...συνέχεια του δράματος. Ο κρίνο θα επαναφέρει το σχετικό λινκ..................λολ
Printable View
...συνέχεια του δράματος. Ο κρίνο θα επαναφέρει το σχετικό λινκ..................λολ
Quote:
Το αλλο το μοσχαρι, (που βρηκε την γελαδα....) γνωριζε πολυ καλα τι εκανε
Χμ μολις ξυπνησα εφτιαξα το καφε και επιασα το νημα απο την αρχη...τα συνηθισμενα ο κρινο να βριζει...τωρα εγινα μοσχαρι και η θεοφανια αγελαδα και καποιες αλλες ασυναρτησιες...του θα υπαρχω παντα στο φορουμ και παντα θα υπαρχω και θα σας κυνηγω κλπ κλπ.
Αλλωστε εχουν κλεισει οπως λεει μονο τρια χρονια γιαουν (χασμουρητο) απο τοτε που τον προσβαλλαν οποτε τωρα φτασαμε να χρησιμοποιουμε το ζωικο βασιλειο.
Μπορω να παρω την κουρτινα 3 ή πρεπει οπωσδηποτε να επιλεξω την κουρτινα 2?
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
το δραμα ειναι στο κεφαλι σου,
σορρυ αλλα εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε.
Ο καθένας επιλέγει το μέρος του σώματος που ζει το δράμα του. Εγώ το ζω στο κεφάλι.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
το δραμα ειναι στο κεφαλι σου,
σορρυ αλλα εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε.
Ας πω κι εγώ το κοντό μου τώρα...
... χρήστη Κρίνο, μήπως σου είναι εύκολο να μη ξαναχρησιμοποιήσεις το ψευδώνυμό μου τις επόμενες φορές που θα θελήσεις να απαντήσεις σε άλλους για την πάρτη σου;... κάντο σωστά, με το δικό σου νικ μόνο. Ξέρω ότι αντιμετωπίζεις σοβαρό θέμα με όσους ειδικά ανήκουν στο τομάρι τους και μόνο, αλλά πάρτο και απόφαση κάποια στιγμή. Το ότι εγώ είμαι σε θέση π.χ. να συζητήσω με την εκάστοτε \'Θεοφανία\' για τα ζώα, αλλά να της \'τα χώσω\' για κάτι άλλο - όπως και έχει συμβεί - προφανώς είναι κάτι που δε το αντέχεις εσύ επειδή δε μπορείς να το \'φτάσεις\'. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα ξεπέσω στο στυλάκι σου εγώ, αν θες ανέβα εσύ στην τελική.
Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά; Ότι η κάθε \'Θεοφανία\' - όσο και να διαφωνήσουμε ή να αντιπαθιόμαστε - θα σεβαστεί τον τρόπο του άλλου, όπως κι έγινε, όταν ο τρόπος είναι κόσμιος. Εσύ όχι, γιατί επιδεικνύεις έναν και μοναδικό. Και για να το κλείσω, επειδή ο αντμίν που συνεχώς επικαλείσαι εμμέσως για να προστατέψεις τον... αυτοσεβασμό που περιφέρεις και την... ευθύνη των απόψεών σου - που επιμένεις να την κάνεις με πληθυντικούς και \'ας πάρω και κανά νικ στο άσχετο νά \'χω να πορεύομαι\' - δεν είδα προσωπικά να λέει και τίποτα ουσιαστικό, λέω μόνο το εξής. Ότι το όλο σκηνικό αφορά μάλλον περισσότερο τον Μπαμπινιώτη και όχι τη διαχείριση. Δε τον χρειάζομαι τον Μπάμπι, καλά τα έχω μαζί του. Εκτός αν οι έννοιες, τα νοήματα και οι συμπεριφορές ερμηνεύονται διαφορετικά στην εδώ και έξω ζωή, και παραλλάσσονται στην επιστήμη της ψυχολογίας. Φχαριστώ Κρίνε, ναι;
Quote:
Αν θες να βρουμε ακρη,
θα αναθεωρησεις ολη σου την σταση εδω μεσα,
και θα σταματησεις τις σεξιστικες επιθεσεις και τους χλευασμους προς απαντες και οχι μονο σε εμενα.
Θα λειτουργεις μεσα στο πνευμα της κοινοτητας και δεν θα κατηγορεις κανενα ειτε του αρεσει να βαζει αγγουρι στο κωλο του ειτε οχι.
Άντε ρε ψευτόμαγκα, εσένα περιμέναμε να μας πεις τι θα κάνουμε.
η αληθεια ειναι οτι οντως δεν περιμενα κατι τετοιο.....Quote:
Originally posted by marian_m
Quote:
Αν θες να βρουμε ακρη,
θα αναθεωρησεις ολη σου την σταση εδω μεσα,
και θα σταματησεις τις σεξιστικες επιθεσεις και τους χλευασμους προς απαντες και οχι μονο σε εμενα.
Θα λειτουργεις μεσα στο πνευμα της κοινοτητας και δεν θα κατηγορεις κανενα ειτε του αρεσει να βαζει αγγουρι στο κωλο του ειτε οχι.
Άντε ρε ψευτόμαγκα, εσένα περιμέναμε να μας πεις τι θα κάνουμε.
μεσα επεσες.
Quote:
Originally posted by Alobar
Ας πω κι εγώ το κοντό μου τώρα...
... χρήστη Κρίνο, μήπως σου είναι εύκολο να μη ξαναχρησιμοποιήσεις το ψευδώνυμό μου τις επόμενες φορές που θα θελήσεις να απαντήσεις σε άλλους για την πάρτη σου;... κάντο σωστά, με το δικό σου νικ μόνο. Ξέρω ότι αντιμετωπίζεις σοβαρό θέμα με όσους ειδικά ανήκουν στο τομάρι τους και μόνο, αλλά πάρτο και απόφαση κάποια στιγμή. Το ότι εγώ είμαι σε θέση π.χ. να συζητήσω με την εκάστοτε \'Θεοφανία\' για τα ζώα, αλλά να της \'τα χώσω\' για κάτι άλλο - όπως και έχει συμβεί - προφανώς είναι κάτι που δε το αντέχεις εσύ επειδή δε μπορείς να το \'φτάσεις\'. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα ξεπέσω στο στυλάκι σου εγώ, αν θες ανέβα εσύ στην τελική.
Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά; Ότι η κάθε \'Θεοφανία\' - όσο και να διαφωνήσουμε ή να αντιπαθιόμαστε - θα σεβαστεί τον τρόπο του άλλου, όπως κι έγινε, όταν ο τρόπος είναι κόσμιος. Εσύ όχι, γιατί επιδεικνύεις έναν και μοναδικό. Και για να το κλείσω, επειδή ο αντμίν που συνεχώς επικαλείσαι εμμέσως για να προστατέψεις τον... αυτοσεβασμό που περιφέρεις και την... ευθύνη των απόψεών σου - που επιμένεις να την κάνεις με πληθυντικούς και \'ας πάρω και κανά νικ στο άσχετο νά \'χω να πορεύομαι\' - δεν είδα προσωπικά να λέει και τίποτα ουσιαστικό, λέω μόνο το εξής. Ότι το όλο σκηνικό αφορά μάλλον περισσότερο τον Μπαμπινιώτη και όχι τη διαχείριση. Δε τον χρειάζομαι τον Μπάμπι, καλά τα έχω μαζί του. Εκτός αν οι έννοιες, τα νοήματα και οι συμπεριφορές ερμηνεύονται διαφορετικά στην εδώ και έξω ζωή, και παραλλάσσονται στην επιστήμη της ψυχολογίας. Φχαριστώ Κρίνε, ναι;
αει παγενε απο εδω που θες και συζητηση,
μετα απο δεκα χρονια που σε εχω στη καμπουρα μου, τωρα σου ανοιξε η ορεξη για συζητηση.
Και μην φχαριστεις, μπορει να καταπιεις το φαρμακι που ξερνας.
Επειδή δε θα σου κάνω τη χάρη να φτάσω στα δικά σου, κι επειδή δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω για την \'ανάλυση\' που έκανα για την περίπτωσή σου, θα σταθώ ξανά εδώ που έχω καταφέρει να στέκομαι και θα σου πω...
΄
... άντε και γαμήσου ρε παλιομαλάκα...
(μτφ.:... άντε και παντρέψου ρε, πλέον του κανονικού, μαλθακέ τύπε...)
Τρέχα τώρα να στείλεις κανά μήνυμα για την απόδωση του αισθήματος δικαίου που σε πνίγει και να μου κάνει μπαν η διαχείριση που σού \'χει αφήσει λάσκα τα λουριά, λες και η αντικειμενικότητα είναι κάτι σα το αμερικάνικο όνειρο. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι γλωσσολόγοι, πανδύσμοιρε...