ναι ρε γμτ ειναι αλλη φαση με το μπικινι......
αλλα δεν ειναι λιγο αργα για να προλαβω καλοκαιρι τωρα...???
ποσο σου πηγε το μπικινι εσενα....?
Printable View
ναι ρε γμτ ειναι αλλη φαση με το μπικινι......
αλλα δεν ειναι λιγο αργα για να προλαβω καλοκαιρι τωρα...???
ποσο σου πηγε το μπικινι εσενα....?
σου στελνω u2u να δεις
tnx!!! σου απαντησα!
Geia sas kopelares
μικρη η χθεσινη ζημια
σημερινο ζυγισμα 82.3
~πρωι αργα
1 κ 1/2 φ. πολυσπορο γερμανικο
2 τυρακια τριγωνα λινεα 50 γρ. 90 θερμιδες
1 φ. τυρι λινεα
~ενδιαμεσο
2 φ. γαλοπουλα βραστη
~μεσημερι
2 πιτες καλαμακι κοτοπουλο (αλαδωτες) με λαχανικα, οχι πατατα οχι σως
1 χωριατικη, ολη την φετα
5 μπισκοτακια βουτυρου 40 γρ. συνολο
Νερο:
1 σοδα
2 καφε σκετο
Μικρη ζημια και θα αποκατασταθει και συντομα.Πιτες καλαμακι κοτοπουλο χωρις πατατα και σως, εξυπνοτατη επιλογη.Την επομενη φορα που θα πουνε παμε για σουβλακια δε θα εχω προβλημα.Την ολη ζημια οι σαλτσες και οι τηγανητες πατατες την κανουνε.
οντως ετσι νομιζω κ γω. Παρολαυτα δεν εχω καταφερει να βρω ποσες θερμιδες εχει τελικα 1 πιτα αλαδωτη + 1 καλαμακι κοτοπουλο (απαχο) παροτι τα προτιμω πολυ συχνα.
ειχα ρωτησει ποσα γραμμαρια ηταν το καλαμακι αυτο με το κοτοπουλο κ ειχα παθει απανωτα εγγφαλικα :D θα ψαξω στο ημερολογιο να δω σε παλιοτερα ποστ...τοχα γραψει
Αυριο θα φαω:
πρωι
κατι σε αμυλο
ενδιαμεσο
1 φρουτο
μεσημερι
πατατοσαλατα
βραδυ
ο,τι βρω (σε τραπεζι γαμου)
επειδη θα τα πιω τα κρασακια μου στανταρ δε θα ζυγιστω την Κυριακη, ισως ζυγιστω αυριο πρωι μονο.
Επισημο ζυγισμα τη Δευτερα. ως τοτε ελπιζω να ειμαι 81+
πίτα αλάδωτη 65 grm. = 158 θερμQuote:
Originally posted by badgirl11
οντως ετσι νομιζω κ γω. Παρολαυτα δεν εχω καταφερει να βρω ποσες θερμιδες εχει τελικα 1 πιτα αλαδωτη + 1 καλαμακι κοτοπουλο (απαχο) παροτι τα προτιμω πολυ συχνα.
ειχα ρωτησει ποσα γραμμαρια ηταν το καλαμακι αυτο με το κοτοπουλο κ ειχα παθει απανωτα εγγφαλικα :D θα ψαξω στο ημερολογιο να δω σε παλιοτερα ποστ...τοχα γραψει
κοτόπουλο καλαμάκι 40 γρμ. = 98 θερμ.
Δηλαδη μαζι με λαχανικα παει γυρω στις 300.Πω πω παιδια σκεφτειτε δηλαδη ποσο εχει το σουβλακι αμα βαλουμε σως και πατατες.Δε λεει.Και απο γευση δεν υστερει χωρις αυτα.
εγω που τρωω μονο πιτα-κοτοπουλο-πατατα-σως?χαχαχαχαχαχα ΣΩΘΗΚΑ!
Γεια σας κι από μένα!! Τη Δευτέρα ξεκινάω και το εννοώ. Θα γράφω καθημερινά στο ημερολόγιο. Τη συμπαράστασή σας γιατί είμαι πολύ ταλαιπωρημένη!! Βρήκα τη δίαιτα της Βουτσινά λέω να την προσπαθήσω κι αυτή απλά για να πέσω 5-6 κιλά και μετά θα συνεχίσω με σωστή δίαιτα. Εχω ακούσει ότι έχει αποτέλεσμα. Φιλιά σε όλες!!
γεια σου και καλη αρχη!να σε ρωτησω ομως η Βουτσινα δεν ηταν αυτη που εβγαινε στα καναλια αλλα τελικα ανακαλυψαν οτι δεν ηταν διαιτολογος και ηταν απατεωνισσα?δεν θυμαμαι καλα αλλα κατι τετοιο ειχε γινει νομιζω!
Ευχαριστώ κι εσύ καλή συνέχεια!
Αυτό ακριβώς είχε γίνει αλλά το ότι δεν είχε πτυχία δε σημαίνει ότι ο κόσμος που πήγαινε δεν είχε αποτελέσματα...και από ότι ξέρω το γραφείο συνεχίζει να το λειτουργεί κανονικά και αυτή να χρεώνει τα κέρατά της.
Από βδομάδα θα ξέρουμε και τα αποτελέσματα της...
Ενταξει απλα εμενα μου εκανε ασχημη εντυπωση οταν το ειχα μαθει για αυτην.παντως η διαιτα της νομιζω οτι ειναι χημικη οποτε προσεχε σε παρακαλω!προς Θεού δεν θελω να σε αποθαρρύνω απλα "φοβαμαι" λίγο τις χημικες διαιτες.
μακια!!
Eφαγα οτι ηταν για σημερα, και μπορω να πω οτι προς το παρον νιωθω πληρης.Εχω τη φοβια μην πεινασω καθε μερα τετοια ωρα που τελειωνω με το φαι.Ελπιζω να εχω μια νυχτα οπως και η χθεσινη.Quote:
Originally posted by Constance
Λοιπον σημερα ζυγιστηκα εχασα κι αλλο λιγο, ειμαι 81,8.Ετσι 100-100 γραμμαρια να το παω δε με νοιαζει καθολου!
Σημερινο μενου
Πρωινο Γαλα με σοκολατιτσα ροφημα και μελι
Μεσημεριανο Ψαρι στη σχαρα, με λιγη μαγιονεζα light και μαρουλοσαλατα, 1 παξιμαδι
Απογευμα Γιαουρτι λευκο με φρεσκες φραουλες, και λιγη ζαχαριτσα αν ειναι ξινες (δεν ξερω ακομα σημερα τις πηρα απο λαικη)
Βραδυνο Μακαρονια με 3 πιπεριες και λιγο τριμμενο τυρι, τσαι και κανα μηλο ή μπανανα αν πεινασω κι αλλο
Αυτααα!
σήμερα παρασκευή υδατάνθακες
08:00 1κουλούρι Θεσσαλονίκης από σίκαλη και χωρίς σουσάμι ~150
12:00 1 μπανάνα (120)
15:00 ? 20:00 250 γρ άβραστα μακαρόνια (900) μετά δεν τα ζύγισα + 1 πιάτο κουνουπίδι(50) + 25ml λάδι (225)+1κ.γ.τοματοπελτέ ωμό(30)
Σύνολο??? 1475~1500 θερμίδες
Quote:
κ σε μια βδομαδα παντρευομαι.
Φαντάζομαι ότι θα πάς νυφούλα εκεί έτσι????Quote:
Αυριο θα φαω:
βραδυ
ο,τι βρω (σε τραπεζι γαμου)
ʼντε με το καλό?..
και να ζήσετε ευτυχισμένοι
και να κάνετε μια πανέμορφη οικογένεια?..
Aυριο παντρευεται η bad μας?!Ετσι οπως το ειπε νομιζα οτι θα παει καλεσμενη σε αλλο γαμο αυριο κι οτι ο δικος της ειναι αργοτερα.Αν ειναι οντως αυριο, με το καλο!Και αν περασεις απο δω θα σου κανουμε μπατσελορ online badgirl.χεχε:)
Δεν παίρνω και όρκο ίσως να μην κατάλαβα εγώ καλά?
Αλλά ευχές είναι δεν κάνουν κακό?..
Αν δεν πάει στον δικό της αύριο θα πάει την άλλη βδομάδα?.
αλλά ας ρωτήσουμε καλύτερα
baddddddddddd?
πότε με το καλό????????
Οντως.;)
σωστα νομισες!Quote:
Aυριο παντρευεται η bad μας?!Ετσι οπως το ειπε νομιζα οτι θα παει καλεσμενη σε αλλο γαμο αυριο κι οτι ο δικος της ειναι αργοτερα.
αντι για βατσελορ μαλλον θα κανουμε κανενα γερο καυγα, γιατι προς το παρον μονο καυγαδιζουμε...
Καυγαδιζουμε εδω στο φορουμ εννοεις; Η εσυ με καποιον:/
εγω με τον συζηγο...παροτι ονλαιν ριχναμε ενα καυγαδακι κ δε σας διαβαζα...
Α προς στιγμην νομισα οτι διαβασες ενα αλλο τοπικ που ανεβηκαν λιγο τα αιματα.Ελπιζω να ειναι καλα τα πραγματα τωρα.:/
ψυχραιμια bad θα περασει και αυτη η μερα και μετα θα ξεκινησετε την νεα σας ζωη. εγω θυμαμαι παραμονες του γαμου ειχα τοσο αγχος που ονειρευομουνα να ερθει η δευτερα μετα τον γαμο που θα ειμαστε στο αεροπλανο για τον μηνα του μελιτος!!!!
οπως και να εχει η ωρα η καλη :)
για πες βρε αγάπη μου τι έγινε? μπας και το φτιάξουμε το πράμα
κρίμα είναι......μην μου αρπάζεσαι?.. με αυτόν τον άνθρωπο
θα ανοίξεις σπίτι και θα κάνεις παιδιά
πρέπει να κρατάς γερά τα χαλινάρια (δεν εννοώ να κουμαντάρεις τον άντρα σου?
αλλά τα νεύρα σου?..
από εμάς τις γυναίκες εξαρτάτε η ευτυχία σε ένα γάμο?.
αυτοί είναι μπίο γκάου?.
~βραδυQuote:
σημερινο ζυγισμα 82.3
~πρωι αργα
1 κ 1/2 φ. πολυσπορο γερμανικο 150?
1 φ. τυρι λινεα ?
~ενδιαμεσο
2 φ. γαλοπουλα βραστη 90
~μεσημερι
2 πιτες καλαμακι κοτοπουλο (αλαδωτες) με λαχανικα, οχι πατατα οχι σως 520
1 χωριατικη, ολη την φετα
5 μπισκοτακια βουτυρου 40 γρ. συνολο
Νερο:
2 σοδα
2 καφε σκετο
λιγη χωριατικη χωρις φετα
14 γρ. βουτυρο με γιαουρτι 80
55 γρ. ψωμι μαυρο 140
3 φετες = 60 γρ. γαλοπουλα βραστη 130 (αν ηταν καπνιστη)
ενταξει το λυσαμε,
ΜΚΕΗ μου μπιο γκαου δε με νοιαζει, δεν εξαρταται μονο απο εμας τις γυναικες, ειναι 50-50.
αν ειναι να τους βγαζουμε σε ολα απεξω κ αμοιρους ευθυνων καηκαμε!
τον εστρωσα κ μιλησαμε κ καταλαβα που φταιω κ εγω κ εκεινος κ ειπαμε οτι με τοση ενταση εν οψη γαμου καλο ειναι να μην
κρινουμε αυστηρα τη σχεση μας τωρα κ σιγα σιγα ολα θα τα φτιαξουμε...
απλα δεν συννενουμαστε ακομα πολυ καλα βρε παιδια...
κ η ασυνενοησια φερνει παρεξηγησεις, οι παρεξηγησεις ενταση νευρα κτλ
κ στο τελος βλεπουμε οτι τσακωθηκαμε χωρις λογο κ ολα μελι γαλα
αλλα δε γινεται καθε φορα αυτο κ γω να ξεσπαω στο ψυγειο κι εκεινος να λεει θα το λυσουμε αυριο.
ετσι τον εβαλα κατω κ του ειπα πως δεν ειμαι διατεθιμενη να παντρευτω κ να τραβαω ολο αυτο καθε φορα που θα τσακωνομαστε.
κ ετσι συμφωνησαμε πως οταν τσακωνομαστε εκεινος δε θα το αφηνει για την αλλη μερα να λυθει
κ οτι εγω δε θα βγαινω εκτος εαυτου κ θα προωθω τον διαλογο οσο κι αν ου εχει σπασει τονευρικο συστημα.
ΠΩ σορυ για το κατεβατο. πηρα φορα κ εγραφα
ναταλακιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιι τι κανεις? κ μεις αυτο ελπιζουμε καλο μου, οτι ολα ειναι επι 10 εν οψη γαμου...
Κονστανς που υπαρχει ενταση καλε στο φορουμ παλι? εχει παλι αανδρομο ερμη? :D
τα λαβας τα λάιτ έχουν 25θερμ το 1Quote:
eyxaristw!!! poly polyQuote:
Originally posted by BettyG
πίτα αλάδωτη 65 grm. = 158 θερμQuote:
κοτόπουλο καλαμάκι 40 γρμ. = 98 θερμ.
παντως ναι εχει αναδρομο ερμη
Σωστη.Εκανες πολυ καλα.Αυτα συμβαινουν παντως με τη συγκατοικηση.Και το ξερω απο φιλιο μου ζευγαρι, που η περιγραφη σου μου τους θυμισε.θα πανε ολα καλα ειμαι σιγουρη.Quote:
δεν εξαρταται μονο απο εμας τις γυναικες, ειναι 50-50.
τον εστρωσα κ μιλησαμε κ καταλαβα που φταιω κ εγω κ εκεινος κ ειπαμε οτι με τοση ενταση εν οψη γαμου καλο ειναι να μην
αλλα δε γινεται καθε φορα αυτο κ γω να ξεσπαω στο ψυγειο κι εκεινος να λεει θα το λυσουμε αυριο.
ετσι τον εβαλα κατω κ του ειπα πως δεν ειμαι διατεθιμενη να παντρευτω κ να τραβαω ολο αυτο καθε φορα που θα τσακωνομαστε.
κ ετσι συμφωνησαμε πως οταν τσακωνομαστε εκεινος δε θα το αφηνει για την αλλη μερα να λυθει
κ οτι εγω δε θα βγαινω εκτος εαυτου κ θα προωθω τον διαλογο οσο κι αν ου εχει σπασει τονευρικο συστημα.
Οσο για το αλλο θεμα, αναψανε λιγο τα αιματα για την Αλεξανδρατου αλλα μας περασε νταξει.:P
τοτε θα παρω λαβας την επομενη φορα :DQuote:
Originally posted by MKEH78
τα λαβας τα λάιτ έχουν 25θερμ το 1Quote:
βασικα δε θυμαμαι τα υπολοιπα τι θερμιδες ελεγαν πανω, αυριο πληρης υπολογισμος.
Παλι εφαγα βραδυ ρε γμ αει σιχτιρ
και εγω σημερα εφαγα αρκετα, δεν εχω ζυγιστει να δω προοδο διοτι εχω περιοδο, αρα σε καμια εβδομαδα απο σσημερα ζυγισμα να κανω και κανα δυο νηστειες να ισιωσω, γενικα τον τελευταιο καιρο βαριεμαι αφορητα και αναβαλω τα παντα για την τελευταια στιγμη ποτε θα τρεχω και δε θα προλαβαινω αυτο ειναι ενα αλλο θεμα !!!! εχω να παροδωσω και δυο εργασιες και βαριεμαι βαριεμαι, ουτε γυμναστικη ουτε τιποτα , στεναχωριεμαι και με την κατασταση στην ελλαδα, πρεπει να μετακομοισω και σε δυο μηνες καμια συμβουλη για να γεμισω λιγο ενεργεια και διαθεση ?
Όταν λέω μπιο γκάου εννοώ αυτό που λεςQuote:
ενταξει το λυσαμε,
ΜΚΕΗ μου μπιο γκαου δε με νοιαζει, δεν εξαρταται μονο απο εμας τις γυναικες, ειναι 50-50.
ναταλακιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιι τι κανεις? κ μεις αυτο ελπιζουμε καλο μου, οτι ολα ειναι επι 10 εν οψη γαμου...
οι άντρες δεν είναι σαν και μας...... θέλουν να τους αφήσεις να ηρεμίσουν και να τα λύσουν,
αν τα λύσουν??.. την επομένη
οπότε (εδώ παρεμβαίνει η ΨΥΧΡΑΙΜΗ γυναίκα) εσύ τι κάνεις????? (ρητορική)
τον παίρνεις με το καλό και του δίνεις λίγο χώρο να αναπνεύσει μετά του εξηγείς πάντα ήρεμα και χωρίς εντάσεις που έχεις φταίξει εσύ και έτσι υποχωρούν οι άμυνες του και ανοίγετε και εκείνος παραδεχόμενος πλέον τα λάθη του....
πολλά μπλα μπλά??? αλλά στην πράξη όμως, θα μου πεις τη γίνετε????????
υπομονή και συνεννόηση χρειάζεται ένας γάμος....
Κι εγω βαριεμαι.Ανοιξε ο καιρος γιαυτο.Αφου ημουν σημερα στη δουλεια κοιταγα εξω τη λιακαδα και λεω αχ να ημουν για καναν καφε τωρα καπου εξω.Γυμναστική κι εγω μια απο τα ιδια τα χω φορτωσει στον κοκορα και ετσι θα παει μεχρι Ιουνιο λογο προγραμματος.Με την κατασταση στην Ελλαδα ασε ναταλια αμα περιμενεις παρηγορια απο μενα σωθηκες κι εγω μεσα στην απαισιοδοξια ειμαι γιαυτα τα θεματα.Πιο πιθανο το εχω να γινω το next top model παρα να φτιαξει η κατασταση.:P Εμενα τελευταια μου ανεβαινει η διαθεση με το φορουμ.Οτι θες και σε απασχολει πες τα εδω, εχυμε η μια την αλλη.:)Quote:
Originally posted by natallia
και εγω σημερα εφαγα αρκετα, δεν εχω ζυγιστει να δω προοδο διοτι εχω περιοδο, αρα σε καμια εβδομαδα απο σσημερα ζυγισμα να κανω και κανα δυο νηστειες να ισιωσω, γενικα τον τελευταιο καιρο βαριεμαι αφορητα και αναβαλω τα παντα για την τελευταια στιγμη ποτε θα τρεχω και δε θα προλαβαινω αυτο ειναι ενα αλλο θεμα !!!! εχω να παροδωσω και δυο εργασιες και βαριεμαι βαριεμαι, ουτε γυμναστικη ουτε τιποτα , στεναχωριεμαι και με την κατασταση στην ελλαδα, πρεπει να μετακομοισω και σε δυο μηνες καμια συμβουλη για να γεμισω λιγο ενεργεια και διαθεση ?
ax bre MKEH μου ποσο δικιο εχεις...
χανεται ομως κ η ψυχραιμια καποιες φορες με την συνεχη επαναληψη των ιδιων καταστασεων κουραζεται κανεις...
δε βγαζω την ουρα μου απεξω, ειμαι δυσκολος ανθρωπος, εχω απαιτησεις, δεν θελω να στρωνω το δρομο σε μια ζωη που θα ξεσπαω στο ψυγειο, θελω να βλεπει τι αντικτυπο εχει σεμενα το να μη λυνουμε κατι οταν πρεπει
κ οταν μου λεει "μα εισαι εκτος εαυτου πως να μιλησουμε" τοτε του ζηταω να φροντισει να μη με βγαζει εκτος εαυτου, μονο αυτο ζηταω, να μη τραβαμε τα σχοινια,
εκεινος δε οποτε του πεις "τσακωθηκαμε" σου λεει καλα ποτε τσακωθηκαμε! δεν τα θεωρει τσακωμο! εγω ομως πλακωνομαι στο φαι κ κλαιω, καιρος να καταλαβει οτι για μενα ειναι τσακωμοι.
Κ ξερεις κατι οταν ο αλλος δεν καταλαβαινει τοτε του λες ντομπρα οτι καλυτερα να μη παντρευτεις αν ειναι να ζησεις ετσι. Κ τοτε τα παιρνει ολα πιο σοβαρα. Οχι καθολου απειλητικα δε το ειπα, μαλιστα ειναι η δευτερη φορα που το λεω.
ΑΠλα δε θελω να ειμαστα απο εκεινα τα ζευγαρια που μεσα σε λιγους μηνες απο το γαμο χωριζουν, θελω να μαθουμε να ζουμε μαζι αφου αγαπιομαστε κ να τα περασουμε ολα μαζι.
Πρεπει ναναπτυξουμε αυτοματισμους σαν ζευγαρι που ζει μαζι ενω δεν εχουμε ζησει μαζι...κ αυτο δεν ειναι ευκολο, αλλα θα γινει ελπιζω με τον καιρο.
Ηδη σε τοσα αλλα πραγματα το εχουμε κανει, θα γινει κ στο οτι δε συννενουμαστε παντοτε...
Ναταλακι που παʽς?
Γιατι δεν εχεις διαθεση?
εγώ πάλι είμαι μες την καλή χαρά......Quote:
Κι εγω βαριεμαι.Ανοιξε ο καιρος γιαυτο.Αφου ημουν σημερα στη δουλεια κοιταγα εξω τη λιακαδα και λεω αχ να ημουν για καναν καφε τωρα καπου εξω.Γυμναστική κι εγω μια απο τα ιδια τα χω φορτωσει στον κοκορα και ετσι θα παει μεχρι Ιουνιο λογο προγραμματος.Με την κατασταση στην Ελλαδα ασε ναταλια αμα περιμενεις παρηγορια απο μενα σωθηκες κι εγω μεσα στην απαισιοδοξια ειμαι γιαυτα τα θεματα.Πιο πιθανο το εχω να γινω το next top model παρα να φτιαξει η κατασταση.:P Εμενα τελευταια μου ανεβαινει η διαθεση με το φορουμ.Οτι θες και σε απασχολει πες τα εδω, εχυμε η μια την αλλη.:)Quote:
Originally posted by natallia
γιατί να αγχωθώ???............ όλοι θα ζήσουμε,
η μάνα μου και ο πατέρας μου πώς τα κατάφεραν????
οι παππούδες μας είχαν ζήσει καλλίτερα????
ε και εμείς μια χαρά θα τα καταφέρουμε
μπορώ να αντέξω και στην φτώχια...χεσ?.κα
δεν είναι ανάγκη να έχω ούτε pc.ούτε αμάξι ούτε λεφτά για να τρώω συνέχεα σαβούρες δεν με ενδιαφέρουνε η μάρκες ούτε τα λούσα......
το μόνο που παρακαλώ το Θεό είναι να είναι καλά το παιδάκι μου και γενικά οι άνθρωποί μου....
ε ναι θα επιβιώσω από την γα....νη την κρίση......
μεχρι τοτε βαζω ενα κιλο για πλακα, μετα μιλαμε κ τα βρισκουμε, μετα τσαντιζομαι που εφαγα ολο το ψυγειο, παλι ξεσπαω σεκεινον, νεος καυγας για ασχετο λογο. ε αυτο δεν ειναι ζωη ρε πστ μου. πιπεριQuote:
Originally posted by MKEH78
Όταν λέω μπιο γκάου εννοώ αυτό που λες
οι άντρες δεν είναι σαν και μας...... θέλουν να τους αφήσεις να ηρεμίσουν και να τα λύσουν,
ναι το σεβομαι οτι λειτουργουν ετσι οι ανδρες αλλα να σεβαστει οτι εγω δεν λειτουργω ετσι.
ενταξει συμφωνησαμε αν καποιος εχει νευρα κ δε μπορει να κανει διαλογο να κανουμε ταιμ ουτ 5 λεπτα, να καλμαρουν λιγο τα πνευματα κμετα να το λυνουμε.
αντε να δουμε!