Quote:
Originally posted by lill
ποιός ξέρει.....αν θα είμαι ποτέ έτοιμη ο χρόνος θα δείξει...
Εννοώ,ποσο θα το αποφεύγεις?
κοίτα σχεδόν πάντα συμμετέχω στη προετοιμασία του φαγητού,γιατί συνήθως εγώ μαγειρεύω για να φάω πριν πάω φροντιστήριο και ακόμα και οταν δεν προλαβαίνω να φάω θα φτιάξω κάτι για τους δικούς μου.....
Ωραία,να απολαμβάνεις τις μυρωδιές,να φτιάχνεις γευματα μικρα και υγιεινα που να σου αρέσουν.Φρεσκα φρουτα και σαλατες
αν της το πώ έτσι....???
ή θα μου πεί θα σου περάσει η θα με πιέζει να φάω 5-6 μέρες και μετά θα το ξεχάσει πάλι...
ούτως ή άλλος έχει καταλάβει οτι τώρα τελευταία δεν τρώω και περιορίζεται στο να μου φωνάζει πιστεύοντας οτι όλο κ κάτι θα παίρνω απο έξω αλλά μούφες πιστεύω οτι απλά δεν την νοιάζει.....γιατί
Bλέπει αλλα δεν ξέρει τι ακριβως σου συμβαίνει..σιγα σιγα ερχεται το πληρωμα του χρόνου,εχει αμφιβολιες ακομα ή δεν της πάει το μυαλό...
αυτό που με προβληματίζει και με κάνει όμως να μη θέλω να της το πώ,είναι οτι όλοι βλέπουν οτι έχω αδυνατίσει,οτι δεν φαίνομαι κ πολύ ζωντανή κλπ εκτός απο εκείνη.....δεν μπορώ λοιπόν να πιστέψω οτι ενδιαφέρεται αν όλοι είναι σε θέση να δούν οτι δεν είμαι καλά εκτός απο εκείνη που με γέννησε.....ήμαρτον...
και αφού δείχνει οτι δεν ενδιαφέρεται δεν υπάρχει λόγος και να ζητήσω τη στήριξή της αφού μόνο μέσα απο τη καρδιά της και ουσιαστική δεν θα είναι...>!!!!!
Μη φτιάχνεις μέσα σου δράματα.φτιαξε μια κωμωδία..μη καταλήγεις σε συμπεράσματα χωρις να εχεις ολα τα δεδομένα του αλλου.. ισως να πεφτεις εξω..
Μερικές φορές (για την μαμα σου)δεν θελουμε να παραδεχτούμε ενα πρόβλημα
Μη το ξεφουρνίσεις σαν πρόβλημα,,πήγαινε απαλά..πες της σε πονάει το στομαχι απο το στρες των εξετάσεων και δεν μπορεις να φας,ξεκίνα καπως την επαφή..