Originally Posted by
λιλιουμ
Koιταξτε παιδια μου, σε εναν αντρα αντιστοιχουν 2 γυναικες, αρα, οι γυναικες θα επρεπε να κλαιγονται, γιατι αυτες ειναι προφανως σε μεγαλυτερο ποσοστο σινγκλ! Επισης, ναι, το καταλαβαινω, για πολλους αντρες ειναι αγγουρι να πανε να πλησιασουν καποια κοπελα, ομως δαιβαζα τις προαλλες μια προσφατη ερευνα. Οτι το 60% των σχεσων ξενικησε απο πρωτοβουλια του αντρα, το 30% αμοιβαια, και το 10% απο τη γυναικα, αρα, μην περιμενετε την γυναικα εξ ουρανου, εκτος κι αν ειστε στις εξαιρεσεις! Οι χυλοπιτες ειναι μεσα στο προγραμμα, θα φας 9, η δεκατη θα σου κατσει ομως, ΚΑΙ θα εχεις αποκτησει και πειρα!! ΕΠισης, πρεπει να ξερεις που κοιτας, π.χ. Εχω μια φιλη που ειναι μονη, ο ενας τησ ξινιζει, ο αλλος της βρωμαει, ο ενας ειναι κοντος, ο αλλος εχει μεγαλη μυτη, ο αλλος εχει αστεια προφορα, ο αλλος ειναι πολυ μεγαλος (5 χρονια μεγαλυτερος), και ετσι ενω εχει καποιες κατακτησεις γιατι ειναι μια χαρα κοπελιτσα, τους απορριπτει ολους. Τωρα θα την περιγραψω, ειναι σεμνη, αγνη, ντυνεται πολυ συντηρητικα, βαφεται συντηρητικα, τα κανει ολα συντηρητικα, οχι μινι φουστες ουτε δεκαποντα τακουνια, ουτε κουνιεται τπτ. Λοιπον, εγω ειμαι σιγουρη οτι για αυτην την κοπελιτσα υπαρχουν αρκετοι που θα της ταιριαζαν, ισως και καποιοι απο αυτους που μεχρι τωρα την εχουν πλησιασει. Γενικα και σε χαρακτηρας ειναι πολυ κλειστη. Ειναι 27. Μια μερα λοιπον σε ενα μπαρακι την κοιταζε ενα ωραιος γυρω στα 33, της φανηκε πολυ μεγαλος!!! Της λεω πες μου βρε καλη μου ποιοι σου αρεσουν απο εδω!! Και ποιους μου δειχνει και κοντεψα να παθω τρια εγκεφαλικα;;;; Ενα πιτσιρικα γυρω στα 20, ωραια μουρη, αλλα εμφανως ψωνισμενο με μπλουζα με ντεκολτε και σκουλαρικι, που δεν κοιταζε κατω απο το υψος της μυτης του αρα δεν θα την εβλεπε και ποτε γιατι ειναι και κοντουλα, και τον μπαρμαν, εναν αλλο πιτσιρικα παλι γυρα στα 20, που του την πεφτανε κατι ξανθιες που τα ειχανε πεταξει ολα εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! See a point? Aμα καποιος ειναι πολυ ντροπαλος, μαζεμενος συντηρητικος, μην παει να την πεσει σε αυτην που κυκλοφορει με μαρκες και τη συνοδευουν μπντιμπιλνταραδες!!! πρεπει να βρει καποια σαν τη φιλη μου, μονο να μην ειναι και αυτη στην κοσμαρα της!! Ενιγουει ομως, ολα γινονται για ενα λογο, και πιστευω οτι οταν πραγματικα θελησει να βρει αντρα, θα βρει, και μπορει να ειναι και χειροτερος απο αυτους που ειχε απορριψει μεχρι τωρα, και το αρνητικο ειναι οτι δεν θα εχει την εμπειρια να το καταλαβει!! Για αυτο και οι δοκιμες και οι χυλοπιτες, ειναι χρησιμες!!!!