Originally Posted by
RedVein
Παιδιά καλησπέρα,είμαι καινούργιος στο φόρουμ...
Κάνω μια περίληψη για μένα..
Το 2011 είχα ένα τροχαίο με μηχανή και έκανα χειρουργείο στον πνεύμονα γτ μου τρύπησε,όταν όλα πήγαν καλά οι γιατροί δεν μου είπαν να το κοιτάξω με κάποιον ψυχολόγο για να μην μου γίνει μετατραυματικό σοκ..εν τέλη έπαθα μετατραυματικό σοκ , κρίσεις πανικού φοβερές..να τρέχω σε νοσοκομεία γτ νόμιζα ότι έχω κάτι στην υγεία μου,η ότι θα πάθω ξανά το ίδιο,κλπ κλπ...
Πήγα σε ψυχολόγους και μπορώ να πω ότι δεν με βοήθησαν,οπότε είπα να α σε ψυχίατρο...εν τέλη μου εδώσε αγωγή..δεν θυμάμαι το αρχικό φάρμακο το επόμενο ήταν το dumyrox και μετά αλλάξαμε σε seroxat τα οποία τα παίρνω τώρα 4 χρόνια...
Είχα παρενέργειες όπως χαμηλή λίμπιντο,πήρα κιλά μπορώ να πω με το φάρμακο αυτό...
Είπα σιγά σιγά να τα κόψω διότι ένιωθα ότι πλέον δεν μου προσφέρουν κάτι παραπάνω,και έτσι μίλησα με τον γιατρό μου και το κάναμε μισό του μισού,πριν έπαιρνα μισό από το 30mg
Πήγα εχθές λοιπόν να τα πούμε και να με δει γτ είχαμε να κάνουμε από κοντά 2 χρόνια συνεδρία,και του είπα μήπως το αλλάξουμε με κάτι πιο ελαφρύ η να το ελαττωσω κι άλλο,μου είπε λόγο της κατάστασης να το αφήσω λίγο για μετά το καλοκαίρι,δηλαδή σαν μια συντήρηση...
Αλλά μου το άλλαξε σε ladose και να παίρνω από αυτό μισό από τα 20mg..
Πιστεύεται θα έχω παρενέργειες με το ladose?άλλες ας πούμε?παρότι είναι στην ίδια κατηγορία?