να σαι καλα !!!!
Printable View
να σαι καλα !!!!
σημερα ειπα θα δω τι εχω κανει κ ας ειχα υδατανθρακα χτες..κ μπερδευτηκα ακομα περισσοτερο!την πρωτη φορα με εδειξε 65 μετα απο 1 λεπτο ξανανεβηκα κ με εδειξε 64.5 κ επειδη εκνευριστηκα ξανανεβηκα κ ΤΡΙΤΗ φορα κ με εδειξε 64.6!!!! τα νευρα μου δε μπορω να καταλαβω!ουφ.θα ξαναδοκιμασω αυριο!
Καλημερα κοριτσια μου!mtsek,loukoumaki και semie μπραβο για τις απωλειες σας.Semie μου τα εχουν αυτα οι ηλεκτρονικες οι ζυγαριες καμια φορα.Loukoumaki εχεις δικιο πρεπει να ζυγιζομαστε σε μια μονο ζυγαρια γιατι στανταρ εχουν αποκλισεις μεταξυ τους.
Σημερα ακομα πιο κατω!Ειμαι χαρουμενη οσο δεν περνει με την απωλεια μου.
80.7!!!Πλησιαζω τον πρωτο μου στοχο!:)))
costance τον εχεις ανετα το στοχο εεεεεεεε!!!!!!!!!!
semie αν δε πατα καλα η ζυγαρια ή αν καθε φορα πατας σε διαφορετικο σημειο, λογικο να σε δειχνει αλλα νταλλων..... υπομονη και ζυγισμα την Κυριακη!!!!!!!
Ναι mtsek μου ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο μενα.Αλλα εχω δρομο ακομα μπροστα μου.Περνω κουραγιο απο την καλη πορεια μεχρι τωρα.Κι εσυ θα πας καλα, η διαιτολογος ηταν οτι χρειαζοσουν τελικα!:)
καθε μερα παταω 2 φορες κ παντα με εδειχνε ακριβως το ιδιο.κ σημερα πατησα λιγο διαφορετικα αλλα δε μπορω να καταλαβω ποιο απ τα διο μετραει!Quote:
Originally posted by mtsek85
costance τον εχεις ανετα το στοχο εεεεεεεε!!!!!!!!!!
semie αν δε πατα καλα η ζυγαρια ή αν καθε φορα πατας σε διαφορετικο σημειο, λογικο να σε δειχνει αλλα νταλλων..... υπομονη και ζυγισμα την Κυριακη!!!!!!!
καλημερα φιλεναδες μου...μπραβο για την απωλεια σας μου φτιαξατε το κεφι...πριν που σηκωθηκα και ζυγιστηκα ημουν +100...71,9....αχ...και ημουν καπως αλλα τωρα πραγματικα χαιρομαιιι....μπραβο...φιλακ� �ααα
pennou μου θα σε κολλησουμε και θα χασεις κι εσυ μεχρι αυριο.Μην απογοητευεσαι, ετσι να εισαι κεφατη.:)
Quote:
Originally posted by Constance
pennou μου θα σε κολλησουμε και θα χασεις κι εσυ μεχρι αυριο.Μην απογοητευεσαι, ετσι να εισαι κεφατη.:)
αυτο σκεφτομαι constance μου οτι χανεται εσεις και θα χασω και γω γιατι παμε παρεα σε ενα κοινο στοχο.. :)
τελικα ναι αυτο χρειαζομουν!!!!
ελπιζω φυσικα να εχω καλα αποτελεσματα....
ενω ειμαι γεματη χαρα και επιδα, βλεπω παλι ποοοοσα γευμτα εχω μεσα στη μερα και λεω.. βρε μηπως παρω αντι να χασω τελικα.......? ουφ!!!!
Quote:
Ναι mtsek μου ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο μενα.Αλλα εχω δρομο ακομα μπροστα μου.Περνω κουραγιο απο την καλη πορεια μεχρι τωρα.Κι εσυ θα πας καλα, η διαιτολογος ηταν οτι χρειαζοσουν τελικα!:)
-300 γραμμαρια σημερα. Ολο λεω να σταματήσω το καθημερινο ζυγισμα και ολο δεν το κανω!
Τουλαχιστον σημερα ειχα καλα αποτελεσματα και χαρηκα!!
Ελπιζω κι εσεις!!
brazil τα ιδια κι εγω.Ολο λεω αστο, αλλα η ζυγαρια ειναι καθε πρωι στο μπανιο μου.Μηπως να της αλλαξω θεση τι να πω.:P Μπραβο για την απωλεια σου.:)
Σταθερή και σήμερα αλλαααα δεν πτοούμαστε, συνεχίζουμε 2 μερα που ειμαι σταθερη αλλα ελπιζω στο αυριανο κατεβασμα:P
Μπραβο για τις υπόλοιπες, ετσι να τα διωξουμε τα ατιμα κιλα
αχ αντε αντε να φυγουν και να μην ερθουν ξανα!!!
ουφ!!! ειμαι ομως περιεργη.. οταν φυγουν... θα ξαναγυρισουν....? τι θα κανουμε για να ειμαστε στα ιδια???
θα πρεπει να κανουμε καλη συντηρηση μετα,
αυτο ειναι που με αγχωνει... γιατι αυτο που καταφερα πριν 3 χρονια ειναι να φτασω 55-60 κιλα.... και μετα στη "συντηρηση" να φτασω 90τρεχα... τρομερη συντηρηση!!!!!! βασικα εγω εκανα αναδομηση!!! lol
κανεις με διαιτολογο η μονη σου?
την παρουσα φαση εχω αρχισει με διαιτολογο!!!! ξεκινησα την Τριτη (προχθες δλδ) και βλεπουμε..... Λογικα οταν φτασω αν φτασω θα μου κανει προγραμμα για να παραμεινω ετσι... αντε να δουμε...
ναι μετα σε αρχιζει η ιδια στην συντήρηση δεν σε αφηνει ετσι, εσυ απλα θα πρεπει να ακολουθεις πιστα
βασικα και τοτε ειχα μετρο.. μεχρι που χωρισα και μετα το ερειξα στο φαϊ..... το μετανιωνω τωρα βεβαια.. αλλα τι να κανουμε... αυτη τη φορα, ολα θα ειναι διαφορετικα
Μην στεναχωριέσαι σκεψου αυτο που λένε οτι το πάθημα γίνεται μάθημα ;)Quote:
Originally posted by mtsek85
βασικα και τοτε ειχα μετρο.. μεχρι που χωρισα και μετα το ερειξα στο φαϊ..... το μετανιωνω τωρα βεβαια.. αλλα τι να κανουμε... αυτη τη φορα, ολα θα ειναι διαφορετικα
-200 γρμ. σήμερα
Καλημέρα!
Ρε κορίτσια, έχω μπει τόσες φορές στο φόρουμ και μόλις χθες έκανα περιήγηση στις άλλες ενότητες- ψυχολογία, διάφορα κτλ.- και διάβασα αυτά που γράφετε- mtsek δηλώνω fan σου! Πόσο ζηλεύω που εξωτερικεύετε έτσι σκέψεις και συναισθήματα! Εγώ ενώ είμαι λαλίστατη στα τσατ, όταν η συζήτηση γυρίζει σε μένα νιώθω ένα μεγάλο βόδι να μου πατάει τη γλώσσα που λέει κι ο Αλκίνοος (Ιωαννίδης). Χαίρομαι που μου δίνεται (και -ε) την ευκαιρία να σας διαβάζω και να ταυτίζομαι ώστε να μη νιώθω μόνη μου με όλα αυτά που με βαραίνουν. Καλημέρα πάλι.
http://www.youtube.com/watch?v=TjTmVxTBvkk
Αν έχει όνομα η σιωπή το πούσι φέρνει δάκρυ
Σαν τη σκιά που ακροβατεί και τρίζει το κρεβάτι
Σκοπιά στων άστρων τη βροχή και που να κλείσεις μάτι
Ποιο χρώμα σπάει τη μοναξιά και βλαστημάς το αύριο
Δε βρίσκουν πόρτα τα κλειδιά θρανία στο προαύλιο
Με αναστολή τρέχει η ζημιά εξόριστη στο Λαύριο
Βάψε την άμμο με κρασί τα βράχια να μεθύσω
Είναι αργά τόσο αργά κι αν θες θα σ αγαπήσω
Φυσάει σκουριά
Σε μια σπηλιά την δίψα σου θα σβήσω
Μη βασανίζεις τα παιδιά που κάνουν τα ίδια λάθη
Είχαν δασκάλα μια θεά γυμνή οφθαλμαπάτη
Που άλλαζε συνεχώς πανιά ξεσπώντας στο κατάρτι
Αφού έχει άρωμα ο καπνός γιατί τραβάει ταβάνι
Τι παίρνει σβάρνα ο πυρετός τοίχο ή μαξιλάρι
Κι αν είναι ο έρωτας τυφλός ντροπή μας και καμάρι
Φυσάει σκουριά
Φυσάει σκουριά
Καλημερα σε ολες!
-400 γρ σημερα! 83,1! Τελεια! Η προσπαθεια αποδιδει καρπους!
Καλη συνεχεια!!
-100
64.3
σημερα η ζυγαρια μου ειναι στα 84,4 και περιμενω και να αδιαθετησω..... νομιζω πως παει καλα η ολη φαση!!!! αναμενω πως κ πως να παει 3 του μηνα να παω στη διαιτολογο να δω τι θα μου πει!!!!!
72,6 τρομερο φιασκο το χθεσινο.....αντε παλι απ την αρχη λες και εχω χασει τα πολλα κιλα...πανω κατω ολη την ωρα...+700
56,6 λόγω περιόδου και 1,5 σοκολάτας που έφαγα....
-100 σημερα.:)
μπραβο constance μου....Quote:
-100 σημερα.:)
-200 σήμερα
Κάτι δεν παει καλα γμτ σε αυτη την διατροφη που αρχισα απο την Τρίτη, ελπίζω η ζυγαρια απο αυριο να μου κανει καμια καλη εκπληξούλα
Mtsek εμεις παμε παραλληλα!!!
Υπομονη karameloula, σιγουρα καποια κατακρατηση θα εχει γινει και θα το χασεις το κιλο της εβδομαδας ολο μαζι.
Καλη συνεχεια σε ολες μας!
111.6 σταθερη σημερα! λογικα μπορω να το αποδωσω στο προεμμηνορρυσιακο μου που με εχει κανει τουμπανο :(
μπραβο σε οσες εχασαν, πεννου μου και τα αλλα τα κοριτσια που δεν ειστε ευχαριστημενες μην απογοητευεστε, ολα καλα θα μας πανε!!!
Quote:
Originally posted by loukoumaki
111.6 σταθερη σημερα! λογικα μπορω να το αποδωσω στο προεμμηνορρυσιακο μου που με εχει κανει τουμπανο :(
μπραβο σε οσες εχασαν, πεννου μου και τα αλλα τα κοριτσια που δεν ειστε ευχαριστημενες μην απογοητευεστε, ολα καλα θα μας πανε!!!
μακαρι λουκουμακι μου μακαρι...
2 κιλά πρέπει να χασω την εβδομάδα, πρέπει να χασω 1,800 μέχρι την Τρίτη, ας ελπίσουμε οτι η ζυγαρια μου κάνει κολπάκια :PQuote:
Originally posted by brazil
Mtsek εμεις παμε παραλληλα!!!
Υπομονη karameloula, σιγουρα καποια κατακρατηση θα εχει γινει και θα το χασεις το κιλο της εβδομαδας ολο μαζι.
Καλη συνεχεια σε ολες μας!
Μη στεναχωριέσαι ρε murcielago! Παρεμπιπτόντως, ωραίο τραγούδι!
69.5
και ξεκινωωωωωω!
ελπιζω τιποτα να μη με σταματησει αυτη τη φορα!
φιλακια σε ολες και ολους!
καλη αρχη
ευχαριστω πολυ πηνελοπη!