Οκ, να σου πω τότε κι εγώ ένα μεταξύ ειρωνίας και ρεαλισμού; Μείνε τότε στο ράφι κι εσύ γεροντοκόρη να πλέκεις μόνη σου μια ζωή.Quote:
Originally posted by lucifer
[οκ αυτο κινειται μεταξυ ειρωνειας κ ρεαλισμου!
Printable View
Οκ, να σου πω τότε κι εγώ ένα μεταξύ ειρωνίας και ρεαλισμού; Μείνε τότε στο ράφι κι εσύ γεροντοκόρη να πλέκεις μόνη σου μια ζωή.Quote:
μαστα....
επειδη το θεμα εδω δεν ειναι τα ραφια,
θα προτεινα να μεινουμε στο θεμα.
Οι βιβλιοθήκες; :P
συμβαινει πολλοι ανθρωποι να εχουν τελειως αλλη αντιληψη για την εμφανιση τους απο αυτη του μεσου ορου (αν υποθεσουμε οτι ο μεσος ορος ειμαστε εμεις. και ποιοι εμεις αραγε???τεσπα, εμεις!)Quote:
Originally posted by Alobar
Λοιπόν, μιας και το θέμα έχει να κάνει με την εμφάνιση - κι ας με πει ρατσίστρια όποιος θέλει - πείτε μου κάτι. Γιατί αρκετές γυναίκες που δεν είναι καθόλου μα καθόλου ελκυστικές, ντύνονται προκλητικά και με ρούχα που δεν αναδεικνύουν καθόλου το σώμα τους;... Εν ολίγοις, γιατί πετάνε όξω βυζιά, κώλους, μπούτια, κοιλιές όταν υπάρχουν σε περίσσεια;... σας αφήνω, καλό απόγεμα...
:P
ετσι, βλεπει κανεις εξω πολλεςεμφανισεις που θιγουν την καλαισθησια του, οπως γυναικες και αντρες με περιττα κιλα και θεοστενα ρουχα και κοψιδια που πεταγονται εδω κι εκει(δεν αφορα μονο τις γυναικες το φαινομενο, σας θυμιζω πολλους αντρες που κυκλοφορουν με το παντελονι κουμπωμενο στους γοφους, κοιλια και μισο κωλο απεξω)
αλλα και γυναικες κυριως, με πεταγμενα κοκκαλα απο παντου, που θεωρουν οτι αν δεν εισαι παχυς, οσο αδυνατος και να εισαι, ειναι ωραιο θεαμα τα κοκκαλα σου....
φυσικα ολοι αυτοι ενοχλουν την αισθητικη διαφορων, οχι κατ αναγκη των ιδιων παντως....
οπως αναφερθηκε και παραπανω, πολλες ευσωμες γυναικες προκλητικα ντυμενες ειναι επιθυμητες απο πολλους αντρες ενω σε μας μπορει να φαινονται ακαλαισθητες, οπως και πολλες κοκκαλιαρες γυναικες ειναι αντιαισθητικες για πολλους αντρες παρολο που οι περισσοτερες γυναικες θα ηθελαν να τους μοιασουν..
γενικως, υπαρχουν βεβαια καποια κοινα προτυπα ομορφιας και καλαισθησιας , αλλα οι αποκλισεις ειναι πααααααρα πολυ μεγαλες απο ανθρωπο σε ανθρωπο, ειδικα οταν αφορουν ανεξιχνιαστα πεδια, οπως η ερωτικη επιθυμια :)
οποτε
μιας και δεν θα καταληξουμε σε καμια κοινη συμφωνια, ουτε καν 10 νοματαιοι εδω μεσα, ποσο μαλλον χιλιαδες εκει εξω, απο το να εξαρταται ο καθεις απο την γνωμη της πιτσας, της μιτσας και της κιτσας για το αν θα πεταξει τα ζουμερα βυζια της η τα στεγνα της κοκκαλα εξω, ας κανει οτι την φωτισει κι ας ειναι καλα με αυτο το κατι, και σ οποιον δεν αρεσει, σκασιλα της μεγαλη και 10 παπαγαλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
(λμπ)
ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, αλλα δεν θα παρω. :P
δε μου αρεσει ουτε το ραφι (πολυ στριμοκωλα ρε παιδι μου), ουτε το γεροντοκορη (κανω προσπαθειες να εχω χιουμορ, διαβαζω ολα τα ποστ του πετραν), κ σαφως ουτε κ το πλεξιμο (μηχανιστικο κ βαρετο!)
προτιμω τη φωτογραφια, να διαβασω κανα βιβλιο η να παω καμια εκδρομη!!!
οσο για τους αντρες, καλοι ειναι για σεξ, δε λεω. για συναισθηματικες πατεριτσες, ακουμπηστηρια η ιπποτες (οπως θες πες το), δεν τους χρειαζομαι, τα καταφερνω κ μοναχη μου!! :cool:
φυσικα και εισαι ψευτοσεμνοτυφος οταν δηλωνεις οτι σε ελκυει σαν γκομενα μια με ξωβυζο αλλα οχι σαν συντροφος!!!!!!Quote:
Originally posted by krino
ψευτο σεμνοτυφος εγω?Quote:
Originally posted by Remedy
η ψευτοσεμνοτυφια σε μαρανε εσενα....
κι εγω πχ, με εναν που γερνει και τον παιρνει, για φιλια το σκεφτομαι, για γκομενο, ποτε...
μα δεν υπαρχει πιο αισχρος τυπος απο εμενα....
πως σου ηρθε παλι αυτο?
για πες,
για ενα φιλι ταιριαζουμε?
(οχι παραπανω οκ...)
μεγιστη υποκρισια!!!!!!!
δλδ, το ξωβυζο την κανει ακαταλληλη για μανα των παιδιων σου η για να την δειξεις στην θεια σου την βερυκοκκουλα, αλλα καταλληλη να την πηδας?
ελεος θειο....
(πι.ες: το αισχρος δεν ειναι αντιθετο του ψευτοσεμνοτυφος. μπορεις να εισαι αισχρος, ακομα και γλοιωδης και ψευτοσεμνοτυφος συγχρονως)
Ok, κάνε ότι θες, δεν με ενδιαφέρει. Άνθρωποι που με ειρωνεύονται μου είναι παντελώς αδιάφοροιQuote:
(λμπ)
ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, αλλα δεν θα παρω. :P
δε μου αρεσει ουτε το ραφι (πολυ στριμοκωλα ρε παιδι μου), ουτε το γεροντοκορη (κανω προσπαθειες να εχω χιουμορ, διαβαζω ολα τα ποστ του πετραν), κ σαφως ουτε κ το πλεξιμο (μηχανιστικο κ βαρετο!)
προτιμω τη φωτογραφια, να διαβασω κανα βιβλιο η να παω καμια εκδρομη!!!
οσο για τους αντρες, καλοι ειναι για σεξ, δε λεω. για συναισθηματικες πατεριτσες, ακουμπηστηρια η ιπποτες (οπως θες πες το), δεν τους χρειαζομαι, τα καταφερνω κ μοναχη μου!! :cool:
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι στις μέρες μας υπάρχουν ακόμη άτομα που σκέφτονται έτσι.Quote:
Originally posted by lightbluepath
Ράφια, γεροντοκόρες, γεροντοπαλίκαρα...
Θλιβερό.
θεια,Quote:
Originally posted by Remedy
φυσικα και εισαι ψευτοσεμνοτυφος οταν δηλωνεις οτι σε ελκυει σαν γκομενα μια με ξωβυζο αλλα οχι σαν συντροφος!!!!!!
μεγιστη υποκρισια!!!!!!!
δλδ, το ξωβυζο την κανει ακαταλληλη για μανα των παιδιων σου η για να την δειξεις στην θεια σου την βερυκοκκουλα, αλλα καταλληλη να την πηδας?
ελεος θειο....
(πι.ες: το αισχρος δεν ειναι αντιθετο του ψευτοσεμνοτυφος. μπορεις να εισαι αισχρος, ακομα και γλοιωδης και ψευτοσεμνοτυφος συγχρονως)
οταν κανω swinging συχμα μου τυχαινουν γκομενες με ξωβυζο (μυαλο και σωμα).
Για να μην μπερδευεσαι το ξωβυζο για μενα σημαινει οτι ειναι ενα κατιναριο και μισο, αρα ξωβυζο στο μυαλο και οχι στο σωμα.
Για την μανα των παιδιων μου,
δεν εχω κανενα προβλημα να κυκλοφορει γυμνη,
αρκει να ειναι αξιοπρεπης.
Υπαρχουν περιπτωσεις που μπορει να εισαι ντυμενη αλλα να θες να προκαλεις χωρις να εισαι ξωβυζη και γυμνη χωρις να προκαλεις καθολου.
Πολυ απλα η πρωτη, δεν κανει οχι μονο για μανα των παιδιων μου,
αλλα ουτε για να μου καθαρισει τα παπουτσια.
ΥΓ..... για το φιλι που λεγαμε, δεν μου απαντησες....
Α δλδ τα άλλα τα παραβλέπουμε περι ειρωνίας για στεφάνια και σχολιάζουμε μόνο αυτό. Και τι σημαίνει ότι είμαστε σε αυτήν την εποχή; Ότι δεν πρέπει να παντρευόμαστε; Δλδ όποιος είναι συντηρητικός και σεμνός δεν πιάνει τόπο; Μόνο οι φιλελεύθεροι δλδ;Quote:
Originally posted by marian_m
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι στις μέρες μας υπάρχουν ακόμη άτομα που σκέφτονται έτσι.
Ράφια, γεροντοκόρες, γεροντοπαλίκαρα...
Θλιβερό.
ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
ολοι σκεφτομαστε διαφορετικα αλλα ας σεβαστουμε ο ενας τις αποψεις του αλλου
Πολλες γυναικες ντυνονται προκλητικα και καρακιτσ και νοιωθουν ετσι ομορφες,,,,,μπορει ομως να μην προκαλουν,,,,και βλεπεις αλλες που ειναι σικατες και τις φοβαται το ματι σου,,,
πιο πιθανο ομως ειναι η προκλητικη ντυμενη να εχει δει πως συμπερεφερετε ο κοσμος διπλα της και ετσι να ξερει οτι με το προκλητικο ντυσιμο θα τραβηξει τα βλεματα,,,
....και τι γίνεται όταν οι κοπέλα έχει περιττά κιλα ή το είπαμε αυτο
Εσείς θα με σκάσετε λέμε!... όταν έθεσα το τρομερό και ανυπολογίστου αξίας, βαθυστόχαστο αυτό ερώτημα - λολ - ανέφερα τη λέξη \'περίσσεια\' ρε παιδιά. Δε μιλάω για τις ξώβυζες που στην τελική \'τις παίρνει\' αν έχουν το κατάλληλο σώμα για να υποστηρίζουν το στυλάκι - άσχετα απ\' το τί εντύπωση δίνουν - αλλά για τις γυναίκες που προβάλλουν τα περιττά τους κιλά. Ρέμεντυ συμφωνώ μαζί σου, αλλά πιο συχνά βλέπω προκλητικό ντύσιμο από παχιές γυναίκες, παρά από τις \'κοκκαλιάρες\' όπως τις λες. Τί να προβάλλει μια γυναίκα χωρίς στήθος δηλαδή;... προσωπικά τη βγάζω με τιραντάκια και τζιν. Να τονίσω το μπούστο που δεν έχω δηλαδή έτσι κι αλλιώς;... για να βάλω πορτοκάλια για σασπένς - λολ - και να αρχίσω να παριστάνω τον μικροσκοπικό μανάβη;...
:D :D :D
προσπαθει να κανει κατι για να τα χασει και να παει σε ενα επιθυμητο επιπεδο,
οχι μονο για να αρεσει σε αντρες αλλα και για να αρεσει στον εαυτο της.