αφηνεις το χερι.Κι ετσι πνιγμενος σε καληνυχτιζω......
Ολα σιγα σιγα θα αλλαξουν!
γεια σας παιδια..εχω καιρο να μπω.οταν δεν ημουνα καλα ειχα πει στον εαυτο μου οτι θα μπαινω εδω ακομα και οταν γινω καλα για να βοηθησω οσους περισσοτερους μπορω.τελικα βλεπω οτι δεν μου ειναι ευκολο.διαβαζω καποια πραγματα που τελικα με αγχωνουν και σφιγγεται η καρδια μου.
θελω πολυ να ακουγα απο τον καθενα ξεχωριστα οτι ειστε πλεον καλα ή σε καλο δρομο.και μακαρι να μπορουσα να βοηθησω με καποιο τροπο.δεν ξερω γιατι σας γραφω τωρα.μαλλον για να δικαιολογηθω στον εαυτο μου που δεν μπαινω πια.παρολα αυτα μου λειπετε καποιοι απο εδω μεσα..και μακαρι να ειστε ολοι καλα.
\"Άβυσσο λέμε ό,τι δεν μπορούμε να γεφυρώσουμε.Δεν υπάρχει άβυσσος,δεν υπάρχει άκρα.Υπάρχει μονάχα η ψυχή του ανθρώπου κι αυτή δίνει ονόματα στα πάντα,σύμφωνα με την ανδρία ή την ανανδρία της..\"
Για όλους εμάς που πιστεύουμε ότι έχουμε ανυπέρβλητα προβλήματα...
Αρκεί να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και με πείσμα ακι υπομονή να προχωρήσουμε μπροστά..
...Αληθεια υπαρχει ενας τροπος να ζεις διχως φοβο;
Αληθεια υπαρχει ενας τροπος να καθαρισεις το μυαλο σου απο τις μαυρες σκεψεις που σου τρωνε την σαρκα;
Δεν ξερω αν εχω την δυναμη να φιλοσοφισω αποψε.Δεν ξερω αν περισσευει αλλη υπομονη..και δεν ξερω αν ο χρονος οντως γιατρευει.Φοβαμαι να αντιμετωπισω το θηριο αλλα αν το αφησω θα με κατασπαραξει.Εχω γινει ο φονιας μου..Σημερα με επισκεφτηκε μια καλη μου φιλη,η αναγκη.Μου θυμισε ποσο την λατρευω και εγω συγκινημενος την δεχτηκα με χαρα.Ξερω οτι ποτε δεν θα με αφησει,ομως ειπε οτι θελει να την ελεγχω και ειχε δικαιο.Ηρθε μαζι της και η ανασφαλεια που ειναι ακομη πιο πιστη σε μενα.Μου ειπε ποσο με ποθει αλλα δεν μπορει να γινει κτημα μου,οπως κανεις αλλωστε..
Καλοβραδυ
ημερολόγιο ...η μάχη της κούτας συνεχίζεται...
το παιχνίδι αυτό συναντάται και με την παραλλαγή<ψάξε ψάξε δεν θα το βρείς
(βρε τι πάθαμεεεε):P:P:P:P
αγαπημενο ημερολογιο
η ζωη συνεχιζεται
ασχετα αν καποιοι μενουν πισω......
ακομα και 7 χρονια πισω......
Αγαπητό ημερολόγιο,
είμαι και πάλι εδώ, στο forum.
Δε ξέρω για πόσο θα μείνω και αυτή τη φορά...
Βρέθηκα στην ανάγκη να γράψω πάλι, να δω και οι άλλοι συνάνθρωποι μου τι αισθάνονται αυτόν τον καιρό. Οπως έχω και γω θέματα να με απασχολούν, έτσι και αυτοί..θέλω να δω, τι έχουν; Μήπως κάποια από αυτά που γράφουν συμπίπτουν με δικά μου;
Θέλω να ξέρω ότι δεν είμαι μόνη, ότι δεν είμαι η περίεργη, ότι υπάρχουν και άλλοι που βασανίζονται με σκέψεις..ή πιο σοβαρά προβλήματα ψυχολογίας.
Αγαπημενο ημερολογιο..
Αραγε νιωθει κανεις αποψε αυτα που νιωθω;Υπαρχει αραγε η ηρεμια που ζητω καπου;
Δεν με παιρνει αλλο,με εχει κουρασει,το μυαλο μου με εχει εξαντλησει.Τι να κανω;πως να το πολεμησω;
Αποψε θελω να ακουω μονο μουσικη...
καλο βραδυ
μια λεπτομερια μοναχα εγω του συμπαντος..μα υποχρεωση η ζωη μου κι ενα ταμα...
μικρος ο κοσμος μου στα μέτρα μου ασήμαντος
πως να γεννήσει η μιζέρια ένα θαύμα...
Exo na fao peripou mia vdomada. Simera para tin kourasi mou gimnastika gia mia ora.
Eimai eroteumeni me kapoion pou den to kserei k tautoxrona skeftomai tin proin mou. Niotho oti to simpan sinomotei enantion mou opote to radio vazei ena apo ekeina ta palia tragoudia pou akouga mazi tis. Px. poso tixaio mporei na nai pou ksafnika akousa to \'\'mi mou milas gia kalokairia\'\' tis arvaniti?!?!?!
Aptin alli skeftomai na anoikso ton palio mou arithmo na do an mou xei steilei kanena mnm. Meta skeftomai ton allon me ton opoio den iparxei periptosi na ginei tpt parolauta oneireuomai (vlepeis einai giro sta 40 me ginaika k paidi....)... oli tin ora oneireuomai, k den milao se kanenan, k den thelo na ksanafao, thelo na koimamai me tin elpida oti tha do ena oraio oneiro... den thelo na rthei o septembris, den thelo ton xrono k miso tis anamniseis...
thelo ta 45 kila, thelo ekeinon k ekeini, thelo emena nekri, thelo thelo thelo thelo oo o o o oo o o
k by the way, den aisthanomai kalitera ara ai gamisou gamimeno imerologio.
Sta diala.-