Quote:
Originally posted by lucifer
(λμπ)
οχι, δεν ειμαι τοσο ερωτομανης κ δεν εχω προβλημα να μην εχω παραλληλα 1000. κ ενας φτανει. μη σου πω οτι μου περισσευει κι ολας.
2 μονογαμικες σχεσεις εχω κανει στο παρελθον, ΑΛΛΑ, δεν με απασχολησε ποτε αν με κερατωνανε. Δεν ξερω αν με κερατωνανε. Νομιζω οτι δεν ηταν του τυπου τους. Αλλα κ να το κανανε, πολυ απλα δεν πηρα πρεφα. Γιατι πολυ απλα δεν ειναι ο τυπος μου να ασχολιεμαι αν ο αλλος με κερατωνει η οχι. Δεν το βαζω στο νου μου ρε παιδακι μου, δεν με απασχολει. Θα με ενοχλουσε ομως παρα πολυ να μου κανουνε σκηνες ζηλοτυπιας. ανακριση που πηγες κ τι εκανες. Αλλα ουτε αυτοι ηταν (ιδιατερα) ζηλιαρηδες, οποτε δεν το κανανε. ουτε εγω το εκανα σε αυτους. δε με θυμαμαι ποτε να εχω κανει ανακριση που πηγες κ τι εκανες.
αλλα πραγματα με ενοχλουν πολυ περισσοτερο. ο ενας ας πουμε ηθελε να μου πασερνει να κανω παρεα με το σοι του, γιατι δεν ειχαν παρεες, αλλα εγω το σοι του δεν το πηγα καθολου. ε, αυτο το βρισκω 1000 φορες πιο σπαστικο απο το να πηγαινε κ με αλλη.
ο καθενας εχει τα κολληματα του.
αλλα κολληματα εχεις εσυ, αλλα εγω κ παει λεγοντας.
κ επισης το τι κανουν οι αλλοι στα προσωπικα τους δεν με αφορα. δεν με ενοχλει αν γνωριζω οτι καποιος παει με πολλες γυναικες (η γυναικα με πολλους αντρες)
με τέτοιες συμπεριφορές μάλλον σπρώχνεις τον άλλο στην απιστία, παρά τον αποτρέπεις...