αποτέλεσμα.................? Νομίζω ότι στην πορεία της σχέσης, αποτελέσματα υπάρχουν καθημερινά, κάθε στιγμή κι άλλα....
Printable View
αποτέλεσμα.................? Νομίζω ότι στην πορεία της σχέσης, αποτελέσματα υπάρχουν καθημερινά, κάθε στιγμή κι άλλα....
εννοω το αποτελεσμα που ειχε αυτη η προσπαθεια του να να βοηθησει την γυναικα του μεσα απο εδω! Δεν διαβασες τα προυγουμενα σοφια μου
καλα:(.....gramle! Μη βαρούτε!
Quote:
Originally posted by perpatontas..
δεν είναι θετικό που εκφράστηκαν όμως έστω και μέσα από εδώ;
εγω το βρισκω σχετικό..
ουτε ενοχληση ειναι για μας (εστω εμενα) χαζ. Απλά διακρίνω μια τάση επίδειξης που θα την θεωρούσα είτε ένδειξη ανωριμότητας είτε ανασφάλειας ως προς την πραγματικότητα της σχέσης.
ερωτηση σχετικη: όταν τη βλέπεις στο σπίτι, κοιμάστε, ξυπνάτε, τρώτε κλπ, την αποκαλείς ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ; γιατί όλο αυτό μου φαίνεται κάπως δήθεν;
Πως είναι δυνατόν να μιλάς για παράσταση. Εδώ μέσα που βρίσκεσαι, αν και δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμη δικό σου, βρίσκεσαι από ανάγκη για επικοινωνία. Εκτός και αν επικοινωνία μπορεί να υπάρξει εδώ μέσ μόνο μεταξύ αγνώστων , ενώ μεταξύ γνωστών λέγεται παράσταση. Δεν καταλαβαίνω τι διαφορερικό κάνουμε εμείς και έχεις τόσο έυκολη την τόσο κακή κριτική. . Το πως θα επικοινωνήσουμε το επιλέγουμε εμείς και μόνο εμείς. Και όποοιος δεν έχει ν κερδίσει τίποτα από αυτή την επικοινωνία μας ας μην τα διαβάζει. Ακούς εκεί παράσταση. Ετσι γούσταρα έτσι έκανα. Ηθελα να μιλήσω στον άντρα μου μέσα από αυτή τη σελίδα, θα σου ζητήσω και την άδεια? Αρκετά ποια, ας κρίνει επιτέλους ο καθένας τον εαυτό του. Τουλάχιστον εδώ στο Internet ανώνυμα μπορούμε και θέλουμε να είμαστε πιο ανοιχτοί. Γιατί πρέπει παντού και πάντα να κρυβόμαστε. Ναι ειμαστε άμαθοι να είμαστε μάρτυρες των βαθύτερων σκέψεων και συναισθημάτων των άλλων και αυτό ίσως σε κάποιο βαθμό να σε δικαιολογεί. Αλλωστε εγώ ένα γράμμα στον λαντρα μου έγραψα , αν παράπεσε στα χέρια σου και το διάβασες και τι έγινε, δεν έκανα και έγκλημα.
Γι αυτό έχουμε καταντήσει έτσι. Εδώ ανώνυμα ανοιχτήκαμε, επιτρέψαμε σε κάπιους να δουν πιοι είμαστε και αρχισε η αμφισβήτηση, η κριτική. Που να το κάνεις κι επώνυμα. Αλλά όχι εδώ μέσα θα διατηρήσω το δικαίωμα μου να κάνω ότι και όπως το θέλω, όχιμάλλους περιορισμούς στο ποια είμαι,πως εκφράζομαι, πως φαίνομαι,
Θα μπορούσα να σου πω πολλά για να βάλω μέσα στο μικρό σου το μυαλουδάκι μια άλλη οπτική αλλ΄δεν με ενδιαφέρει.
Σταμάτα πια να κρίνεις. Υποκρισία είναι αυτό που κάνεις εσύ. Ποιός ο ρόλος σου εδώ μέσα?. Ο καθένας εδώ μέσα βγάζει την ψυχή του, εσύ τι κάνεις κοιτάς την ψυχή μας στα δόντια θαρρείς κι θα την αγοράσεις?
Και ο μόνος λόγος που σου απαντώ είναι γιατί εξευτελίζεις με ανόητες απορίες ιερά πράγματα. Ναι με λέει ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ, μήπως έχει καμμία καλύτερη πρόταση?
Και κάτι τελευταίο. Ανοιξα το profile σου και είδα ότι σε λένε Κατίνα. Το βρήκα πολύ αστείο.
εδώ είμαστε για να ακούμε και αρνητικά. Επειδή δε γνωριζόμαστε με κανέναν σχεδόν στην πραγματική του διάσταση, ένας τρόπος να αντιμετωπίσω εγώ αυτό το σάητ είναι ως πεδίο ανάπτυξης υποθετικών και πιθανών σεναρίων/σχεσεων. Ετσι, εκφραζω μια αποψη σε αυτο που βλεπω και μονο. Δε θελω να σε προσβαλω και πολυ καλα εκανες να ανοιχτεις. Λυπαμαι αν καταλαβες οτι σε κρινω γι αυτο και ευθυνομαι. όμως... Θα προτιμούσες να μη δεις τη γκριμάτσα κάποιας, έστω και κατίνας, όταν διαβασε τις καταχωρήσεις;
ετσι ειναι ο κοσμος. αν σε ενδιαφερει όχι η οπτικη μου εναπόκειται στο χερι σου.
Γιώτα,
σε μία κοινότητα στο Internet, όπως και έξω,σε Κ.Σ. νομίζω ότι όλοι βλέπουμε μία κατάσταση διαφορετικά, με τον δικό του τρόπο ο καθένας...Αλοίμονο, γιατί να επιβάλεις την ματιά σου? Και να το μπορούσες, θα το θελες?
Ολοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, τις σκέψεις τους. Ευτυχώς! Πως και σε θυμώνει τόσο η άποψη της anitak? Αλλωστε δεν σε ξέρει...ένα κομμάτι του τεράστοιυ παζλ έχει να βλέπει...όπως όλοι εδώ. Για σένα είναι λευκό κ υπέροχο, γι αυτήν μαύρο, για μένα γκρι. Το θέμα είναι εσύ πώς αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου μέσα και έξω από τη σχέση αυτή που ζειτε....
Το σχόλιο για το ονομα anitak, το βρήκα \"μικρό\"
Οσα είχα να πω σχετικά με την anitac τα είπα. ¨οσοσν αφορά το γιατί θυμώνω, επιτρέψτε μου κι εμένα να θυμώνω για πράγμτα που εσάς τυχόν δεν θ σας θύμωναν. Εσύ μπορεί να το βλέπεις άσπρο εγώ μαύρο. Στ λόγια σου έρχομαι για να σου απαντήσω. Τέλος πάντων αρκετά χάνω τον αρχικό σκοπό για τον οποίο μπήκα σε αυτή τη σελίδα και δεν θέλω να εξακολουθήσω ν το κανω, δεν έχει και καμμία ουσίά άλλωστε αυτή η ιστοεία με την anitac. Με νευρίασε τις απάντησα μου απάντησε τέρμα.
Απρόοπτη εξέλιξη !!
Δεν ήξερα ότι μπαίνει και η γυναίκα σου και τα βλέπει συζυγε !!
Για να της το πεις, κάποιο λόγο θα είχες , εσύ ξέρεις καλύτερα.
Γιώτα , ο συζυγός σου μας έχει εκπλήξει με το ενδιαφέρον του για σένα και για την οικογένειά του γενικά.
Του εξέφρασες τα αισθήματα σου και του είπες ότι θέλεις να είσαστε μαζί και μόνο μαζί.
Του ζήτησες από ότι είδα να σου ζητήσει συγνώμη για όλα όσα σου έχει κάνει και μάλιστα αν θυμάμαι καλά είπες όλα ένα προς ένα.
Μήπως όμως και εσύ πρέπει να του ζητήσεις το ίδιο συγνώμη για τα δικά σου λάθη ?
Δεν μπορεί σε μια σχέση, σε ένα γάμο να κάνει μόνο ένας λάθη και ο άλλος τίποτα ?
Μήπως πρέπει και εσύ να σκεφτείς απο την δική σου πλευρά που έχεις φταίξει ??
Από την άλλη να σου πω την αλήθεια δεν μου άρεσε ο τρόπος που επιτέθηκες στην ανιτακ, επειδή είπε την γνώμη της.
Ολες οι γνώμες είναι σεβαστές .
Μην ξεχνάς ότι εδώ είναι ένας εικονικός κόσμος και είναι πιθανόν να παιχτουν διάφορα παιχνίδια.
Ο καθένας μπορεί να έχει τις επιφυλάξεις του.
Αλλά το ότι την λένε Κατίνα ......και αυτό το επεσήμανες......ειλικρινά δεν είναι και ότι καλύτερο.....ούτε και δείχνει ανωτερότητα.
Νάσαστε και οι δυο καλά.
Μακάρι να βρείτε την άκρη στις σχέση σας [b]αλλά με αμοιβαίες υποχωρήσεις.[b]
Οσο και να βολεύει να ρίχνουμε το φταίξιμο στον ένα σίγουρα οι ευθύνες είναι μοιρασμένες.
Quote:
Originally posted by giota73
...Οσα είχα να πω σχετικά με την anitac τα είπα. ¨οσοσν αφορά το γιατί θυμώνω, επιτρέψτε μου κι εμένα να θυμώνω για πράγμτα που εσάς τυχόν δεν θ σας θύμωναν. Εσύ μπορεί να το βλέπεις άσπρο εγώ μαύρο. Στ λόγια σου έρχομαι για να σου απαντήσω. Τέλος πάντων αρκετά χάνω τον αρχικό σκοπό για τον οποίο μπήκα σε αυτή τη σελίδα και δεν θέλω να εξακολουθήσω ν το κανω, δεν έχει και καμμία ουσίά άλλωστε αυτή η ιστοεία με την anitac. Με νευρίασε τις απάντησα μου απάντησε τέρμα.
Το γιατι θυμωνεις ειναι δικο σου θεμα κ φυσικα δεν με αφορα. Η ανιτακ σχολιασε, κοσμια, τη συμπεριφορα σου. Εσυ, εκανες μια προσωπικη επιθεση, επιδιωκοντας ενδεχομενως να της δημιουργησεις τυψεις κι ενοχες, εφτασες να της αρνηθηκες το δικαιωμα της γνωμης (σε δημοσιο φορουμ...) κι επιπλεον προχωρησες σε απαξιωτικους χαρακτηρισμους (\"το μικρο σου μυαλουδακι\" κ σχεδον την αποκαλεσες \"γελοια\" κ \"κατινα\").
Και δεν τελειωσε εκει. Οταν, πολυ ευγενικα, η Σοφια επεσημανε το αδικο της συμπεριφορας σου, ουτε στιγμη δεν εδειξες να συνειδητοποιεις πως φερθηκες κενα ζητησεις συγνωμη. Εστω κ με μικρα γραμματα.
Τεσπα, ευχομαι να βρεις αυτο που ζητας- προσπαθησε ομως να μην βλαπτεις τις αλλες.