Τον παρέλαβα χωρισμένο και έτοιμο για καινούργια σχέση με προοπτική για γάμο. Σαν να λέμε τυλιγμένο με την κορδέλα ένα πράγμα....
Printable View
Τον παρέλαβα χωρισμένο και έτοιμο για καινούργια σχέση με προοπτική για γάμο. Σαν να λέμε τυλιγμένο με την κορδέλα ένα πράγμα....
οποτε δεν \"φταις\" εσυ που χωρισανε. Τοτε γιατι τα μουτρα και η εχθρα σε σενα? τον γουσταρει ακομα πιστευεις? πως και δεν εχει μπολιασει με μισος το παιδι της για σενα? μου κανει εντυπωση, με τον χαρακτηρα που λες οτι εχει
Το έχει προσπαθήσει αυτό το μπόλιασμα που λες αλλά ευτυχώς το παιδάκι έχει γεννηθεί με δική του βούληση και από ότι δείχνει ξέρει να αξιολογεί τους ανθρώπους.
Ναι, πιστεύω ακράδαντα ότι τον θέλει ακόμα, άλλωστε ποτέ μία γυναίκα χωρισμένη η οποία έχει αποδεχτεί μέσα της αυτό τον χωρισμό δεν φέρεται έτσι. Το ότι προβάλει το μίσος της σε μένα στην ουσία είναι μία αντανάκλαση που στόχο έχει τον πρώην άντρα της. Αυτόν προσπαθεί να χτυπήσει και να πληγώσει, εγώ της είμαι μία άγνωστη με την οποία δεν έχει κάτι να μοιράσει. Προσπάθησε βέβαια να βρει κάποιο κοινό σημείο μεταξύ μας το οποίο είναι ότι είμαστε και οι δύο μάνες όμως αυτό το γεγονός ουδεμία σχέση έχει με το ότι έχω σχέση με τον πρώην (χωρισμένο νομίμως από εκείνη) σύζυγό της κι έτσι δεν μπόρεσε να του δώσει συνέχεια.
Αυτη δεν ξαναεφτιαξε την ζωη της με καποιον αλλον? Σου μιλησε ασχημα μπροστα στο παιδι?
(απαντησε μου στο δικο μου θρεντ \"πως να φερομαι στις κρισεις πανικου κλπ\" γιατι δεν ειναι σωστο να κανουμε δικη μας κουβεντα σε ξενο θεμα)
Ιντερ... συγνώμη που καταχραστήκαμε το θέμα σου και πιάσαμε το πίτσι-πίτσι.
Οσο για τον γιό σου... αν το δεύτερο βγει κορίτσι ενδιαφέρεσαι; Λέω εγώ τώρα..
οχι δεν πιασαρε πιτσι-πιτσι οπως λες :)
ισα-ισα που σε πολλα πιανω τον εαυτο μου
οταν ειμαι στη δουλεια σκεφτομαι ποτε θα ερθει η ωρα να δω το παιδι μου κ με το που μπενω μεσα σε 10 λεπτα μας ακουει ολη η οικοδομη να μην πω ολη η περιοχη!
κ αναρωτιομουνα ποσο κακη μανουλα ειμαι κ πως γινεται αυτο που αγαπαω τοσο στη ζωη μου να με νευριαζει τοσο!!!
κ τελικα ολες οι μανες περιπου ετσι ειμαστε!οκ εγω ειμαι κ οριακη, πενθω κι ολας αλλα μαλλον πρεπει να απενοχοποιηθω.κ να προχωρησω μπροστα
αλλωστε εχω προσεξει οτι οσο παλευω να τα βρω μαζι του κ τρωγομαι να μη μαλωνουμε τοσο χειροτερευει το κλιμα
Τass δεν καταλαβα καλα η κορη σου ειναι απο τον αυτον τον αντρα σου?
Οχι Ιντερ μου, από τον προηγούμενο γάμο μου.
μια χαρα αφου τα βρηκατε ετσι Τass!!
εσυ πως τα πας με τον πρωην σου κι αυτος με τη σειρα του με την κορη σας?
Για τον πρώην μου λέω πάντα ότι μπορεί να μην είχαμε ένα πετυχημένο γάμο είμαχε όμως ένα πετυχημένο διαζύγιο. Τα πάμε πολύ καλά και συνεργαζόμαστε στενά πάνω στο θέμα του παιδιού μας. Τον εμπιστεύομαι και τον αγαπώ πολύ παρόλο που δεν θα γυρνούσα ξανά κοντά του. Είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος και πολύ καλός πατέρας.
Οσο είμασταν παντρεμένοι είχε ανεβάσει πολύ ψηλά τον εγωϊσμό του και δεν ασχολιόταν καθόλου σχεδόν με το παιδί. Οταν χωρίσαμε και εκ των πραγμάτων αναγκάστηκε να το κάνει έδειξε ότι είναι πολύ καλός και σωστός μπαμπάς. Η κόρη μου τον λατρεύει και περνάει πάντα όμορφα μαζί του.
Γενικώς μετά τον χωρισμό μας έκατσε και δούλεψε πολύ με τον εαυτό του και το αποτέλεσμα ήταν να γίνει πολύ καλύτερος σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να είναι πάντοτε καλά και ευτυχισμένος.
Εχει ξαναπαντρευτει? εχει κανει αλλο παιδι? Πολυ σημαντικο για το παιδι που εχετε καλο διαζυγιο
Οχι δεν έχει ξαναπαντρευτεί ούτε έχει άλλο παιδί και τον βλέπω πολύ επιλεκτικό στις σχέσεις του οπότε μάλλον θα αργήσει αν γίνει και ποτέ. Κρίμα για εκείνον αλλά είναι επιλογή του.
Οντως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλή σχέση μετά από ένα διαζύγιο. Οι περισσότεροι ξεχνάνε μέσα στον εγωϊσμό τους ότι εκτός από ζευγάρι είναι και γονείς (όταν υπάρχουν παιδιά) και δυστυχώς 100 στις 100 εκείνα είναι που την πληρώνουν και υποφέρουν..
πιστευεις οτι θα ηθελε να ξαναειστε μαζι?
Ναι, μου το είχε ζητήσει κιόλας λίγο πριν γνωριστώ με τον τωρινό μου σύντροφο. Εγώ ήμουν εκείνη που το απέρριψα, βλέπεις αν το έκανα θα ήταν μόνο και μόνο για χάρη του παιδιού οπότε καταβάθος δεν θα ήμουν καλά και θα το έβγαζα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
Αν έκανα καλά ή άσχημα; Θα δείξει. Πάντως ένιωσα καλά με τον εαυτό μου. Ελπίζω αυτό να λέει κάτι.
Ειναι πολυ σημαντικο που το παιδι ηταν τοτε μικρο. Λενε πως οσο μικροτερο ειναι τοσο το καλυτερο. Και εφοσον βλεπει πως ο μπαμπας του ειναι πολυ καλυτερος τωρα που ειστε χωρια
Ναι. Ηταν μόλις 3 χρονών το μικρούλι μου. Βέβαια μην νομίζεις ότι δεν είχε αντίκτυπο και σε κείνην. Μέχρι και σήμερα της έχει μείνει το απωθημένο του να με προστατεύει, κάτι που προσπαθώ να της το βγάλω από μέσα της αλλά δυστυχώς δείχνει βαθιά ριζωμένο...
κι εμενα ο γιος μου εχει παρει το ρολο του προστατη
στην ουσια εμεις πρεπει να ειμαστε προστατες τους
Tass πως κ δεν ηθελες να τα ξαναβρεις με τον αντρα σου?
σε ειχε ξενερωσει τοσο?
Η αλήθεια είναι πως ναι. Μετά από διάφορα γεγονότα στον γάμο μας έχασα την εμπιστοσύνη μου. Επιπλέον με πολλά που μου είπε και έκανε ένιωσα κάποια στιγμή ότι άδειασα και δεν είχα άλλα να δώσω σε αυτό τον άνθρωπο. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ ως μπαμπά και ως άνθρωπο αλλά ως σύζυγος-σύντροφος αισθάνομαι ότι δεν μου στάθηκε και δεν θα ήθελα χωρίς να είμαι καν ερωτευμένη μαζί του να ξαναμπώ στην ίδια διαδικασία...
και πολυ καλα εκανες, αλλιως θα ειχες την δικη μου κατασταση
Ναι, το πιθανότερο θα ήταν αυτό. Από την στιγμή που έκανα την κίνηση και ξέφυγα από όλο αυτό κρίμα δεν θα ήταν να ξαναπέσω στο ίδιο λούκι και να πάει στράφι η προσπάθειά μου να φτιάξω την ζωή μου;
οπως κ να χει μια λαθος επιλογη (ο αντρας μου για μενα μια λαθος επιλογη ηταν)δεν πρεπει να ακολουθει ολη μας τη ζωη κ των παιδιων μας
Tass πολυ καλα εκανες
αλλαξες πορεια στη ζωη σου
σαν καπετανιος μου κανεις κατι κ μπραβο σου!
Quote:
Originally posted by Pappas10
Μεγάλη και σωστή κουβέντα...Quote:
Originally posted by interapptedμηπως η καλυτερη αντιδραση στη ζωη ειναι το γελιο??
Όσο για τον μικρό, για άλλη μία φορά απενοχοποιήσου. Από τα λίγα που έχω καταλάβει είναι έξυπνος (πήρε από την μάνα του προφανώς... άμα ήσουν ντουβάρι δεν θα είχες πάθει τίποτα). Τα έξυπνα παιδιά έχουν απίστευτο emotional intelligence. Δεν χρειάζεται να τους εξηγήσεις πολλά... καταλαβαίνουν.
Την απώλεια του πατέρα του ούτως ή άλλως μόνος του θα την αντιμετωπίσει. Τόσο τώρα όσο και αργότερα. Και θα στο πω για άλλη μία φορά. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για τον μικρό θα είναι να δει εσένα καλά. Εσύ υπάρχεις κι εσύ τον ενδιαφέρεις. Όσο καλύτερα είσαι εσύ, τόσο καλύτερα θα είναι και το παιδί.
Όσο για τον χρόνο που λες ότι είναι περιορισμένος, να είσαι σίγουρη ότι και αυτό το καταλαβαίνει. Άλλωστε σου δίνει άλλο ένα κίνητρο... τον λίγο χρόνο που θα είσαστε μαζί να λειτουργείς πιο δημιουργικά μαζί του.
Θα στο πω για άλλη μία φορά. Εσύ θα κερδίσεις...
Με εκτίμιση και πάντα φιλική διάθεση,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Inter moy... gia des....
http://www.parents.gr/index/
http://www.parents.gr/psych/
ευχαριστουμε Adzik
λες να πιανει που εστω κ στα 5 λεπτα που τον βλεπω λεω ενα\"σε αγαπω πολυ\"?
θα σου απαντησω σαν γυναικα ..σαν μελλουσα μητερα...και σαν κορη...
δεν εχει σημασια ο χρονοσ..πιστεψε με καταλαβαινει πωσ ετσι ειναι τα πραγματα η μαμα πρεπει να λειπει πολλεσ ωρεσ για το καλο και των 2 σασ.... σημασια γι αυτον εχει την λιγη ωρα που εισαι κοντα του...να εισαι αληθηνα και ολοκληρωτικα κοντα του...οχι να τον υπερπροστατευεισ και να τον κανακευεισ υπερβολικα...
αλλα να τον κανεισ να νιωθει το σημαντικοτερο σηναισθημα για τα παιδια....την βαση για μια ισσοροπηημενη μελλοντικη ψυχολογια...
να τον κανεισ να νιωθει ασφαλησ.....
...πωσ οσο μακρια και αν εισαι ..εισαι παντα κοντα του και πωσ παντα αν σε χριαστει θα εισαι εκει να τον αγκαλιασεισ να τον κρυψεισ και να νιωσει πωσ τον αγαπασ....
...δεν εχεισ ιδεα ποση δυναμη κατι τετοιο μπορει να του δωσει......οσο 1000 ωρεσ περασμενεσ παρεα....
λες να κανω καλο που του ζηταω να καταλαβει οτι ο χρονος μου ειναι περιοπρισμενος κ χρειαζομαι χρονο να βαλω την οικογενεια μας σε ταξη μετα το θανατο του πατερα του κι οτι εχουν παθει τα νευρα μου?
πιστευω πωσ ειναι καλο...στα παιδια πρεπει να μιλαμε και να τουσσ τα εξηγουμε ολα.....γιατι οσο παραξενο κι αν ειναι τα καταλαβαινουν ολα ειναι απλα...πολυυυ μικροι ενηλικεσ.... με απλα λογακια και χωρισ δραματισμουσ...με πολυ αγαπη και υπομονη....... ειμαι σιγουρη πωσ οχι μονο καταλαβαινει ...αλλα και σε νιωθει δυνατη..και σιγουρη.
κανω καλα? η ειναι μικρος για τετοιες κουβεντες?
..αν του τα εξηγεισ απλα και κατανοητα....πισυευω οπωσ σου προειπα πωσ ειναι καλο...ειναι δικαιο...
ακομα κ τα 5 λεπτα μη κ μη ημουνα
καταλαβαινω οτι κανει παραλογα πραγματα για να μου κερδισει την προσοχη εγω θυμαμαι τον εαυτο μου μικρη κ απλα αδιαφορω μονο κ μονο για να μην του γινει τροπος συμπεριφορας οι ακρεαιες αντιδρασεις
ισως στο μυαλο του να νομιζει οτι αδιαφορω γενικοτερα??
και οι μεγαλοι κανουν οτι περναει απο το χερι τουσ για να τραβηξουν την προσοχη αυτου που τουσ ενδιαφερει....
.....μηλα του...ρωτα τον πωσ θα ειναι χαρουμενοσ???αν η μαμα κανει μαζι του τι?.... μπορει να σου πει...στα ισα... λιγο λιγο...
με αγαπη Αντουλα
Αντουλα σε ευχαριστω κοπελα μου
ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις πολυ καλη μαμα..
ετσι ειναι ειτε λεμε στα παιδια μας αληθεια ειτε την κρυβουμε \"κατω απο το χαλι\"αυτα εχουν κατι σαν κεραιες κ τα πιανουν ολα
για αυτο η αληθεια ειναι το πιο σημαντικο πραγμα
ειναι ασφαλεια η αληθεια!
http://www.fhw.gr/imeakia/
http://www.baby.gr/
http://www.shopcorner.gr/catalog_details.asp?ID=484
http://woman.pathfinder.gr/relations/108530.html
α ρε Αντουλα....
απο χθες ειναι ο γιος μου στην πεθερα μου
δεν μου μιλησε καν στο τηλ...δεν ηθελε...
δεν με θελει
οσο του λειπει ο πατερας του..τοσο τα βαζει μαζι μου..σαν να φταιω
δεν ειμαι καλα
το παιδι μου δεν με θελει..εχει θεοποιησει τον πατερα του κ εμενα..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ!!!!
θα τον αφησω μεχρι αυριο να ηρεμισουμε
αλλα εφαγα γερη μαχαιρια σημερα
ειναι πολυ σκληροσ αλλα ολα τα παιδια ειναι πολυ σκληρα και ωμα....και αυτο γιατι δεν εχουν αναπτυξει την ικανοτητα τουσ να νιωθουν το τι προκαλουν στον αλλον.... τι ακριβωσ νιωθουν οι αλλοι..
οταν τον ρωτασ...γιατι εισαι σκληροσ με την μαμα?...το ξερεισ οτι η μαμα στεναχωριοταν 2 μερεσ παααρα πολυ γιατι νομιζε ποσ δεν την θελισ και δεν την αγαπασ???.... η μαμα σε αγαπαει τοοοσο πολυ και προσπαθει οσο μπορει.....
....γιατι εισαι σκληροσ με την μαμα και την πονασ? ...η μαμα δεν θελει να στεναχοριεσαι αλλα ουτε να στεναχωριεται κι αυτη.... εχει και αυτη καρδουλα οπωσ εσυ....
και την μαμασ τησ λειπει πολυ ο μπαμπασ...αλλα τωρα εχει εσενα.... .....
τι απανταει?
Ε,χμμ.Νομίζω ότι τα παιδιά δεν είναι σκληρά απλά αρνούνται να είναι με κάποιον που δεν τα χαροποιεί με λίγα λόγια....Και είναι φυσικό η Ίντερ να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση να καλύψει όλες τις συναισθηματικές ανάγκες που έχει ο γιος της.....Δεν χρειάζεται να σε πληγώνει.Εν μέρει ίσως είναι καλύτερα να είστε λίγο χωριστά.Η αποφυγή σου είναι γι\'αυτόν νομίζω ένας τρόπος άμυνας..Οπότε καλό θα ήταν να σεβαστείς την επιθυμία του.Μετά θα ξαναγυρίσει σε εσένα εφ\'όσον θα του έχεις λείψει....Δεν χρειάζεται να έχεις τύψεις για τον γιο.Θα σε γκρεμίσουν κι άλλο.Ψυχραιμία και Focus on Therapy......
τον πηρα σημερα η σχεση εξακολουθει να ειναι με μια λεξη σκατα!ναι δεν μπορω να καλυψω τις ολες του σθναισθηματικες αναγκες
το θελω αλλα δεν ειμαι σε θεση...
αλλα γινεται τοσο σκληρος μαζι μου που τσατιζομαι, ενω μεσα μου βαραει αβερτα η ενοχη
Χμμμ,δεν ξέρω την λύση ομολογώ.....Ο παιδοψυχίατρος κάτι παραπάνω θα ξέρει απ\'την μικρή Κάσυ...Λένε σώσε πρώτα τον εαυτό σου αν θες να μπορείς να σώσεις και άλλους......
ΝΑ πώ κάτι και εγώ και ας είναι βλακεία????
Ρε συ Ιντερ ξέρεις κανένα παιδάκι που ιδίως καλοκαιριάτικα να μη θέλει να είναι με τη γιαγιά του? Που την κάνει ότι θέλει? Που του κάνει ότι θέλει? Που δεν έχει μη και μη αλλά όλο ναι και ναι?
Για να μη πω το άλλο. Ξέρεις κανά μεγάλο που ιδίως καλοκαιριάτικα να μη θέλει έστω και λίγο να αφήσει το παιδάκι σε καμιά γιαγια και κανά παπού να ηρεμήσει λίγο και αυτός?
Αντιλαμβάνομαι ότι οι δικές σου συνθήκες είναι διαφορετικές αλλά μη ξεχνάς και εσύ ότι τα βασικά είναι ίδια σε όλους.
Μη φορτώνεσαι λοιπόν με \"extra\" ενοχές.
ευχαριστω
να αλλος ενας τομεας μου για βελτιωση
η απενοχοποιηση τησ μαμας Ιωαννας!
αλλο ενα τεστ για την ιω!!!!!κ δε διαβασα καθολου
οσο πιο ενοχη νιωθω τοσο οι κεραιες του το αντιλαμβανονται κ απομακρυνεται..
πρεπει να τον πιασω παλι
Παίζει πράγματι πολύ μεγάλο ρόλο το πως αντιλαμβανόμαστε εμείς τα πράγματα και τις καταστάσεις... Δώστου λίγο χρόνο να χαλαρώσει και χαλάρωσε και εσύ. Τόσες τύψεις, τόσες ενοχές δεν βοηθούν κανένα σας. Εκμεταλλεύσου αυτόν το προσωπικό χρόνο που σου δίνεται και είμαι βέβαιη πως πιό χαλαρωμένη θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες με μεγαλύτερη ακόμα επιτυχία.
ακομα κ στον ελευθερο μου tass μου αυτο σκεφτομαι..τη σχεση με το γιο μου
πριν 4 μηνες ηταν αψογη τωρα παλι χαλασε
δεν ξερω τι να κανω να ξαναφτιαξω την κατασταση
Υπομονή και επιμονή... ή όπως το είπε ένας πολύ χαριτωμένος πιγκουίνος στην Μαδαγασκάρη (αλήθεια την έχετε δει αυτή την ταινία μαζί με τον μικρό;) με χαρά και τσαχπινιά (το μότο μου!).
Inter είμαι μαμά μιας κόρης 8 ετών και καταθλιπτική. Πέρασα πολύ δύσκολα τώρα είμαι καλύτερα. Η βάση στην σχέση μας με τα παιδιά μας είναι ότι κανείς δεν μπορεί να τα αγαπήσει περισσότερο από ότι εμείς οι μάνες τους. Πάψε να κατηγορείς τον εαυτό σου , δεν φταις για τίποτα και κάνεις ότι καλύτερο μπορείς. Η ζωή στα έφερε πολύ δύσκολα. Αυτό είναι μια σκληρή πραγματικότητα απλά δέξου το δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για το παρελθόν. Inter είσαι πολύ δυνατή ακόμη και αν έχεις στιγμές αδυναμίας και στιγμές που πιάνεις πάτο. Σκέψου την ημέρα που θα λες τώρα είμαστε καλά , βάλτη σαν στόχο αυτή τη μέρα. Και πάψε να ασχολήσε τόσο πολύ με τις αντιδράσεις του μικρού. Εσύ μάλλον πιστευεις ότι ο γιος σου σκέφτεται όπως εσυ. Ερμηνευεις τις αντιδράσεις του σύμφωνα με τον δικό σου τρόπο σκέψης. Ενα παιδάκι είναι. Μωρό είναι. ΔΕν βασανίζεται αυτό από τα δικά σου προβλήματα εσύ βασανίζεσαι. Καταλαβέτο αυτό. Τα παιδιά ακόμη και τις άσχημες στιγμές τς ξεχνούν αν πάνε μία βόλτα στο πάρκο. Δεν ξ\'ερω αν γίνομαι αντιληπτή. Το παιδί σου ζει στον δικό του κόμσο όχι σοτν δικό σου. Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι αισθάνεται την αγάπη σου, ότι σε εσένα στηρίζεται ανεξάρτητα από το αν θέλει να μέινει στη γιαγιά του. Μπορεί κάτινα στραβ\'ωσει με τη γιαγιά που ίσως δεν του κλανει ένα χατίρι και να πει θέλω να πάω στη μαμά μου.Ετσι είναι τα παιδιά. Σε παρακαλώ βγες από αυτή τη διαδικασία στην οποία έχεις υποβάλλει τον εαυτό σου δεν κάνει καλό σε κανένα σας. Κοίτα τον εαυτό σου πρώτα. Και τι σημαίνει αυτό σημαίνει τουλάχιστον για μένα φάρμακα, ψυχοθεραπεία αλλά και προσωπική προσπάθεια και καλύτερα όχι προσπάθεια απόφαση. Πάρτο απόφαση ότι θα γίνεις καλά, όλα τα άλλα θα έρθουν απόμόνα τους. Τα λέμε .
ναι την ειδαμε
να μια καλη ιδεα
θα τον παω σινεμα!
τοσο απλο αλλα χαθηκα μεσα στην ζαλη μου...
τελικα οταν χανεις τη μπαλα με τα παιδια σου ξεφευγουν τα πιο απλα πραγματα
κι εγω την εχω χασει κ θελω να την ξαναβρω
σε ευχαριστω!να σε ρωτησω κατι?Quote:
Originally posted by giota73
Inter είμαι μαμά μιας κόρης 8 ετών και καταθλιπτική. Πέρασα πολύ δύσκολα τώρα είμαι καλύτερα. Η βάση στην σχέση μας με τα παιδιά μας είναι ότι κανείς δεν μπορεί να τα αγαπήσει περισσότερο από ότι εμείς οι μάνες τους. Πάψε να κατηγορείς τον εαυτό σου , δεν φταις για τίποτα και κάνεις ότι καλύτερο μπορείς. Η ζωή στα έφερε πολύ δύσκολα. Αυτό είναι μια σκληρή πραγματικότητα απλά δέξου το δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για το παρελθόν. Inter είσαι πολύ δυνατή ακόμη και αν έχεις στιγμές αδυναμίας και στιγμές που πιάνεις πάτο. Σκέψου την ημέρα που θα λες τώρα είμαστε καλά , βάλτη σαν στόχο αυτή τη μέρα. Και πάψε να ασχολήσε τόσο πολύ με τις αντιδράσεις του μικρού. Εσύ μάλλον πιστευεις ότι ο γιος σου σκέφτεται όπως εσυ. Ερμηνευεις τις αντιδράσεις του σύμφωνα με τον δικό σου τρόπο σκέψης. Ενα παιδάκι είναι. Μωρό είναι. ΔΕν βασανίζεται αυτό από τα δικά σου προβλήματα εσύ βασανίζεσαι. Καταλαβέτο αυτό. Τα παιδιά ακόμη και τις άσχημες στιγμές τς ξεχνούν αν πάνε μία βόλτα στο πάρκο. Δεν ξ\'ερω αν γίνομαι αντιληπτή. Το παιδί σου ζει στον δικό του κόμσο όχι σοτν δικό σου. Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι αισθάνεται την αγάπη σου, ότι σε εσένα στηρίζεται ανεξάρτητα από το αν θέλει να μέινει στη γιαγιά του. Μπορεί κάτινα στραβ\'ωσει με τη γιαγιά που ίσως δεν του κλανει ένα χατίρι και να πει θέλω να πάω στη μαμά μου.Ετσι είναι τα παιδιά. Σε παρακαλώ βγες από αυτή τη διαδικασία στην οποία έχεις υποβάλλει τον εαυτό σου δεν κάνει καλό σε κανένα σας. Κοίτα τον εαυτό σου πρώτα. Και τι σημαίνει αυτό σημαίνει τουλάχιστον για μένα φάρμακα, ψυχοθεραπεία αλλά και προσωπική προσπάθεια και καλύτερα όχι προσπάθεια απόφαση. Πάρτο απόφαση ότι θα γίνεις καλά, όλα τα άλλα θα έρθουν απόμόνα τους. Τα λέμε .
Inter μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλεις, εγώ τα πρωινά μπάινω στο Chat θα σε περιμένω
οκ θα σε ρωτησω εκει
αν κ θελω να μαθω αν υπαρχουν μητερες που περνουν φαρμακευτικη αγωγη
μαλλον ειναι πιο δυσκολο για μας που περνουμε κ τα χαπια μας να ειμαστε καλα στα παιδια μας
αλλα κ παλι θα προσπαθησω