Kαλημερα!!!!!!!σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη εχασα ακομα 1 κιλακι!!!!!!!!!
Printable View
Kαλημερα!!!!!!!σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη εχασα ακομα 1 κιλακι!!!!!!!!!
πορκι πολυ χαρηκα για τα ευχαριστα νεα! παντα τετοια σου ευχομαι!!
Συνεχισε οπως το πας και ο δρομος θα σε βγαλει σιγουρα κατευθειαν πανω στο στοχο!!
Μπραβο και παλι!!
κοριτσια καλησπερα και απο εμενα!
σημερα ,μολις πριν λιγο μπηκα στο πειρασμο να ζυγιστω εστω και αν ειναι βραδυ.δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι αυριο το πρωι... η ζυγαρια εδειξε 100,3 που σημαινει 1 κιλο και 300 γρ λιγοτερα απο την προηγουμενη φορα...καλα τα πηγα...ισως να εχω χασει και κατι παραπανω γιατι πλησιαζουν αυτες οι μερες του μηνα και εχω πρηστει λιγακι...
αντε να κανουμε υπομονη και θα τα καταφερουμε ολες!!!!!!
φιλακια!!!!!!!
Καλησπερα κοριτσια.
Μπράβο Ξενακι μου!!!! ημουνα σιγουρη οτι αυτη την βδομαδα θα χτυπαγες -2 τουλαχιστον... αντε ζηλεψα κι εγω, την αλλη βδομαδα θα εχω κι εγω απωλεια!!!
αλλα νομιζω αλλο ενα κοριτσακι ειναι -1 κιλο... συγχαρτηρια και σε σενα γλυκια porki και συντομα στον στοχο σου!
Ναντιν μου τι θελεις τωρα? να σου κανω για αλλη μια φορα ερωτικη εξομολογηση? αφου το ξερεις πως εσενα μονο αγαπω, εσενα μονο θελω και οπου πας θα παω οπου ζεις θα ζω... ειμαι δεμενη με την ομαδαR και δεν την προδιδω με τιποτα... απλα καπου πρεπει να γραφω και τι τρωω, μηπως και ντραπω και σταματησω τον κατηφορο... αλλωστε οπως εχω ξαναπει ανηκω στην ομαδα R γιατι παιρνω τα χαπακια μου.... και γραφω ομως και στους WW γιατι μετραω ποντους.
sabe μου χρονια πολλα και καλα στον αγαπημενο σου!!!
Καλημέρα καμηλιέρη,
καμηλιέρη καλημέρα!
Πώς είμαστε σήμερα;
Kαλημέρα κορίτσια. Ελπίζω να περάσατε όμορφα χθες. Εγώ έκανα μια φοβερή και τρομερη παρασπονδία χθες: 2 μεγάλα κομάτια χαλβά σιμιγδαλένιο. Δε μπόρεσα κορίτσια να του αντισταθώ. Μέχρι εκει ήταν οι αντοχές μου. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και μέρα ζυγίσματος η αυριανή. Ναντίν μου αγαπημένη, αλήθεια πως και έτσι πρωί-πρωί;
Ε,είπα μια μέρα να δω κι εγώ την ανατολή του ηλίου...
Τι είναι τέλος πάντων αυτό το φοβερό και τρομερό θέαμα...
Καλό είναι,δε λέω,αλλά όχι και να χάνεις τον ύπνο σου γι'αυτό...
καλόόόό!!!! Τη καλημέρα μου, φιλιά πολλά, ξεκινάει ο αγώνας.
Τρέξε,Λόλα,τρέξε!Quote:
Originally posted by klm
Τη καλημέρα μου, φιλιά πολλά, ξεκινάει ο αγώνας.
http://www.musicheaven.gr/html/modul...1201640464.jpg
Καλημέρα καμηλιέρη,καμηλιέρη καλημέρα,συγχωρείσαι για τον χαλβά,μόνο άμα μου φέρεις κι εμένα
έναν περιποιημένο και μάλιστα τώρα αμέσως,καθώς μου άνοιξες την όρεξη!Κι επειδή ακόμα πρωί είναι,
συνόδευσε τον με καμιά ωραία πιτούλα από τα χεράκια σου,κατά προτίμηση πρασοτυρόπιτα!
ʼντε κι έναν γαλλικό,που έχω πάρα πολύ καιρό να πιω καφέ...Μη βγάλει κόκαλα όμως,ε;
Ήλιε μου,ήλιε μου,βασιλιά μου!Είδες τι καλά που πήγε το ραντεβού με τον διαιτολόγο κι αγχωνόσουν;
Συγχαρητήρια για το κιλάκι και σιγά σιγά να το συντροφεύσουνε κι άλλα 24 όμοια του!Σα να σε βλέπω ήδη πιο λαμπερό!
Ξένια,εσένα δε σου επιβραβεύω την παρασπονδία9σιγά μη με τουμπάρεις εμένα σαν τους άλλους)!
Την Παρασκευή θα σου δώσω και φιλιά,αλλά σήμερα δεν άκουσα και δεν είδα τίποτα,κοτσιδοκόριτσο!
Μαρικάκι,έτσι,έτσι,στην τσίτα σε θέλω συνέχεια να μου απολογείσαι...Αν περιμένεις έλεος από μένα λάθος πόρτα χτυπάς καλή μου...
Σίγουρα κατάγεσαι από την Κρήτη κι όχι από τη Ρόδο;Σαν τον κολοσσό ακούγεσαι με το ένα πόδι εδώ και το άλλο απ'την άλλη...
Τώρα το πώς είναι πρέπον να έχουν τα ποδαράκια τα καλά τα κοριτσάκια σύμφωνα με το savoir vivre είναι ένα άλλο θέμα...
Σαμπίνα μου,πώς τα περάσατε προχθές στα γενέθλια;Βοήθησες τον καλό σου ν'αναβιώσει τη μέρα εκείνη;Ξαναγεννήθηκε;
Χανελέλι μου,σαν πολλή σιγή δεν έπεσε;Τα τρίψαμε τα πατώματα,τελείωσαν απ'όσο γνωρίζω...Πιάσαμε το πιπέρι τώρα;
Υπερκαταναλωτικό κορίτσι,είσαι έτοιμο για την αυριανή μέρα;Μάσκες προσώπου,αποτρίχωση,μαλλί,� �ύχι,όλα στην εντέλεια;
Μου ετοιμάστηκες κατάλληλα για την πρώτη μας φορά;Ξέρω πως δε θα είμαστε τα δυό μας,αλλά ποτέ δεν ξέρεις ένα ραντεβού πώς θα εξελιχθεί...
Αλαλουμένια μου,καλή δύναμη σήμερα,καρδιά μου!Όλα να πάνε μια χαρά με το χειρουργείο της μανούλας σου και γρήγορα σιδερένια!
Επειδή είμαι μακριά και δεν μπορώ να φέρω γλυκά και λουλούδια,σου δίνω ρεπό άμα θέλεις από το αυριανό ζύγισμα.
ʼΜΑ ΘΕΛΕΙΣ...Πωπω...Τι large πρόερδο,που έχεις!Μισό λίγο να συνέλθω γιατί σοκαρίστηκα μετη γενναιοδωρία μου κι εγώ...
Τόλμη και γοητεία σαν να έχεις καιρό να τα πεις με τη μάγισσα σου,δε νομίζεις;Για μπες πάλι στη γυάλα μου να δω τι κάνεις...
Κι έναν πρέσβη νομίζω είχαμε κάποτε...Ακόμα είναι σε αποστολή για τν εξωτερική μας αποστολή;Μήπως χάθηκε λόγω πρώτου συνθετικού;
Lostdora,να πω τη Χάνελε να καλέσει τη Νικολούλη,που την έχει κι εύκαιρη ή θα δεήσεις να δώσεις κάποιο σημάδι ζωής;
Έχουμε κι άλλες απώλειες,δυστυχώς.απ'ό,τι βλέπω...Αυτή που με στεναχωρεί πιο πολύ είναι η Νεφελοδεύτερη,αλλά και κάτι φαμπρικομαριλένες,
κάτι ναφθαλινομαλλινάκια μαύρη πέτρα έριξαν πίσω τους...ʼμα εμφανιστούν στην είσοδο,να μου τις στείλετε επάνω στο γραφείο μου,
να τους εξηγήσω τι θα πει σύμβαση προσχώρησης,γιατί σα να μην κατάλαβαν καλά τους όρους,μου φαίνεται...Και τώρα απολύεστε!
Γρήγορα η καθεμία στο πόστο της και δουλειά σκληρή!Οι κάμερες παρακολούθησης είναι ανοιχτές κι οι χαφιεδοεργάτριες ανάμεσα σας!
Χάϊντε!
Καλημέρα,αρχίζω μαζι σας και το δικό μου ταξίδι στην προσπάθεια της εξάλειψης των παραπανίσιων κιλών...Τι καλά που σας βρήκα!!!!
Quote:
Originally posted by ΚΕΦΤΕΔΟΥΛΑ
Καλημέρα,αρχίζω μαζι σας και το δικό μου ταξίδι στην προσπάθεια της εξάλειψης των παραπανίσιων κιλών...Τι καλά που σας βρήκα!!!!
Πρασοτυρόπιτα παράγγειλα,κεφτεδούλα μου ήρθε πρωινιάτικα...
Βλέπω έκοψες εισιτήριο,πήρες τα μπογαλοπακετάκια σου κι επιβιβάστηκες!
Το πλήρωμα κι ο καπετάνιος σε καλωσορίζουν και σου εύχονται καλό ταξίδι!
Αλλά πώς κοπανιέσαι έτσι στους κοιλιακούς,βρε παιδάκι μου;Σε βλέπω και κουράζομαι!
Σημείωση:περιγραφή για την τυφλή της παρέας--->Είναι ένα τικεράκι με πακετάκια ροζ
και πορτοκαλί φιόγκους που καταλήγουν σε μία ροζ ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα,
μάλλον σε ροζέ κρασί(με ευτελές πάντως φελό για πώμα) κι ένα άλλο κουτάκι με καρδούλα έξω
και πράσινη κοδρελίτσα,που προφανώς έχει μέσα σοκολατάκια(για να συμπληρωθεί το κλισέ)
ενώ η δόλια κοπελίτσα για να τα καρπωθεί όλα αυτά δεν περιμένει να της τα προσφέρει ο ιππότης
πάνω στο λευκό άλογο,αλλά κοπανιέται ασταμάτητα στους κοιλιακούς,ανάσκελα κάτω στο πάτωμα!
Γιάννης Ψυχοπαίδης : Γυμνό στο πάτωμα
http://www.e-tipos.com/content/stati...sto-patwma.jpg
Ενώ η μόνη δική μου σχέση με το πάτωμα είναι η εξής --->ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ : ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Πρώτη εκτέλεση: Τάνια Τσανακλίδου
Κοντά στα κύματα
θα χτίσω το παλάτι μου
Θα βάλω πόρτες
μ' αλυσίδες και παγώνια
Και μες στη θάλασσα
θα ρίξω το κρεβάτι μου
γιατί κι οι έρωτες
μου φάγανε τα χρόνια
Να κοιμηθώ στο πάτωμα
να κλείσω και τα μάτια
γιατί υπάρχουν κι άτομα
που γίνονται κομμάτια
Ξυπνώ μεσάνυχτα
κι ανοίγω το παράθυρο
κι αυτό που κάνω
ποιος σου το' πε αδυναμία
Που λογαριάζω
το μηδέν μου με το άπειρο
και βρίσκω ανάπηρο
τον κόσμο στα σημεία
Να κοιμηθώ στο πάτωμα
να κλείσω και τα μάτια
γιατί υπάρχουν κι άτομα
που γίνονται κομμάτια...
Amedeo Clemente Modigliani
http://farm3.static.flickr.com/2212/...8ce2c7d8_o.jpg
Αχ.αχ ποσο ομορφα εκφράζεσαι, ενα-ενα που λές θα τα διώξω τα πακετάκια και μαζί και τις ευθύνες που έχω φορτωθεί οι οποίες μεταφράζονται τελικά σε κιλά ,είμαι σίγουρη κορίτσια οτι όσο τρέχουμε και δεν φτάνουμε απο τις υποχρεώσεις τόσο περισσότερο μπουκωνόμαστε μήπως και γίνουμε πιό δυνατές για να αντέξουμε...όπως και νά'χει προπονούμαι όπως βλέπετε για να σουτάρω τα πακετάκια που φορτώθηκα...Παρέα ως τώρα είχα το reductil,1 κιλό σε
1.5 μήνα ε... δεν με έπιασε φαίνεται ή αυτή η άτιμη συναισθηματική πείνα με ρήμαξε...θα δούμε ...σημερα πήρα και το lipotox.... μία απο εσάς είμαι και εγώ...
Βρε καφτεδακι??? Χαχα! Τι υπεροχο τικερ ειναι αυτο?? Πω πωωωωω τρελα!!!! Εισαι φοβερη!
Οσο για τις ευθυνες που λες, εχεις ΤΟ δικιο!! Ας ξεφορτωθουμε λιγες, μηπως κι ελαφρυνουμε λιγο και παρουμε τα πανω μας! Αντε...μπρος, μαρς!!
Σου ευχομαι να κρατας γερα απο το χερι τις δυναμεις σου και να μην τις αφησεις ποτε να σου φυγουν, οκ?
Kisses!
Εεεε....κεφτεδακι ηθελα να σε προσφωνησω, αλλα ας οψεται η βιασυνη μου..(αυτα που λεγαμε πριν για ευθυνες...?)
Καλωστηνε και την Κεφτεδουλα,καλωσηρθες στην ομαδα του Ουρανιου Τοξου,ευχομαι να ταιριαξεις και να δεσεις εδω,να βρεις τις λυσεις που σου ταιριαζουν και να εχεις ομορφα αποτελεσματα.Την καλημερα μου.
Ευχαριστώ,ευχαριστώ καλώς σας βρήκα .... υποκλίνομαι στους/στις παλαιότερους/-ες ....η ισχυς εν τη ενώσει εεεεε.....
Έχω παρατηρήσει πάντως ότι τα κιλά (- 'η +) πάνε σετάκι με υπέρογκες ευθύνες,άφθονους ρόλους που πραγματώνουμε καθημερινά και απαιτήσεις από τον εαυτό μας και αναρωτιέμαι reductil χρειαζόμαστε,διακοπές χρειαζόμαστε,η να σηκώσει και κανένας άλλος το πακετάκι που συνήθως είναι ροζ(γυναικεία υπόθεση δηλαδη)σαν τα δικά μου???
την γρηγορη καλημεροκαλησπερα μου
φιλακια σε ολο τον καλο κοσμο και ολα τα παλια και νεα μελη της ομαδας μας. Κεφτεδουλα καλως ηρθες. οταν θα φτασεις τα 70 προτεινω να σε λεμε καφεδουλα για να μην θυμιζει τον παλιο κακο εαυτο σου!!!!
nadinaki, σχεδον ετοιμη ειμαι. σημερα σκοπευω να κανω σκουπισμα, σφουγγαρισμα, ξεσκονισμα και μπαλκονια και φυσικα τα τζαμια για να εχω χρονο αυριο για την συναντηση μας. Μετα θα αρχισω την αποτριχωση, το βαψιμο νυχιων, την μασκα προσωπου και αν αντεξω, θα κανω και κανενα μπανιο!!!!!!
καφεδαρα, σου ρχομαι!!!!
κεφτεδακι απο που εισαι? εισαι κοντα μας να σε δουμε αυριο?
klm, κι εγω το εχω το προβλημα του πρωιονου ξυπνηματος. εχθες ειχα ξεκουραστει το μεσημερι (3 ωρες υπνος παρακαλω) και δεν μπορουσα να κουραστω γιατι τα μαγαζια ηταν κλειστα (μην σχολιασετε, μην σχολιασετε) εριξα τους υπνους μου απο νωρις (στις 11 κοιμομουν) και ξυπνησα απο τις 5!!!! Πλυντηρια, μισα απλωμα, μισα στεγνωμα, διπλωμα κλπ. το σιδερο το αφησα για μια αλλη μερα. εκανα και 30 λεπτα διαδρομο και ξυπνησα τους υπολοιπους του σπιτιου κλπ, κλπ
αυτα τα ωραια μου επιφυλαξε και μου επιφυλασει η σημερινη ημερα.....
αυριο ομως......θα βαλω τα σεξουλιαρικα μου και βουρ για την πονηρη προσκληση της προεδρινας μας
ναταλια-κυρια προεδρος.....πολυ μου αρεσει αυτο το αυταρχικο στυλ!!!!!!κριμα που δεν μπορεις να με μαστιγωνεις κιολας!!!!ανακαλυψα την μαζοχιστικη πλευρα της προσωπικοτητας μου με σενα......
κεφτεδουλα καλως ηρθες και συ στην παρεα μας!ελα να πεινασουμε ολες μαζι!!!!!!
Υ.Γ πρεπει να απογαροευτουν τα τικερακια η ακομα και τα ψευδωνυμα που εχουν σχεση με φαγητο!!!το τικερακι του μαρικακιου για παραδειγμα με τις σοκολατες μου προκαλει σιελλοροια!μου ρχεται η γευση της σοκολατας στο στομα!
και συ βρε κεφτεδουλα!!!!!!!??????
αν εμφανιστει καμμια με ψευδωνυμο ''παστιτσιο'' που ειναι το αγαπημενο μου φαγητο....δεν ξερω τι θα κανω!!!!!!!
Πώπω τι πρέπει να κάνει κανείς για να δικαιούται έναν καφέ!Να γιατί τονίζουν μετά πως "κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!"Βρε,μια χαρά είμαστε οι ελεύθερες...Quote:
Originally posted by BARB
nadinaki, σχεδον ετοιμη ειμαι. σημερα σκοπευω να κανω σκουπισμα, σφουγγαρισμα, ξεσκονισμα και μπαλκονια και φυσικα τα τζαμια για να εχω χρονο αυριο για την συναντηση μας. Μετα θα αρχισω την αποτριχωση, το βαψιμο νυχιων, την μασκα προσωπου και αν αντεξω, θα κανω και κανενα μπανιο!!!!!!
καφεδαρα, σου ρχομαι!!!!
...ξυπνησα απο τις 5!!!! Πλυντηρια, μισα απλωμα, μισα στεγνωμα, διπλωμα κλπ. το σιδερο το αφησα για μια αλλη μερα. εκανα και 30 λεπτα διαδρομο και ξυπνησα τους υπολοιπους του σπιτιου κλπ, κλπ
...αυριο ομως......θα βαλω τα σεξουλιαρικα μου και βουρ για την πονηρη προσκληση της προεδρινας μας
Μετά απ'όλα αυτά,αγχώνομαι αν ανταμειφθείς στο τέλος ή απογοητευτείς!Ας πάρω κανένα βιάγκρα για καλό και για κακό...όχι πως το χρειάζομαι,αλλά να βρίσκεται...
Παρεμπιπτόντως,αυτό το "σχεδόν έτοιμη"πολύ μου άρεσε!Τάχα τι σου έμεινε;Ψιλοπράγματα!Σε μισή ωρίτσα τα έχεις όλα ξεπετάξει,μάνα κουράγιο!
Μαζί σου,χρυσόστομη,Quote:
...αναρωτιέμαι reductil χρειαζόμαστε,διακοπές χρειαζόμαστε,η να σηκώσει και κανένας άλλος το πακετάκι που συνήθως είναι ροζ(γυναικεία υπόθεση δηλαδη)σαν τα δικά μου???
αλλά άντε να τους βρεις σήμερα τους άντρες αυτούς,
τους σωστούς,που ξέρουν ποιά πρέπει να είναι η θέση τους!
Ιδού ο τελευταίος :
http://2.bp.blogspot.com/_16N-uuTISQ.../IMAGE0019.JPG
Quote:
την γρηγορη καλημεροκαλησπερα μου
φιλακια σε ολο τον καλο κοσμο και ολα τα παλια και νεα μελη της ομαδας μας. Κεφτεδουλα καλως ηρθες. οταν θα φτασεις τα 70 προτεινω να σε λεμε καφεδουλα για να μην θυμιζει τον παλιο κακο εαυτο σου!!!!
καφεδαρα, σου ρχομαι!!!!
κεφτεδακι απο που εισαι? εισαι κοντα μας να σε δουμε αυριο?
klm, κι εγω το εχω το προβλημα του πρωιονου ξυπνηματος. εχθες ειχα ξεκουραστει το μεσημερι (3 ωρες υπνος παρακαλω) και δεν μπορουσα να κουραστω γιατι τα μαγαζια ηταν κλειστα (μην σχολιασετε, μην σχολιασετε) εριξα τους υπνους μου απο νωρις (στις 11 κοιμομουν) και ξυπνησα απο τις 5!!!! Πλυντηρια, μισα απλωμα, μισα στεγνωμα, διπλωμα κλπ. το σιδερο το αφησα για μια αλλη μερα. εκανα και 30 λεπτα διαδρομο και ξυπνησα τους υπολοιπους του σπιτιου κλπ, κλπ
αυτα τα ωραια μου επιφυλαξε και μου επιφυλασει η σημερινη ημερα.....
αυριο ομως......θα βαλω τα σεξουλιαρικα μου και βουρ για την πονηρη προσκληση της προεδρινας μας
χα χα χα και εγω σημερα εκανα γενικη στο σπιτι σκουπισμα σγουγγαρισμα πλυντηρια πιατων ρουχων, μεχρι και το σκυλο εκανα μπανιο lol.
Τι λέτε,κορίτσια...Κι όλα αυτά για να πιούμε αύριο έναν ρημαδοκαφέ;
Myrtali,είσαι η ελπίδα μου κι απ'όσο ξέρω εσύ είσαι ευτυχώς δικιά μου!
Ζήτω η ελευθερία μας!Σσιγά μην πάμε στην εκκλησιά μετά απ'αυτά που ακούμε...
Κεφτεδουλα καλησπερα και απο εμενα,
ευχομαι να παρεις κουραγιο,δυναμη και να πανε ολα καλα.
Ελπιζω να χασεις πολλα πολλα κιλα και μετα να αλλαξεις το nick σου γιατι οποτε το βλεπω ΠΕΙΝΑΩ...χε χε αστειευομαι
Τελος πες και σε εμας εαν κανουν δουλεια τα lipotox.
περιμενουμε νεα σου.
Nαι,καλά!Σιγά μην ανακάλυψες και την Αμερική!Σε τα μας;Είσαι γνωστή μαζοχοσαδίστρια στην πιάτσα!Quote:
Originally posted by XENIA!
ναταλια-κυρια προεδρος.....πολυ μου αρεσει αυτο το αυταρχικο στυλ!!!!!!κριμα που δεν μπορεις να με μαστιγωνεις κιολας!!!!ανακαλυψα την μαζοχιστικη πλευρα της προσωπικοτητας μου με σενα......
κεφτεδουλα καλως ηρθες και συ στην παρεα μας!ελα να πεινασουμε ολες μαζι!!!!!!
Υ.Γ πρεπει να απογαροευτουν τα τικερακια η ακομα και τα ψευδωνυμα που εχουν σχεση με φαγητο!!!το τικερακι του μαρικακιου για παραδειγμα με τις σοκολατες μου προκαλει σιελλοροια!μου ρχεται η γευση της σοκολατας στο στομα!
και συ βρε κεφτεδουλα!!!!!!!??????
αν εμφανιστει καμμια με ψευδωνυμο ''παστιτσιο'' που ειναι το αγαπημενο μου φαγητο....δεν ξερω τι θα κανω!!!!!!!
Και τη λες και στο κορίτσι με το καλημέρα σας!Κεφτεδούλα τη λένε.Όχι κεφτεδοπατατοτηγανητόφετα
ούτε αυγοπατατοτηγανητόφετα ούτε παστιτσιάδα ούτε μουσακένια ούτε πιτσούλα ούτε κρεμομπούγατσο ούτε γυριστρούλα...
Ένας σκέτος ξερός κεφτές τι να σου κάνει;Κι απ'τη σοκολάτα του Μαρικακίου,της οποίας η γεύση σου έρχεται στο στόμα,
βγάλε τις κολλημένες τρίχες της γάτας,που πολύ σοφά τοποθέτησε η κοπέλα επάνω για να μην έχεις να λες...
Α...και να μην το ξεχάσω κι ακούσω κι άλλα παράπονα,επειδή είναι ήδη Παρασκευή,
στην περίπτωση που η παράνομα διαπιστωμένη απώλεια ακόμα ισχύει,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
ʼνοιξε το δωράκι σου! Και μην πτοείσαι!Όπως βλέπεις υπάρχουν και χειρότερα...
Καλημέρα,καλέ μου ανθρακορύχε!
Μου φαίνεται πως σήμερα θα σ'αφήσω μοναχούλα στο πρωινό σου ζύγισμα...
Σαν να νύσταξα...Πάω γρήγορα στο κρεβάτι μου μη μου φύγει...
Καλή δύναμη στην απαιτητική τελευταία μέρα κι αυτής της εβδομάδας!
Υποψιάζομαι θα έχουμε πολλές απώλειες σε παρουσία ζυγίσματος σήμερα
και παρουσία απωλεσθέντων κιλών σε αρκετές συμφορουμίτισσες,
πάντα λόγω ανάδρομου Ερμή,μην ξεχνιόμαστε...Ψυχραιμία,κορ ίτσια!
Τη καλημέρα μου να έχετε. Δε με περίμενες Ναντίν μου και είναι μαύρα τα μαντάτα:80.500 δηλαδη τα ίδια με την Προηγουμενη Παρασκευή, αφού όμως είχε προηγηθεί μια εβδομάδα δίαιτας με μοναδική παρασπονδια τα δύο κομμάτια χαλβα. Εύχομαι οι υποψίες της Ναντίν για πολλές απώλειες τουλάχιστον να ισχύσουν στις υπόλοιπες. Καλή επιτυχία με τις ζυγαριές σας!!!!!!
καλημερα κοριτσακια
απο οτι φαινεται, εσεις οι ελευθερες περνατε καλυτερα απο εμας τις παντρεμενες εκτος αν ο καλος σας ειναι σαν τον αντρα της φωτογραφιας ή .....καλυτερος!!!!
nadine, εδω πειναμε. και ο κεφτες καλος ειναι οπως το χαλαζι στην ξερα....ειδικα αν η ποσοτητα ειναι σαν το χαλαζι!!!!
Βλεπω κοιμηθηκες και νωρις σημερα/χθες για να εισαι ετοιμη για το μεσημερι. παρε δυο βιαγκρα ομως. τρεις εμεις, μια εσυ.....
οσο για το ζυγισμα, αφηστε το για αυριο. ουτε προλαβα να ανεβω κοριτσια στη ζυγαρια. εχθες που ανεβηκα, παλι στα ιδια ειμαι. ουτε θυμαμαι για ποσο καιρο. Μαλλον σκεφτομαι να παω σε πιο αυστηρη διαιτα. ολο σκεφτομαι, ολο θα και θα...καλη ειμαι και του λογου μου...
Δεν πειραζει. κι αυριο μερα ειναι. ελπιζω η προεδρινα μας να μη μου τις βρεξει οταν με δει....
φιλακια σε ολες και καλο σαββατοκυριακο.
Πάλι ξύλο πρέπει να δώσω;Μα δεν μπορώ να πιω κι εγώ έναν καφέ σαν άνθρωπος,βρε παιδί μου;Αμάν πια!
Φοβάμαι σαλιγκαρένια πως ούτε οι πεντρεμένες ούτε οι ελεύθερες περνάνε καλά,γιατί παρά τις διαφορές τους
έχουν μια καταλυτική ομοιότητα:γεννήθηκαν ελληνίδες γυναίκες.Από κει και πέρα όλα τ'άλλα είναι λεπτομέρειες...
Κι εδώ πεινάμε,Barbie μου,αλλά όχι απαραίτητα για φαγητό...Κι αν τη δική σου πείνα τη σώζουν κάποιοι κεφτέδες,
εμείς από κεφτέδες και λαπάδες έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε...Μερικές φορές,πίστεψε με,πολύ καλύτερη η πέινα!
μη βαρατε καλε...ενα αστειακι ειπαμε να γραψουμε. πειναμε κι εμεις για αλλα πραγματα. για παρεα και καφε ας πουμε, για ατελειωτες συζητησεις, για χρονο να γραφουμε καθημερινα Α3 κειμενακια προς ολη την ομαδα Rainbow και οχι μονο....αλλά τι να κανουμε εμεις οι καημενες ελληνιδες?
μηπως να ξεκινησουμε απο τους καφεδες με καλη παρεα?
Κούλουμα μου ήθελες με χαλβάδες,αυτά έχουμε τώρα!Τι να σε κάνω,πριγκίπισσα μου;
Αλλά κι εγώ τιμωρήθηκα που σε παράτησα με στασιμότητα και στα δικά μου κιλά...Μάλλον δεν πρέπει να το επιτρέψω
να επαναλληφθεί...Ακόμα κι αν σε κερατώνω τα άλλα πρωινά(γιατί με βλέπω να επιστρέφω από τη βρυκολακοχώρα)
τις Παρασκευές πρέπει να βάζω κι εγώ το ξυπνητήρι στις 6:30' μαζί σου,μπας κι έχουμε καλύτερα χαμπάρια...
Παρανόησες όμως τα λεγόμενα μου αναφορικά με τις απώλειες της ομάδας μας(καταλαβαίνω,είναι τα στερητικά,
που σου έλειψα...το παθαίνουν οι άνθρωποι όταν είναι μακριά μου,μη νιώθεις αμήχανα)...Αναφέρθηκα σε απουσίες
μελών στο σημερινό ζύγισμα(κάποιες θα δεις ούτε καν θα μπουν στον κόπο να μπουν ν'απολογηθούν,όπως η BARB)
και παρουσία κιλών που είχαμε χάσει(για όσες φυσικά θα μπουν στον κόπο να ζυγιστούν σήμερα),κοιώς χάλια εβδομάδα.
Ελπίζω να μην επιβεβαιωθώ,αν και σπάνια εως ποτέ πέφτω έξω(ποιά νομίζεις πως είσαι,ρε μεγάλη;Πωπω...έπαρση...)
ʼντε,καλό μας Σαββατοκύριακο...Αν δεν μπει και σήμερα η Αλαλουμένια,από Δευτέρα πάλι θα τα πούμε όλες μαζί...
Ελπίζω να είστε όλες μια χαρά,το ίδιο και οι δικοί σας άνθρωποι και να έχουμε ευχάριστα πολλά να πούμε next time.
Φιλάκιαααααααα
Από τα εύκολα κι ανώδυνα δηλαδή να ξεκινήσουμε...Πολύ καλά!Κι αν λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται,τότε είσαι πολύ τυχερή,Quote:
μη βαρατε καλε...ενα αστειακι ειπαμε να γραψουμε. πειναμε κι εμεις για αλλα πραγματα. για παρεα και καφε ας πουμε, για ατελειωτες συζητησεις, για χρονο να γραφουμε καθημερινα Α3 κειμενακια προς ολη την ομαδα Rainbow και οχι μονο....αλλά τι να κανουμε εμεις οι καημενες ελληνιδες?
μηπως να ξεκινησουμε απο τους καφεδες με καλη παρεα?
που σήμερα θα κάνεις την καλή αρχή,που ίσως επιφέρει αποτελέσματα και στις άλλες σου πείνες...Και λέει με το που γυρνάς σπίτι,
όλοι αναλαμβάνουν τα πάντα και δε σ'αφήνουν να κάνεις τίποτα,έχεις όλο το εικοσιτετράωρο μόνο για την πάρτη σου,σε τέτοιο βαθμό,
που θα βαρεθείς τις κούρες,τις ξάπλες,τις βόλτες,τις αγορές,τους καφέδες και θα τους παρακαλάς να σε αφήσουν να κάνεις κάτι κι εσύ!
ʼντε,καλή αρχή,φιλενάδα!
Καλημερα κοριτσια μου γλυκα και ομορφα!Δεν γραφω πολυ αυτον τον καιρο γιατι ειναι μια φαση..παραξενη.Αλλα...!!Πιστη στο ζυγισμα της Παρασκευης σας ανακοινωνω οτι ειμαι 76.500!!!!!!!Ειχαμε χαρες και τετοια στο μπανιο πρωι πρωι!!Σε λιγο θα παω να δω την αδερφουλα μου στη Χαλκιδα γιατι θα ειναι μοναχουλα(ο δικος της πρεπει να φυγει για σκ) και με βλεπω 3 μερες χωμενη στους σταβλους τα αλογα και τα χωματα!!Δεν παραπονιεμαι,καλο θα μου κανει.Σας φιλω ολες.ξεχωριστα για να μην εχετε παραπονο!Αλαλουμενια ευχομαι ολα να πηγαν καλα!Και γλυκια μου Σαμπινα,να τον χαιρεσαι τον καλο σου!(εντελως καθυστερημενα βεβαια).Ναταλακι, we 'll be in contact!!!Hyvaa Viikonlloppua!!!(καλο σαββ/κο)
τι κατρακυλα ειναι αυτη? δεν σε συγκρατουμε χανελιτσα. αχ τι θα γινει στις παραλιες το καλοκαιρι με σαμπινα και χανελιτσα....
οι απουσες δεν εχουν να αναφερουν τιποτε? τηρουν σιγη ιχθυος? εμπρος αναφερθητε μη σας αναφερουμε στην προεδρο και σας περιλαβει.
Εμπρός καλό μου δεξί χέρι!Για ξεκούρασε με λιγάκι...
Χανελέλι μου,αστέρι μου,καμάρι μου,εσύ!Έίσαι το καθαρό μας το κούτελο!Εσύ θα μας βγάλεις ασπροπρόσωπες!Μπράβο σου!
Τι καλά που θα πας στην αδελφούλα σου,εκεί στη φύση,με τ'αλογάκια...Είναι αγχολυτικό πολύ!Κάτι παραλύεις από τη μυρωδιά,
κάτι από το σοκ της λασπουριάς,κάτι η μύγα που κάνει την ουρά του να κουνιέται όλο και πιο συχνά και ν'ανακινεί τις ευωδίες,
λένε βέβαια πως κάτι κάνει και η επαφή με το ζώο,αλλά εγώ νομίζω θα ήμουν ήδη τακτοποιημένη από τα προηγούμενα...Μια χαρά!
Βέβαια,αυτός που πραγματικά ζηλέυω-μην το πάρεις προσωπικά-είναι ο φίλος της αδερφής σου,που θα πάει για σκι!Αχ!Σκι!Αχ!Βαχ!
Εγώ πάλι γιατί κατάλαβα οτι θα έφευγε για το σαββατοκύριακο (σκ) και όχι ότι θα πήγαινε για σκι..... Πάλι παρανόησα; Αν ναι, τότε θα φταίνε σίγουρα τα στερητικά που μου είπες Ναντίν! Εγώ πάντως σήμερα δεν είμαι καλά .......μάλλον έπεσα εξαιτίας του ζυγισματοςQuote:
Originally posted by Hanelle
ο δικος της πρεπει να φυγει για σκ)
Καλά,NADINE δεν παίζεσαι,να΄σαι καλά οι απαντήσεις σου γράφουν ιστορία και οι φωτο είναι για gallerie....υποκλίνομαι στην γαληνότητά σου...
όσο για το lipotox το ξεκίνησα,το reductil το λιγότερο που μου έφερνε ήταν αρρυθμίες και τα νεύρα τα'κανε κρόσια αχ,αχ.... και οψόμεθα
θα γίνω τελικά χαμένο κορμί,ή θα παραμείνω βαρυσήμαντο άτομο....
Τέτοια μου κάνεις και θ'αρχίσω πάλι τις λευκές νύχτες πάνω που είπα να επιστρέψω στην ανθρώπινη ράτσα...
Μα ούτε ένα πρωινό δε μπορώ να σε αφήσω;Αχ!Μη μου αγχώνεσαι,καρδιά μου,εδώ είμαι,δίπλα σου...Λοιπόν!
Παίρνουμε βαθιές ανάσες,πίνουμε λίγο νεράκι,παέι η καρδιά και πάλι στη θέση της κι ακούμε προσεκτικά:
Το Χανελέλι μας θα πάει για τριήμερο στη Χαλκίδα,όπου ζει η αδερφή της,που θα είναι τις μέρες αυτές μοναχούλα
επειδή ο φίλος της(της αδερφής πάντα)θα πάει για σκι.Κι έρχομαι εγώ μετά να σταθμίσω άλογα με σκι και μετά από
πολύ μεγάλο βασάνισμα να καταλήξω πως αντί να ζηλέψω το Χανελέλι μας,ζηλεύω το φίλο της αδερφής της τις μέρες αυτές.
Το΄χουμε;Όσο για το ζύγισμα,ζητούμενο είναι να πέφτουν τα νούμερα κι όχι η ψυχολογική μας κατάσταση!Για ν'ανεβαίνουμε!
Οκ,ανακαλώ...Μάλλον εγώ είμαι αυτή που δεν πάω καλά κι όχι εσύ,πριγκίπισσα μου!
Τώρα γύρισα και διάβασα το περίφημο "σκ )",που εξέλαβα ως "σκι"!Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται!
Αϊνταααααα...Κι εγώ νόμισα πως σου είμαι απαραίτητη...Τι να κάνω;Θα το πιω και αυτό το πικρό ποτήρι...
Δύσκολο και το δικό σου δίλλημα...Quote:
αχ,αχ.... και οψόμεθα
θα γίνω τελικά χαμένο κορμί,ή θα παραμείνω βαρυσήμαντο άτομο....
Από τη μια το "χαμένο κορμί με φωνάζουν κι αλήτη" κι από την άλλη το "βαρυσήμαντο άτομο"με όλο το επιπλέον βάρος που συνεπάγεται...
Κι είσαι και σε δίαιτα...Τι να σου πω...δεν ξέρω για σένα...εγώ πάντως είμαι ένα "βαρύ κι ασήμαντο χαμένο κορμί"!