Originally posted by alexandros3
Quote:
Originally posted by ioannis2
;) Συμφωνώ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
Ναι προσέχω εξωτερική εμφάνιση, προσπαθώ να διεκδικώ παρά τις φοβίες και τους ψυχαναγκασμούς, να κάνω βήματα. Προσπαθώ να δείχνω το καλήτερο. Είμαι το άτομο που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις θετικές εντυπώσεις, αλλά περιμένει από την άλλη τις πρωτοβουλίες για το ξεκίνημα. Ίσως εδώ να είναι το λάθος ή μήπως οι καλήτερες σχέσεις ξεκινάνε όταν η γυναίκα κάνει αυτή την κίνηση;
Γνώμη μου, να μην περιμένεις από την άλλη πλευρά την πρωτοβουλία. Η άλλη πλευρά μπορεί να θέλει (και μάλιστα πολύ) αλλά μπορεί να περιμένει από σένα. Είναι και πιο γοητευτικό έτσι αν το σκεφτείς.
Οπότε \"χτύπα\" ό,τι σ\' αρέσει :) (τόσο απλά)
Για σχέσεις και πως αυτές θα ευδοκιμίσουν καλύτερα, νομίζω ότι είναι καλύτερο \"ως άντρας\" να είχες το θάρρος να κάνεις την πρώτη κίνηση. Γράφει ωραία στο ιστορικό, όπως κι αν το δεις ;)
Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν εξαρτάται απ\' αυτό το πως θα πάει η σχέση. Παίζουν πολλά...
Αλλά μην τα σκέφτεσαι. Είσαι στο πρώτο βήμα και έχεις ήδη πάει στη μέση της διαδρομής... :)
One step at a time :)
Ένα τελευταίο, το σκέφτεσαι αυτό μάλλον γιατί ανησυχείς για ενδεχόμενη απόρριψη... Οπότε αν η κοπέλα κάνει τη κίνηση δεν έχεις άγχος... (άλλη μία περιοριστική σκέψη... :)