εχει ενα ρευματολογο που ερχεται μια φορα την εβδομαδα και κανει ενα ιατρειο, θα προσπαθησω να παω σε αυτον για αρχη να δω τη θα μου πει...
Printable View
εχει ενα ρευματολογο που ερχεται μια φορα την εβδομαδα και κανει ενα ιατρειο, θα προσπαθησω να παω σε αυτον για αρχη να δω τη θα μου πει...
σημερα ειχα μια δυσκολη μερα..
Τι έγινε boo;;
επρεπε να βγω εξω για δουλειες. ε και με επιασε η παρακολουθηση..γυρισα σχεδον τρεχοντας..αλλα συνεχιζεται και στο σπιτι..
βρε boo μη φοβασαι.
αλλιως ζεις μια ζωη μεσα στο φοβο.
χεστους..
γραψτους..
μπορει και η συνειδηση να συνεχιζεται μετα το θανατο, ουτε η επιστημη δε το ξερει, οποτε μη φοβασαι.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να πει ένας πάσχον από ψύχωση σε κάποιον άλλον πάσχοντα να μη φοβάται.
Θα ήμουν ψεύτης αν το έλεγα ή δεν θα ήξερα τι σημαίνει ψύχωση.
Ολοι γνωρίζουμε ότι όταν έρχονται τέτοιες ιδέες και ειδικά παρανοϊκές δεν μπορείς να κάνεις και πολλά αν είναι ισχυρές ειδικά αν έχεις μεγάλο διάστημα με συμπτώματα.
Η ψύχωση θα μπορούσε να είναι σκέτο τρόμος.
@boo κοίτα να είσαι κάπου που να νιώθεις περισσότερο ασφαλής. Δεν ξέρω αν αυτό είναι εφικτό. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να αποστρεσαριστείς. Ισως το άγχος που είχες το πυροδότησε.
Δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω. Κ γω δεν είχα λύσεις στο ψυχολογικό κομμάτι πέρα από φάρμακα.
Με τον φόβο ζω καθημερινά.
Φοβοσ κι αδυναμια ειναι η ψυχωση τον φοβο τον ελεγχω την αδυναμια μεχρι καποιο βαθμο γι αυτο λεμε βιταμινεσ μπασ κ αλλαξει κατι
καλησπερα παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις
για να νοιωθω πιο ευκολα να βγαινω εξω θελω να εχω μαζι μου και καποιον αλλον.τοτε ειναι καλυτερα.αμα ειμαι μονη μου ειναι κολαση.αλλα απο χτες και σημερα ειμαι φοβισμενη ακομα και μεσα στο σπιτι.
αυτα νιωθω πολυ φοβο και αναρωτιεμαι πως οι περισσοτεροι πιστευουν πως οι ψυχωτικοι μπορουν να κανουν τα χειροτερα εγκληματα.ελαχιστοι ειναι επιθετικοι.. με τοσο φοβο ουτε μυγα δεν πειραζουμε.
Boo μου, αλλο ψυχωσικος, αλλο σκατοχαρακτηρας και κακος. Οι ταινιες ευθυνονται για αυτη την γενικευμενη αποψη.
Εσυ μια χαρα εισαι σαν ανθρωπος, απλα ζεις παρεα με τον φοβο και τις φωνουλες.
Εχει δικιο ο serios, εξω απο το χορο... πολλα λεμε, για να βοηθησουμε μεν, αλλα μπορει να κατανταμε γραφικοι.
3η δυσκολη μερα σερι.. δε ξερω τι να κανω..ειτε με παρεα ειτε μονη το ιδιο... μ παρακολουθουν. θελουν να με σκοτωσουν επειδη ξερω τι παιζεται
δε ξερω που να κρυφτω.τα φαρμακα δε ξερω γιατι τα παιρνω
δεν ειμαι εξω απο το χορο.
και εγω τα εχω βιωσει.
αλλα κοιτα να αποβαλλεις και να ελαττωσεις το φοβο αυτο με τη βοηθαει των φαρμακων και τη δικη σου καθοδηγηση.
για αυτο σου λεω χεστους.
μη δινεις σημασια.
μη δινεις φαγητο στο φοβο αλλα να εχεις θαρρος.
καλησπερα παιδια
σημερα ηταν μια σχετικα καλυτερη μερα. ειχα την παρακολουθηση μονο 3-4 ωρες..
κατι ειναι κι αυτο ε?
κατι ειναι και αυτο πραγματικη βασανιστικη σκεψη εγω ειχα παθει τραλαλα ειχα τσακωθει σε ενα οικο ανοχης με ιεροδουλη λιγο πριν παθω ψυχωτικο επεισοδιο με κλειδωσε μεσα η τσατσα και ηρθαν δυο μπραβοι και μου ζητουσαν το λογο με τα πολλα αφου με σπρωξαν στις σκαλες με αφησαν να φυγω και εφυγα διχως να παω αστυνομια και σχετικα ελα μου ντε ομως μετα απο 5 μερες παθαινω ψυχωτικο επεισοδιο και θεωρουσα οτι οι μπραβοι εκεινοι και η αστυνομια της Ελλαδος συνεργαζονται και θελουν να με σκοτωσουν ειχα και αλλα συμπτωματα οτι ειμαι ο Αντιχριστος και τα σχετικα της λεω μανα δεν νιωθω καλα μου λεει πηγαινε για μπανιο τοτε μπροστα μου θολωσαν ολα και βλεπω σαν σε ταινια οτι επαιρνε η μανα μου ενα κουζινομαχαιρο και με καρφωνε χωρις να βλεπω αλλα αντκειμενα στο σπιτι σαν να απορροφηθηκα στο βιντεο που εβλεπα με το μυαλο μου.με παει νοσοκομειο και τρεχω να φυγω της λεω δεν ειμαι ασφαλης σκεφτομουν οτι μπραβοι μαζι μετην αστυνομια θα με βρισκαν και θα με μαχαορωναν στο κεφαλι και επειδη η μανα μου αφου πηγε στο νοσοκομειο της λεω θα πεσω στα αυτοκινητα δεν ενιωθα ασφαλης πεφτω σε ενα αυτοκινητο μπροστα που ερχοταν για να μπει στο νοσοκομειο παταει φρενο διχως να κορναρει εγω κρατουσαν θρησκευτικα κειμηλια στο χερι για να με συγχωρεσει ο Θεος και να μην παω στην κολαση σαν αντιχριστος που ενιωθα οτι ημουν.ημουν πολυ βαρια και συνηλθα σε μεγαλο βαθμο που εβγαλα σπουδες τελιωσα το πανεπιστημιο πηγα στρατο δουλεψα σε καποιες δουλειες αλλα και γω ακομη και τωρα εχω σαν και σενα κατι παρομοιο.οταν τσακωνομαι με καποιον εκτος οικογενειας μου ρχεται στο μυαλο οτι θα παρει οπλο και θα με σκοτωσει η εκεινη την στιγμη η αλλη.φοβαμαι οτ θα με σκοτωσουν οχι τοσο παρακολουθηση οσο οτι θα με δολοφονησουν ακομη και καποιους συγγενεις που δεν εχω καλες σχεσεις φοβαμαι οτι θα μου τη στησουν εξω απο το σπιτι μου και θα με μαχαιρωσουν.
ενω ειχαν φυγει τα θετικα συμπτωματα το τελευταιο χρονο τα εχω εντονα παρολο που παιρνω αγωγη και δεν κανω καταχρηση ή χρηση καμιας ουσιας,δηλαδη δεν πινω καφε,δεν πινω αλκοολ δεν καπνιζω δεν παιρνω ναρκωτικα κοιμαμαι 8 ωρες καθε βραδυ περπαταω 1,5 με 2 ωρες καθε ημερα δηλαδη κανω ασκηση και ολα αυτα ξαναηρθαν στην επιφανεια λογω του οτι το χειμωνα δουλευα μαυρα σε μια δουλεια για να συμπληρωσω εισοδημα και να κανω εξασκηση του επαγγελματος που σπουδασα και η πιεση και η απαιτηση της δουλειας με εκανε να ξαναεχω παρανοικες ιδεες. παλεψε το και συ και γω δυσκολευομαι αλλα δεν λεω τιποτα στο ψυχιατρο γιατι δεν θελω να μου γραψει αλλα φαρμακα παιρνω ρισπεριδονη των 6 mg
σε καταλαβαινω. σε νοιωθω..
εγω τα εχω 14 χρονια αυτα. απλα τα πρωτα χρονια δεν ηξερα τι ειναι αυτο..στο γιατρο πηγαινω τα τελευταια 4-5 χρονια.
κι εγω εχω θεμα με την πιεση και το αγχος.
δε ξερω αν θα καταφερω ποτε να δουλεψω. πρεπει ομως
boo εισουν 10 χρονια με ψυχωση χωρις θεραπεια?
ω ναι... 10 χρονια
και πριν 16 χρονια μειζονα καταθλιψη για 1.5 χρονο.. μου το ειπανε στη νοσηλεια οταν μου επαιρναν ιστορικο
τωρα ειμαι 30..
μετα την καταθλιψη μετα απο μισο χρονο ξεκινησαν τα ψυχωτικα.προσπαθουσα να εξηγησω μεσα μου γιατι περασα αυτην την καταθλιψη και κατεληξα πως το εκαναν για να με παρακολουθουν. ολα ειναι πειραμα
αυτα τα δεκα χρονια που εισουν χωρις θεραπεια μαλλον φταινε, βαθυνε η ψυχωση, και τωρα δε σε πιανουν τα φαρμακα καλα....
Αρα εχεισ καταθλιψη με ψυχωτικα στοιχεια μαλλον δεν εχεισ ψυχωση
δε ξερω αν εφταιξε αυτο.. η αληθεια ειναι πως με τα χρονια ολο και αποκτα κι αλλες λεπτομεριες αυτο που σκεφτομαι και ζω..
ελις δεν εχω και τα 2 μαζι
μετα απο μισο χρονο που τελειωσε η καταθλιψη μετα επαθα ψυχωση. οχι μαζι. ολοι οι γιατροι αυτο μου λενε..
ελισ και εγω 25 χρονον ειχα κανει για δυο χρονια θεραπεια καταθλιψεις και μετα 34 χρονων εκανα ψυχωτικο επισοδειο......
Το ιδιο εχουμε κ οι τρεισ καταθλιψη με ψυχωτικα κι εγω αυτο εχω αλλιωσ δε θα λειτουργουσαμε καθολου εγω εφτασα μεχρι τα εγκατα τησ ανθρωπινησ υπαρξησ και δεν πεθανα αυτο εχουμε ολοι
εγω δεν εχω καταθλιψη πλεον.πανε 2 χρονια απο το τελευταιο επεισοδιο καταθλιψης κι αυτο για 10-12 μερες.μονο ψυχωτικα εχω.οι γιατροι μου λενε οτι εχω παρανοικη σχιζοφρενεια.εγω δεν τους πιστευω.αλλα παω γιατι μερικες φορες με τα φαρμακα νιωθω πιο ηρεμη αν κι αυτο ειναι υπουλο απο τη μερια των απο πανω που θελουν να μας ελεγχουν.. αλλα ωρες ωρες δεν αντεχω και γι αυτο τα παιρνω.ασε που αμα δεν τα παρω θα με κλεισουν μεσα μου το εχουν πει..
Μη στεναχωριεσαι μπου μπορεισ να δουλεψεισ τα πραγματα ειναι λιγο πιο δυσκολα απο οτι παλια δηλαδη πρεπει να εισαι καθαρη ευγενικη και να στροφαρεισ εσυ στροφαρεισ τα αλλα ειναι θεμα ποσο αγαπασ τον εαυτο σου ξερω τσομπανο που κανει τρια μπανια τη μερα εγω δεν κανω εχω μια κορακλα την εστειλα στο πανεπιστημιο εχει αντρα ποιοσ ο λογοσ να προσεχω πλεον τωρα προσπαθω να την πεισω να κανει παιδι
boo εχει σημασια να καταλαβεις οτι μπορεις και χημικα τελειως να δημιουργησεις αυτο το συναισθημα της παρακολουθησης στον οργανισμο σου.
δηλαδη να καταλαβεις οτι εξαρτωμαστε και απο τη χημεια μας στον εγκεφαλο.
π.χ. πινουμε καφεϊνη και προκαλει αγχος, μεχρι και παραισθησεις κανει σε πολυ υπερβολικες δοσεις.
οταν καταλαβεις οτι εξαρτωμαστε και απο τη χημεια μας τοτε την επομενη φορα που θα σου ξαναερθουν οι παραισθησεις ή κατι αλλο θα εισαι "υποψιασμενη".
αυτο θα σε βοηθησει να υπομεινεις στις παραισθησεις.
δηλαδη μερικες φορες το ιδιο το σωμα μας μας τα δημιουργει αυτα επειδη κατι δε λειτουργει σωστα λογω υγειας.
δηλαδη πολλα απο τα συναισθηματα ειναι αποτελεσμα διεργασιων στον εγκεφαλο και απο το σωμα μας.
ακομα και οτι βλεπουμε στην καθημερινοτητα απλως πυροδοτει καποιες διεργασιες και αισθανομαστε ετσι.
οταν απορρυθμιστει κατι λιγο, σαν μια κιθαρα που εχει απορρυθμιστει τοτε παραγονται αυτα τα συναισθηματα τρομου, παρακολουθησης χωρις ιδιαιτερο λογο ή και να υπαρχει παραγονται σε υπερβολικο βαθμο το οποιο ομως ειναι εμποδιο για εμας και δε μας βοηθαει καθολου αλλα αντιθετα μας παει πισω.
δηλαδη μερικες φορες τα αρνητικα συναισθηματα μας αντι να μας βοηθανε μας εμποδιζουν να προχωρησουμε.
για αυτο θελει καθοδηγηση και εσυ σαν ηνιοχος να καθοδηγησεις αυτα τα συναισθηματα εκει που πρεπει ωστε να επανακτησεις τον ελεγχο οσο μπορεις με τη βοηθεια των φαρμακων.
θελουν ρυθμιση τα συναισθηματα μας και το μυαλο μας που παραγει τις παραισθησεις.
επισης βοηθαει να μη τους δινεις σημασια τοσο πολυ. να τα προσπερνας και να δινεις σημασια στην υγεια σου.
οπου δινεις σημασια αυτο δυναμωνει.
Δεν ειναι απλο τονι γτ ειναι σπαστικο και μετα δεν ξερουμε τι θελουν
καλησπερα παιδια
elis πρεπει να δουλεψω.δε βγαινω. θελω να αυτονομηθω καποια στιγμη. με το επιδομα κατι γινεται αλλα ως ποσο θα παερναω με 3 κατοσταρικα.. και ενσημα σχεςδον μηδεν...
πρεπει να βγω στην αγορα εργασιας συντομα
maus προσπαθω να σκεφτομαι κατι αλλο οταν με πιανει ή να κανω κατι αλλο για να αλλαξει η σκεψη μου. δεν ειναι παντα εφικτο ομως. δε ξερω πως να πειραξω τη χημεια του εγκεφαλου μου περα απο το να χαπακωνομαι. η ψυχοθεραπεια δε με βοηθα.οπως και τα φαρμακα δε με πιανουν και παρα πολυ. δε ξερω τι αλλο να κανω
boo όλοι παρακολουθούσατε από την κυβέρνηση όπως θες από τον αέρα ,από την γη, από την θάλασσα από το σπίτι ,από το σούπερ μάρκετ ,από οπουδήποτε.. ήμαστε σε συνεχή παρακολούθηση τώρα αν με ρωτήσεις το γιατί είναι μια συζήτηση που δεν γίνεται από το forum...
Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
Τώρα αν νομίζεις ότι σε παρακολουθούν ατομικά δοκίμασε μαγνήσιο...ξέρει ο elis.. [emoji23][emoji23][emoji23]
Παπαρια, παλιοτερα ενας φιλος ηθελε να παρακολουθησουμε μια γκομενα μηπως τον απαταει, και ηταν πολυ δυσκολο. Και λετε τωρα πως ενα ματσο μαλακες μπορουν και παρακολουθουν τη ζωη δισεκατομμυρια κοσμου. Θα σας πω κι εγω ενα μυστικο, χεστηκανε για τη ζωη μας, τι κανουμε και τι σκεφτομαστε.
Έτσι θέλουν να νομίζεις κ το κατάφεραν βλέπω αρκετά....
Ολα ειναι ενα πειραμα..
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Όλα είναι ένα ΨΕΜΑ
Αρα και καποιον που εζησε τη ζωη του, ευχαριστιοταν τις βολτες του, εκανε οικογενεια, γερασε και πεθανε χθες, τον παρακολουθουσαν και θελαν το κακο του;
So what? Δε του εκαναν κατι, μια χαρα ζωη περασε
αυτο που ξερω ειναι οτι οποιος εχει κανει τατου! στο δεξι μπρατσο κι στο μετωπο με ζωγραφια που παραπεει στο διαυλο ,,θα δεχτει και το τσιπακι τωτες!! αυτος θα ειναι υπο του σατανα τις εντολες!! επισης ειναι κι σημαδι της αποκαληψης αρα ,,,,,
Ρε παιδια ,ξερετε ποσο κοστιζει μια παρακολουθηση?? εχετε φανταστει το ποσο μεγαλοι πρεπει να ειναι οι σερβερ?? προσφατα μια ερευνα , ελεγε οτι ο μεσος ευρωπεος καταναλωνει γυρο στα 10 Μ.Β. ανα μηνα!! για υπολογιστε την χωρητικοτητα καθε σεβερ!!επισης χρειαζωντε και πολλες εξωτερικες μεταφερομενες συσκευες ανιχνευσης σηματος!! οπου οταν η στθερη με τεχνολογια 10ετιας κοστιζει γυρο στα 100,000ε. !! βαλτε κατω για ποσα λεφτα λεμε!!
Ποιος θα τα πληρωσει ολα αυτα?? οταν ο προιπολογισμος του υπουργειου πρωστασιας πολιτου δεν φτανει ουτε για ενα μικρο χωριουδακι να τα καμει ολα αυτα!!
Προσφατα σε καποιο συγγενικο μου προσωπο χρειαστηκε η εισαγγελια να σπασει το απορυτο στις κλησεις του λογο καποιου εγγληματος, κι εντελει,, ενω ειχε μηλησει με τον συγκεκριμενο που εψαχναν αν δεν τους το ελεγε ο συγγενεις μου μονος του, διοτις νομιζε οτι ειχαν βρει την συγκεκριμενη κληση δεν θα την εβρισκαν λογο του οτι ηταν λιγες μονο μερες απο το χρονικο δυαστημα που ειχαν παρει αδεια, αλλα κι παλυς, απο οσο εμαθα χρειαστηκαν αρκετα πραματα να γινουν για ενα μονο ατομο!! ποσο μαλον για ολους! φανταστητε εξοδα!!
και επειδη ζουμε σε καπιταλησμο μην ξεχνατε μια βασικη αρχη!! πωτες δεν καταναλωνεις υπερβολικα ποσα οταν δεν επιδιωκεις εσωδα!!!