Κι εγω ακριβως τα ιδια αναρωτιεμαι ωρες ωρες...ποσο ακομα θα συνεχιζεται αυτη η κWlOκατασταση....νιωθω οτι θα σπασει η καρδια μου καποια μερα απ ολα αυτα..μερικες φορες το ευχομαι κιολας μπας και ηρεμησω.....δεν αντεχω πιαααααααα
Printable View
Κι εγω ακριβως τα ιδια αναρωτιεμαι ωρες ωρες...ποσο ακομα θα συνεχιζεται αυτη η κWlOκατασταση....νιωθω οτι θα σπασει η καρδια μου καποια μερα απ ολα αυτα..μερικες φορες το ευχομαι κιολας μπας και ηρεμησω.....δεν αντεχω πιαααααααα
Lacrymosa,ετσι ειναι,κουραστηκαμε!!!Δεν ειναι ευκολο,ειναι τρομερα ψυχοφθορο!!!!!!!!Δεν αντεχεται.......τουλαχιστον εχω εσας που μπορειτε να καταλαβαιτε ποσο δυσκολο ειναι ολο αυτο.....κατι ειναι κι αυτο!Ποσο ακομα Θεε μου????
Ειναι πολυ σημαντικο να μιλας με ατομα που περναν τα ιδια και μπορουν να σε καταλαβουν! Εχω αντλησει απειρη δυναμη απ το φορουμ!
Ποσο ακομα αραγε??? Οσο αντεξουμε...σκετο μαρτυριο....δεν ξερω πια τι να σκεφτω.....
Αχ παιδακια σας ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε!..ο χορος της καρδιας μου συνεχιζετε ακαταπαυστα εδω κ 3 μερες(ειχα μια παυση 2 μηνων)ωρες-ωρες μου ρχεται να μπηξω ενα μαχαιρι στην καρδια να τελειωσει αυτο το βασανο..δεν θα το εκανα ποτε βεβαια αλλα αγανακτω!! Pano δεν πινω καφε κ ειμαι χορτοφαγος εδω και 20 χρονια..καπνιζω βεβαια κ πινω αλλα σε λογικα πλαισια..5 τσιγαρα τη μερα κ αυτα με φιλτρα herb που κρατανε πισα κ νικοτινη..Δεν ξερω παιδια..ειχα στηθαγχη prinzmetal και την ξεπερασα με την ομοιοπαθητικη πριν 5 χρονια..Η αρρυθμια ομως παραμενει..Τοτε οταν υπεφερα απο τη στηθαγχη δεν ειχα τοσες πολλες..ελαχιστες,που κ που..οταν εγινα καλα τοτε αρχισαν..πο εξετασεις μου ειναι καθαρες..η καρδια δεν εχει τιποτα αλλα χορευει συνεχεια..φφφφφφφφ!!τα΄χω παιξει-ταχουμε παιξει ολοι μας!!τα φιλια κ την αγαπη μου!!!
Υπαρχουν πολλες μορφες στηθαγχης..Η δικη μου ηταν απο τις σπανιες..επι ενα χρονο σχεδον παθαινα κρισεις..ξεκινουσε σαν κραμπα απο το στομαχι και στη συνεχεια μουδιαζε το αριστερο μου χερι το σαγονι και φυσικα ηταν αδυνατον να κανω οτιδηποτε..κυριως συνεβαινε οταν εκανα δουλειες επιπονες..τα καρδιογραφηματα δεν εδειχναν τιποτα(το κακο μ αυτη τη σπανια στηθαγχη ειναι οτι γινεται αντιληπτη την ωρα της κρισης..ουσιαστικα ειναι σπασμος πανω στην αρτηρια(καμια σχεση με τον σπασμο της αρρυθμιας)οποτε εγω συνεχιζα κανονικα τη ζωη μου δεχομενη το πορισμα των γιατρων οτι ειναι νευρωση!μεχρι και φωτια στο βουνο ειχα παει να σβυσω(εθελοντρια)οπου ειχα παθει 3 απανωτες κρισεις αλλα σκεφτομενη οτι ειναι νευρωση συνεχιζα να ταλαιπωρω την καρδια μου..Σε καποια φαση σ ενα ταξιδι στην Αγγλια ενας φιλος μου ειπε,παμε να σε δουνε κ εδω οι γιατροι και πηγα..εκει αφου εκανα ολες τις εξετασεις μου ειπαν οτι ολα ειναι καλα κ τελος με βαλανε να κανω τεστ κοποσεως το οποιο βγηκε καλο και πανω που μου λεει ο γιατρος ολα περιφημα και σκυβω να βαλω τις μποτες μου με ποιανει η κριση..νατο του λεω μου ηρθε τωρα..με ξαπλωνει και μου κανει καρδιογραφημα..χλωμιασε μου δινει ενα υπογλωσσιο και μου λεει δεν το πιστευω..θα σ εστελνα σπιτι πεπεισμενος οτι δεν εχεις τιποτα..Μετα ξεκινησα τη θεραπεια με τη βοηθεια της ομοιοπαθητικης που κρατησε 5 χρονια αλλα τα καταφερα!!η καρδια μου εκανε παραπλευρη κυκλοφορια..φυσικο μπαι-μπας..Παντως ειλικρινα οι αρρυθμιες ειναι χειροτερες..στην κριση της στηθαγχης επαιρνα ενα ομοιοπαθητικο υπογλ.και μου περνουσε σε 5 λεπτα..αυτο με την αρρυθμια ειναι μαρτυριο!! παντως εκλεισα ραντεβου να το ξαναδω το θεμα με τον ομοιοπαθητικο μου που ειναι και καρδιολογος,αν κ στο παρελθον δεν βοηθηθηκα..θα δουμε.. ΥΓ..Φιλη ειμαι :)
http://ygeia.pblogs.gr/2007/08/96132.html
Tomip,ποσο καιρο εχεις τις αρρυθμιες & καθε ποσο τις καταλαβαινεις?
ξερει κανεις αν με αυτες τις αρρυθμιες παιζει να παθουμε τιποτα ξαφνικα?εμενα ο καρδιολογος πριν το καλοκαιρι που εκανα καρδιογραφημα,τριπλεξ και τεστ κοποσεως μου ειπε να μην δινω σημασια και να παω να κοιταχτω μετα τα 40 παλι..αλλα οι αρρυθμιες αυτες ερχονται και παρερχονται κατα καιρους..εχω χασει την μπαλα
Σήμερα φοράω για πρώτη φορά holder , το παράξενο είναι οτι μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει αρρυθμία ενώ χθες με είχαν τρελλάνει ελπίζω να με πιάσουν γιατί θα νευριάσω πολύ αν σήμερα που είμαι έτοιμος και τις θέλω να συμβούν δεν γίνει τίποτα.
ποσο χρονών είσαι και φοβάσαι οτι κουράστηκε η καρδιά σου?
20 ειμαι και μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να τα εχω ολα αυτα μια ζωη δεν αντεχω....σιγουρα δεν θα αντεξω πολυ καποια στιγμη κατι θα γινει....αν απο τωρα ειμαι ετσι τι εχει να γινει στο μελλον εε ρεε γλεντιαααα
Καλησπερα σ ολους!!χθες επσκεφθηκα τον γιατρο μου(ομοιοπαθητικο)και μου εδωσε ενα καινουργιο φαρμακο..oxalic-acid των 200.(δειτε σχετικα)http://www.homeopathy.gr/homeopathy....dy=oxalic-acid
με το που ανοιξα την καψουλα κ την εβαλα κατω απο τη γλωσσα μεσα σε μια ωρα ενιωσα καλυτερα..μεσα σε 3 ωρες σταματησε η αρρυθμια..περιμενα.ελεγα τωρα θα "σκαλωσει"παλι..σιγα μη περασε! ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕ!!!δεν το πιστευω οτι κοιμηθηκα κ ξυπνησα χωρις ουτε ενα "χορο της καρδιας" :) με μολις 3 χαπια και δη ακινδυνα για τον οργανισμο του ανθρωπου! 6 χαπια συνολο μου εδωσε..σημερα τα αλλα 3..μου ειπε βεβαια να εχω παντα στο σπιτι σε περιπτωση που...για οσους θελετε να ακολουθησετε την αγωγη(που κ καλο να μη σας κανει,κακο δεν θα σας κανει σιγουρα)πρεπει να κοψετε τον καφε και οτι σχετιζεται μ αυτον..κοκα-κολα κλπ, καθως και τη μεντα κανελα καμφορα...και μακρια απο κορτιζονη και αναλγητικα που εχουν μεσα καφεινη..ρωτατε παντα το φαρμακοποιο..Στο λινκ που εχω ποσταρει θα βρειτε φαρμακεια που πουλανε ομοιοπαθητικα φαρμακα καθως και γιατρους.Μονο αυτη τη σελιδα ειναι εγκυρη..ολοι οι ομοιοπθητικοι εχουν σπουδασει Ιατρικη..δεν ειναι κομπογιαννιτες!Επισης χθες αγορασα και Κραταιγο..ενα βοτανο ειδικο για αρρυθμιες(σ ολα τα μαγαζια που πουλανε βοτανα θα το βρειτε)το εβρασα σε ενα λιτρο νερο,μια χουφτιτσα βοτανο,και το πινω αντι για νερο..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΖΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑ..Σας αφηνω να καθαρισω λιγο το σπιτακι μου,που το ειχα εγκαταλειψει τοσες μερες και να κανω κανενα φαγακι μιας και δεν ετρωγα τιποτα..μονο εκλαιγα...Ευχομαι να εχει το ιδιο αποτελεσμα και σε σας αν το παρετε γιατι δεν ειναι ζωη αυτη που κανουμε οσοι εχουμε αυτο το προβλημα! ΥΓ.οτι απορριες εχετε θα ειμαι εδω για να σας απαντησω!!σας φιλω ολους! :) :) :) ΓΕΛΑΩ..Σημερα καταλαβα οτι μπηκε η ανοιξη!!