panta eniwthes etsi?mallon prepei na vreis enan tropo i otidipote se xalarwnei
Printable View
panta eniwthes etsi?mallon prepei na vreis enan tropo i otidipote se xalarwnei
Γεια κι απο εμενα.
renkar απο οτι καταλαβαινω εισε πολυ σφηγμενος/η.
καλο θα σου κανει να καταλαβεις οτι απο τη στιγμη που δεν εχεις εκδηλωσει καπια συμτωματα (π.χ πυρετο,μυαλγειες κτλπ)
δεν ειναι σωστο να κανεις ασχιμες σκεψεις. οτι ντε και καλά κατι εχεις.
Η γνωμη μου ειναι να επισκευθεις εναν καλο ψυχολογο και να ανοιξεις την καρδουλα σου.
θα σε βοιθησει πολυ και σιγουρα θα προλαβεις τα χειροτερα.
Να περνας καλα
Γιωργος
OLI TIN ORA AKOUO GIA THANATOUS GIA ARROSTIES... K ETSI EPAPSA NA AKOUO EIDISEIS, OPOTE PATHAINEI KATI KAPOIOS DEN THELO NA MOU TO LENE DIOTI APO EKEINI TI STIGMI KAI META NOMIZO OTI THA TO PATHO KI EGO, OTI THA TO APOKTISO... OI GIRO MOU LENE OTI OSO SKEFTOMAI ARNITIKA.. TOSO AYXANONTAI KAI OI PITHANOTITES NA PATHO KATI ANALOGO... KAI AUTO ME AGXONEI AKOMI PERISSOTERO. .. PROSFATA PETHANE ENAS FILOS MOU... DEN MOU TO EIPAN EGKEROS KAI DEN PIGA STIN KIDIA... AUTO ME EKANE NA STENAXORITHO KI ALLO.... K O PSIXOLOGOS DEN XERO AN MPOREI NA KANI KATI. POS NA MPEISTO MIALO MOU.... SAS EUXARISTO POLY..... FILIA
ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η ΛΕΟΝΤΑΣ Η ΨΑΡΙΣ..Quote:
Originally posted by kassi_21
ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ...
ΦΟΒΑΜΑΙ επίσης μερικούς ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ ΙΧΘΕΙΣ κ.τ.λ.....
Αλλά πιο πολύ με φοβίζει γιατρέ η οργή μου......και οι εμμονές μου.....
Sharp δεν ξέρεις τι θα πει σουταρισμένος πρώην γκόμενός μου.........Μαλκ τους προκαλώ τόση κακία;;;;;χεχε
ΦΙΛΙΑ στους πρώην γκόμενούς μου!!!!!!!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ
Παιδια γεια σας...
ειμαι καινουρια στο site και θα ηθελα να σασ παραθεσω τις φοβιες μου. Λοιπον, κατα καιρους ειχα διαφορες φοβιες και παντα ερχοταν στα ξαφνικα. Πριν 2 χρονια περασα στα Γιαννενα, χαρουμενη με τη σχολη μου , πολυ ενθουσιασμενη, εκει που ολα ηταν μια χαρα με επιασε μια φοβια. Νομιζα οτι οπου κ αν παω υπαρχει περιπτωση να κατουρηθω πανω μου και να γινω ρεζιλι. Μπορει να φαινεται αστειο αλλα δεν ειναι καθολου. Καθε ορα που ηταν να βγω εξω η να παω καποιο ταξιδι με επιανε ταραχη και πριν φυγω παντα κλεινομουν στην τουαλετα. Ειχα φτασει σε σημειο να φοραω πανες για να νοιωθω καποια ασφαλεια κ να μου φευγει καπως το αγχος. Τωρα πια το εχω ξεπερασει σε μεγαλο βαθμο αλλα κ παλι αν ειναι να κανω καποιο μεγαλο ταξιδι για να νοιωθω ασφαλης φοραω κατι αλλα καταλαβαινω οτι ειναι θεμα συνηθειας.
Μετα απο αυτη τη φοβια που Δοξα Τω Θεω την ξεπερασα μου εμφανιστηκε μια αλλη. Ενω ημουν μια χαρα και χωρις καποιο προβλημα να με βασανιζει μου εμφανιστηκε αλλο θεμα. Νομιζω οτι καποια στιγμη θα τρελαθω και θα γινω κακια, οτι μπορει να μην καταλαβαινω τι κανω και να σκοτωσω καποιον ανθρωπο. Οταν τα σκεφτοιμαι αυτα με πιανει τρομος. Δεν εχω κατι με κανεναν κ ουτε θελω να κανω κακο, αλλα φοβαμαι οτι μπορει να χασω τα λογικα μου καποια στιγμη. Βλεπω ασ πουμε μαχαιρι κ το κρυβω καπου γιατι νομιζω οτι μπορει να κανω κακο. Φοβαμαι τον εαυτο μου. Νοιωθω επισης τυψεις που σκεφτομαι οτι μπορει να τρελαθω και να κανω κακο. Μου εχει περασει απο το μυαλο τι θα γινει αν σκοτωσω καποιον απο τους δικουσ μου ανθρωπους και με πιανει ταραχη. Δε θελω να το σκεφτομαι αλλα δε μπορω να το βγαλω εντελως απο το μυαλο μου.
Τι να κανω ? εχει νοιωσει καποιος αλλος ετσι ? Βοηθειααα
Πανω απο ολα ηρεμια ειναι αυτο ακριβως που λες μια ταραχη μια κριση που θα περαση προ σπαθησε να κανης πραγματα που σε ηρεμουνQuote:
Originally posted by Haroulita
Παιδια γεια σας...
ειμαι καινουρια στο site και θα ηθελα να σασ παραθεσω τις φοβιες μου. Λοιπον, κατα καιρους ειχα διαφορες φοβιες και παντα ερχοταν στα ξαφνικα. Πριν 2 χρονια περασα στα Γιαννενα, χαρουμενη με τη σχολη μου , πολυ ενθουσιασμενη, εκει που ολα ηταν μια χαρα με επιασε μια φοβια. Νομιζα οτι οπου κ αν παω υπαρχει περιπτωση να κατουρηθω πανω μου και να γινω ρεζιλι. Μπορει να φαινεται αστειο αλλα δεν ειναι καθολου. Καθε ορα που ηταν να βγω εξω η να παω καποιο ταξιδι με επιανε ταραχη και πριν φυγω παντα κλεινομουν στην τουαλετα. Ειχα φτασει σε σημειο να φοραω πανες για να νοιωθω καποια ασφαλεια κ να μου φευγει καπως το αγχος. Τωρα πια το εχω ξεπερασει σε μεγαλο βαθμο αλλα κ παλι αν ειναι να κανω καποιο μεγαλο ταξιδι για να νοιωθω ασφαλης φοραω κατι αλλα καταλαβαινω οτι ειναι θεμα συνηθειας.
Μετα απο αυτη τη φοβια που Δοξα Τω Θεω την ξεπερασα μου εμφανιστηκε μια αλλη. Ενω ημουν μια χαρα και χωρις καποιο προβλημα να με βασανιζει μου εμφανιστηκε αλλο θεμα. Νομιζω οτι καποια στιγμη θα τρελαθω και θα γινω κακια, οτι μπορει να μην καταλαβαινω τι κανω και να σκοτωσω καποιον ανθρωπο. Οταν τα σκεφτοιμαι αυτα με πιανει τρομος. Δεν εχω κατι με κανεναν κ ουτε θελω να κανω κακο, αλλα φοβαμαι οτι μπορει να χασω τα λογικα μου καποια στιγμη. Βλεπω ασ πουμε μαχαιρι κ το κρυβω καπου γιατι νομιζω οτι μπορει να κανω κακο. Φοβαμαι τον εαυτο μου. Νοιωθω επισης τυψεις που σκεφτομαι οτι μπορει να τρελαθω και να κανω κακο. Μου εχει περασει απο το μυαλο τι θα γινει αν σκοτωσω καποιον απο τους δικουσ μου ανθρωπους και με πιανει ταραχη. Δε θελω να το σκεφτομαι αλλα δε μπορω να το βγαλω εντελως απο το μυαλο μου.
Τι να κανω ? εχει νοιωσει καποιος αλλος ετσι ? Βοηθειααα
Έχεις δικιο chaos...
thank u
φοβαμαι να μιλαω μπροστα σε κοινο και να περναω μπρστα απο νεαρους και φοβαμαι και τις κατσαριδες .
Δεν κανη τιποτα σου εχω στειλη και u2uQuote:
Originally posted by Haroulita
Έχεις δικιο chaos...
thank u
a
Εγω παλι φοβαμαι των χρονο,μας προσπερναει πολυ γρηγορα......
Αν γίνει κατσαριδο-επιδρομή στο σπίτι σου και αναγκαστείς να σκοτώσεις καμιά 100αριά θα σταματήσεις να τις φοβάσαι...εγώ πάντως έτσι ξεπέρασα τη συγκεκριμένη φοβία! Χεχεχε!!Quote:
Originally posted by maria...
φοβαμαι να μιλαω μπροστα σε κοινο και να περναω μπρστα απο νεαρους και φοβαμαι και τις κατσαριδες .
την προδοσια
Φοβάμαι το άσχημο συναίσθημα του τρόμου! Φοβάμαι τον φόβο!!! Και απο τότε που έκλεισα τα 18, πέρασαν 4 χρόνια σαν 5 μήνες... δε ξέρω γτ αλλα απο τότε, σαν ο χρόνος να περνάει απίστευτα γρήγορα σε βαθμό που να με κάνει να φοβάμαι!!! Νομίζω πώς είμαι ακόμα παιδί...δε μπορώ να πιστέψω πότε πήγα 22, δεν κατάλαβα τον χρόνο.........είμαι μη συνειδητοποιημένος;;;
Και κάτι ακόμα, όταν μου περάσει απο το μυαλό οτι κατι άσχημο μπορεί να γίνει ( όπως πόλεμος, καταστροφές κτλπ), κολάω απίστευτα και το σκέφτομαι συνέχεια, με ανχόνει σε βαθμό που δε μπορώ να φάω!! Λές και δε ξέρω πως θα αντιδράσω σε μια τετοια κατάσταση και αρχίζω και τρέμω....
Είμαι τρομερά αδύνατος χαρακτήρας;; Η υποφέρω απο stress;;; γτ πέρα απο καταστροφές και όλα αυτα με το που ακούσω κατι κακο, δλδ μία κακη είδηση η κάποια προφητεία ακόμα ακόμα(!) ( δεν είμαι αφελής!!!) με πιάνει ένας τρόμος, ένα ρίγος και μετά μπορεί να κάνω να κοιμηθώ και και να φαω 3 μέρες μέχρι να πάρω μια πιστικη απάντηση η ένα καλο επιχείρημα πώς όλα θα πάνε καλα και ψιλο χαλαρώσω.. ανχόνομαι με το παραμικρό
Άνχος;; Χαρακτήρας;;;; και τα 2;;; υποφερω!!!!
Όλο αυτο ανεξαρτήτου αποπραγματωσης link =======>
http://e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=3231
George επειδη μου εχουν περασει παρομοιες σκεψεις για την εφηβια και ποτε πηγα 23 και αισθανομαι ακομα εφηβος κτλ αυτο που συμπερανα ηταν οτι καλο θα ηταν να ειχα πεθανει κιολας...δηλαδη να ζουσα την εφηβια και μετα ας πεθαινα και να ξαναγεννιομουνα στα 30s να ζουσα μια αλλη περιοδο της ζωης.Οποτε αυτη η αλλαγη αποτην εφηβια στην μεταεφηβια και σε μια αλλη περιοδο της ζωης σκεφτηκα οτι απλα πρεπει να θαψω τα εφηβικα μου χρονια...να κρατησω ολα οσα αισθανομουν τις αναμνησεις τις ωραιες και τις ασχημες στιγμες,τα ονειρα μου και ολα οσα εμαθα και να κανω μια ωραια κηδεια στα χρονια που περασαν του συναισθηματικου και ονειροπολου εφηβου εαυτου μου.Δεν χρειαζονται βιασυνες...αλλωστε δεν ωριμαζουν ολα τα σταφυλια την ιδια περιοδο και τα καλα κρασια αργουν να ζυμωθουνε.Εχουν ακομα πολλα να δουν τα ματια μας και οπως λενε και οι γεροι,η εφηβικη ζωη ειναι μια απλη προπονηση..;)