goldfish well done! Πότε ξεκίνησες???
Printable View
goldfish well done! Πότε ξεκίνησες???
καλησπέρα και απο μένα!
Εγω ξεκινησα αρχες Μαρτη με 89 κιλα με παυση ασκησης για περιπου 10 μηνες
27 Μαρτιου η ζυγαρια μου εδειξε 85 με εντονη καθημερινη ασκηση, διατροφη και πολυ νερο
Τώρα θελω τελος Απριλιου να ειμαι 81 καθαρα με παυση ασκησης 10 μερες το πασχα
Τελος Μαιου θελω να παω στα 77 και τελος Ιουνιου στα 73 εως και τα τελη Ιουλιου στα 70 και γιατι οχι στα 69
:punk: γυμναζομαι καθημερινα, τρωω φρουτα, πινω νερακι....ομως το μονο που με σκοτεινιαζει ειναι ο θυρωιδης που αν και τον εχω ρυθμισμενο, μου τσακιζει την ψυχολογια,
ελπιζω οχι και τους στοχους μου!!!
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!
yianzy καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ :):):)
το 117 ήταν πριν κανα δυο χρόνια ωστόσο έχω βάλει το τικεράκι να αρχίζει απο εκείνα τα κιλά ώστε να βλέπω τη συνολική προσπάθεια μου. Στις 26 Δεκεμβρίου του 2011 ξεκίνησα (και πάλι ) ζυγίζοντας 109.
να μαι κι εγω!
αναρωτιεμαι ποσο θα ξεφυγω το πασχα...
γιατι ξερω οτι θα ξεφυγω...απλα επλιζω οχι πολυ...
πρωτος στοχος 13/4 να ειμαι 81 στην παλια μου ζυγαρια(με βαση την οποια ειναι και το τικερακι μου)
δευτερος στοχος την κυριακη του θωμα να ειμαι παλι 81 (αλλα στη νεα μου ζυγαρια που ζυγιζομαι με ρουχα και παπουτσια και παντα μεσημερι:question: )
στην νεα μου ζυγαρια (τη δευτερη) ειμαι αυτη τη στιγμη 82,8.
bravo σε όλους! Εγώ ξεκίνησα 6 Μαρτίου στα κιλά που βλέπετε!Πηγαίνω σε διαιτολόγο αλλά το έχω πάρει και εγω απόφαση ότι δεν πάει άλλο!Ξεκίνησα και γυμναστήριο (curves) και περπατάω και λίγο!
Απο φαγητό πέφτει πείνα αλλά νομίζω δεν γίνεται αλλιώς!
γεια σου yianzy και καλή αρχή....
1 μαρτίου ξεκίνησα κι εγώ από 72 κιλά, έχω κολήσει λίγο αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα τα κατεβαίνω ένα ένα, για να τα σβήνω και από τον αρχικό μου αριθμό, ούτε να τον βλέπω.... περασμένα ξεχασμένα....:love:
εγω ειχα στοχο σε ενα μηνα να χασω 10 κιλα.
τα πρωτα 10.
παντα εχανα στην αρχη 10 κιλα οποτε δεν ηταν κατι παραξενο.
ξεκινησα 20 φλεβαρη,αλλα βλεπω πως θα αργησω και κλασικα εχω ξεφυγει απο το στοχο,ομως πραγματικα δε με πειραζει γιατι ξερω πως θα τα καταφερω.
δεν εχω κανει αρκετες παρασπονδιες,μαλλον στα δαχτυλα του ενος χεριου μετριουνται,οποτε ειμαι ευχαριστημενη με μενα!!!
ας πω λοιπον πως εχω εναν στοχο μικρουλι τοσο δα,να χασω αυτο το 1,5 κιλο μεχρι το τελος της επομενης εβδομαδας,δηλ τη μεγαλη εβδομαδα.
να δω τη κυριακη που σουβλιζουν το αρνι τι θα κανω :D
εντάξει, η φιλενάδα μου η ζυγαριά μου κάνει τη δύσκολη, και είναι στα 69.8, αλλά είμαστε ακόμα στο 6:smirk:
επόμενος στόχος 68,....κάτι
ε, για πριν την ανάσταση....
Καλημέρα σε όλους! Εγω σήμερα έσπασα τα 110! Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη διότι έχουν περάσει περίπου 8 χρόνια απο την τελευταία φορά που έγινε αυτό!
yianzy μπραβο!!!αντε σε ακολουθω και γω ευχομαι ωσονουπω ;)
Quote:
Originally posted by yianzy
Καλημέρα σε όλους! Εγω σήμερα έσπασα τα 110! Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη διότι έχουν περάσει περίπου 8 χρόνια απο την τελευταία φορά που έγινε αυτό!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
αυτός είναι κ ο δικός μου πρώτος στόχος, για να δούμε πότε θα τον πετύχω?
τελευταια φορα που ημουν στα 112 ηταν 20/12/2010
το ξερω ακριβως γιατι σχεδον παντα στα ημερολογια που κραταω γραφω και τα κιλα μου!!!
break λιγο μονο σε εμεινε για τον πρωτο σου στοχο!!!
αντε με το καλο
Γεια σας :)
Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη κατ' αρχάς
Εγώ συνολικά θέλω να πάω από τα 50 κιλά που είμαι τώρα στα 46 που ήμουν 2-3 χρόνια (1.53 ύψος)
Ίσως φαίνεται πολύ απλό μπροστά σε άλλα που γράφετε, αλλά είμαι γενικά εγκρατής κ προσεκτική, ασχολούμαι με τον αθλητισμό και το χορό και το ότι τον τελευταίο 1.5 χρόνο η ζυγαριά μου αργά αλλά σταθερά ΜΟΝΟ ανεβαίνει (νιώθω κ τα κιλά αυτά που τα έχω πάρει) ελπίζω επιτέλους να βάλω ένα φρένο και να ξαναβρω το σώμα μου πριν χειροτερέψει αυτό.... Αλλά χάνω πολύ δύσκολα βάρος γενικά.
ʼρα :)
δικός μου στόχος, σε δέκα μέρες 1 κιλό- δηλ 18/4 η ζυγαριά μου να μη δείχνει πάνω από 49 ούτε το βράδυ
ΥΓ πώς να βάλω αυτές τις όμορφες μπαρίτσες που δείχνουν πόσα κιλά χάσατε κ θέλετε ακόμα να χάσετε??
συγγνώμη, είμαι καινούρια εδώ :)
καλως ηρθες κοριτσακι!Quote:
Originally posted by i_love_balance
Γεια σας :)
Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη κατ' αρχάς
Εγώ συνολικά θέλω να πάω από τα 50 κιλά που είμαι τώρα στα 46 που ήμουν 2-3 χρόνια (1.53 ύψος)
Ίσως φαίνεται πολύ απλό μπροστά σε άλλα που γράφετε, αλλά είμαι γενικά εγκρατής κ προσεκτική, ασχολούμαι με τον αθλητισμό και το χορό και το ότι τον τελευταίο 1.5 χρόνο η ζυγαριά μου αργά αλλά σταθερά ΜΟΝΟ ανεβαίνει (νιώθω κ τα κιλά αυτά που τα έχω πάρει) ελπίζω επιτέλους να βάλω ένα φρένο και να ξαναβρω το σώμα μου πριν χειροτερέψει αυτό.... Αλλά χάνω πολύ δύσκολα βάρος γενικά.
ʼρα :)
δικός μου στόχος, σε δέκα μέρες 1 κιλό- δηλ 18/4 η ζυγαριά μου να μη δείχνει πάνω από 49 ούτε το βράδυ
ΥΓ πώς να βάλω αυτές τις όμορφες μπαρίτσες που δείχνουν πόσα κιλά χάσατε κ θέλετε ακόμα να χάσετε??
συγγνώμη, είμαι καινούρια εδώ :)
θα πατησεις πανω στη μπαρα καποιου και θα σε βγαλει στη σελιδα,διαμορφωσε τη μπαρα σου οπως θες και μη ξεχασεις να αποθηκευσεις τη σελιδα και να κανεις login,οποτε αλλαζει το βαρος θα μπαινεις στη σελιδα,θα κανεις login με το κωδικο σου και αυτο αυτοματα θα αλλαζει και εδω.
ξεχασα να σε πω,οταν κανεις το τικερακι-τη μπαρα-θα το αντιγραψεις στο προφιλ σου στην υπογραφη δηλαδη
ελπιζω να βοηθησα
γεια σας και από μένα! είπα να αρχίσω και εγώ με τους μικρούς στόχους, για να μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο!
λοιπόν, θέλω μέχρι τέλος απριλίου να δω το 6 μπροστά.
πρώτος μικρός στόχος :post: 30/4/12 69 κιλά
τελικός στόχος :post: 31/12/12 55 κιλά
καλή μας επιτυχία :starhit:
Quote:
Originally posted by enigeva
Εγώ λέω επειδή έχω κολλήσει λίγο τον τελευταίο καιρό να βάλω μικρό στόχο. να πω για παράδειγμα να ξεκινήσω τον Μαιο με 7 μπροστά ε????
αντε μακάρι να τα καταφέρω....
Φαίνεται να επιτεύχθηκε αυτός ο στόχος !!! για να δούμε και την άλλη εβδομάδα για να είμαστε 100% σίγουροι!
και ΝΑΙ, πριν τελειώσει ο μήνας τον κατάφερα τον στόχο μου :spin: αχ είμαι τόσο χαρούμενη!!!!Quote:
Originally posted by mpumpuki
γεια σας και από μένα! είπα να αρχίσω και εγώ με τους μικρούς στόχους, για να μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο!
λοιπόν, θέλω μέχρι τέλος απριλίου να δω το 6 μπροστά.
πρώτος μικρός στόχος :post: 30/4/12 69 κιλά
καλή μας επιτυχία :starhit:
ας βάλω λοιπόν τον επόμενο:
δεύτερος μικρός στόχος :post: 31/5/12 65 κιλά
Τελικά οι μικροί στόχοι όντως φέρνουν μεγάλα αποτελέσματα! Ανακάλυψα πως θέτοντας μικρούς και πραγματοποιήσιμους στόχους νιώθω πολύ καλύτερα γιατί η επιτυχία έχει ωραία γεύση!!!
Ο δικός μου στόχος για την εβδομάδα αυτή ήταν να δω το 64 στη ζυγαριά μου έστω κι αν ήταν 64,999 κιλά. Τον πέτυχα και τώρα με αναπτερωμένο το ηθικό θέτω τον επόμενο στόχο. Μέχρι τις 6 Μαΐου θα ήθελα να έχω σταθερά καθοδική πορεία χωρίς σκαμπανεβάσματα ώστε το πρωί της Κυριακής να είμαι 64 κιλά και αν δω και το 63 στη ζυγαριά (με όσα και όποια δεκαδικά ψηφία θέλει) ακόμη καλύτερα!!!
Και ναι τα καταφερα!!!! Μα τι χαρά είναι αυτή που έχω!!!Quote:
Quote:
Εγώ λέω επειδή έχω κολλήσει λίγο τον τελευταίο καιρό να βάλω μικρό στόχο. να πω για παράδειγμα να ξεκινήσω τον Μαιο με 7 μπροστά ε????
Φαίνεται να επιτεύχθηκε αυτός ο στόχος !!! για να δούμε και την άλλη εβδομάδα για να είμαστε 100% σίγουροι!
Επόμενως στόχος θα είναι να μπω στον Ιούνιο με 76 κιλά!!! Πάμε να δούμε!!!
καινουρια ζυγαρια και....85,6.
στοχος σε ενα μηνα 21/6/12 να βλεπω 7.....
εχω κανει ενα μεγαααλοοο διαλειμμα και ετσι ειναι σαν να αρχιζω απο την αρχη. οποτε νομιζω ο πρωτος μηνα θα εχει μεγαλη απωλεια....
για να δουμε....
Στις 30/5 να είμαι 75.7 κιλα και να ξεφυγω απο το καταραμένο 76 :Ρ -·-
εγώ δεν μπορώ να κάνω την γυμναστικούλα μου διότι με πονάει για κάποιο λόγω η γάμπα μου πολύ
ειμαστε στις 2 πρωτες μερες...Quote:
Originally posted by koritsaki
εχω κανει ενα μεγαααλοοο διαλειμμα και ετσι ειναι σαν να αρχιζω απο την αρχη. οποτε νομιζω ο πρωτος μηνα θα εχει μεγαλη απωλεια....
για να δουμε....
85,6--->83,9
απωλεια 1,7
πολυ καλα βαδιζω πιστευω
μενουν 3 βδομαδες για να δω το 7...
θα τα καταφερω αραγε????
διορθωση...στις 12 πρωτες μερες!!!
Ντροπη μονο νιωθω γιατι οτι ειχα καταφερει μονη μου το κατεστρεψα και τωρα παλι ειμαι εδω με περισσοτερα κιλα απο πριν να θετω μικρους στοχους για να δω καποια στιγμη μεγαλα αποτελεσματα!!
Σημερα Τριτη 5/6... 89,2 (απιστευτο κι ομως αληθινο, σαν γοριλας νιωθω)
Στοχος Τριτη 12/6... 87,5
Μαλλον το χθεσινο ηταν πλασματικο, οποτε θετω καινουριο στοχοQuote:
Originally posted by brazil
Ντροπη μονο νιωθω γιατι οτι ειχα καταφερει μονη μου το κατεστρεψα και τωρα παλι ειμαι εδω με περισσοτερα κιλα απο πριν να θετω μικρους στοχους για να δω καποια στιγμη μεγαλα αποτελεσματα!!
Σημερα 86,6 και για την Τριτη 12/6... να ειμαι 85
Κατάφερα κι αυτόν τον στόχο!!! Συνεχίζω κανονικά !Quote:
Και ναι τα καταφερα!!!! Μα τι χαρά είναι αυτή που έχω!!!Quote:
Quote:
Επόμενως στόχος θα είναι να μπω στον Ιούνιο με 76 κιλά!!! Πάμε να δούμε!!!
Ο επόμενος στόχος θα είναι να μπω στον Ιούλιο με 74 κιλά!!!!
Μπα... αποτυχια!! Σημερα Τεταρτη 13/6... 87 (μετα απο λαθη του Σαββατοκυριακου)Quote:
Στοχος για Τριτη 19/6... 85
μια βδομαδα εμεινε για τον πρωτο στοχι και δεν μεβλεπω να τον πιανω....Quote:
για να δουμε....
85,6--->83,9
απωλεια 1,7
πολυ καλα βαδιζω πιστευω
θα τα καταφερω αραγε????
στα 83 σταθερη εδω και μερες.
τελοσπαντων,
αναθεωρω και θελω στις 21 να ειμαι απλα 82 γινεται???
Μπα παλι αποτυχια, μαλλον πιο αργα θα ειναι απο οτι το νομιζα... Σημερα Τριτη 19/6... 86,3 και στοχος για Τριτη 26/6... 85Quote:
Μπα... αποτυχια!! Σημερα Τεταρτη 13/6... 87 (μετα απο λαθη του Σαββατοκυριακου)Quote:
Στοχος για Τριτη 19/6... 85
brazil για ποιά αποτυχία μιλάς; Βέβαια αν βάζεις μη ρεαλιστικούς στόχους πάντα θα αποτυγχάνεις.
Εχασες σε 1 εβδομάδα σχεδόν 1 κιλό, δε μπορείς να ζητάς και πολλά παραπάνω αν σκοπεύεις η προσπάθεια να έχει διάρκεια και αίσιο τέλος.
Συγχαρητήρια λοιπόν και καλη συνέχεια!!! Μην απογοητεύεσαι άνευ λόγου και αιτίας!
Πολυ σωστα!!! :thumbup:Quote:
Originally posted by filipparas
brazil για ποιά αποτυχία μιλάς; Βέβαια αν βάζεις μη ρεαλιστικούς στόχους πάντα θα αποτυγχάνεις.
Εχασες σε 1 εβδομάδα σχεδόν 1 κιλό, δε μπορείς να ζητάς και πολλά παραπάνω αν σκοπεύεις η προσπάθεια να έχει διάρκεια και αίσιο τέλος.
Συγχαρητήρια λοιπόν και καλη συνέχεια!!! Μην απογοητεύεσαι άνευ λόγου και αιτίας!
καλησπερα , θέλω να χασω 3 κιλάκια για να βλέπω το 7άρι μπροστα αλλά δεν έχω βάλει ακόμα χρονοδιάγραμμα και είμαι σε φάση συντηρησης. Αυτό που με έχει γλιτωσει απο την ανηφόρα των κιλών είναι η εντονη ασκηση , πρέπει επειγόντως να βάλω ενα χρονοδιάγραμμα για να χάσω αυτά τα καταραμένα 3 κιλά .
Λοιπον μεχρι το τελος του μηνα να βλεπω το 129 ας πουμε! Δεν ξερω! Να κατεβω απο το 133 παντως! Τοσα ημουν μιασιση εβδομαδα πριν αρα πιστευω μαλλον θα τα καταφερω!! :)
σημερα ειμαι 84...ωρες ωρες μου φαινεται οτι απο απο τι 8 δεν θα φυγω ποτε...Quote:
μια βδομαδα εμεινε για τον πρωτο στοχι και δεν μεβλεπω να τον πιανω....Quote:
για να δουμε....
85,6--->83,9
απωλεια 1,7
πολυ καλα βαδιζω πιστευω
θα τα καταφερω αραγε????
στα 83 σταθερη εδω και μερες.
τελοσπαντων,
αναθεωρω και θελω στις 21 να ειμαι απλα 82 γινεται???
τεσπα... νεος στοχος 3 αυγουστου να εχω δει το 7....
ειναι 4 κιλα για 5 βδομαδες. θα το προσπαθησω οσο περισοοτερο μπορω......
Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!
Σημερα 86,9...
Στοχος για Δευτερα 9/7... 85,5
:thumbup: σημερα 85,4!Quote:
Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!
Σημερα 86,9...
Στοχος για Δευτερα 9/7... 85,5
Νεος στοχος για Δευτερα 16/7... 84,2
παιδιά μπήκα σε παντελόνι νούμερο 16, είχα ξεκινήσει από 22-24.
έχω χάσει κάποια κιλά
θα αλλάξω και το νούμερο στο τικεράκι εάν τα κρατήσω για κανα μήνα
γενικότερα σημασία έχει εάν θα κρατήσω αυτόν τον τρόπο ζωής και όχι εάν τα έχω χάσει για λίγο
το είχα αγοράσει στις εκπτώσεις τον Μάρτη και νόμιζα ότι θα το φορέσω όταν το πρώτο ψηφίο είναι 8 τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτέμβρη, χρειαζόταν 4-5 εκατοστά για να αγγίξουν οι δύο πλευρές του φερμουάρ και στα μπούτια μου έκοβε την κυκλοφορία
τελικά μόλις 5 κιλά λιγότερο από αυτό που ήμουν όταν το πήρα, το πρώτο ψηφίο ακόμα το 9, και παρόλα αυτά μου κάνει γάντι χωρίς να παλεύω να μπω :)
επόμενος στόχος το 14 (σε παντελόνι, σε μπλούζα ήδη το έφτασα ;) )
το μέγεθος μετράει και όχι τα κιλά, να πάει να χαθεί η ζυγαριά!!! ούφ!
κλαίω από χαρά αυτή τη στιγμή
οι εξετάσεις αίματος σήμερα βγήκαν για πρωτη φορά φυσιολογικές μετά από 15 χρόνια που έχω προβλήματα με προσληψη τροφής
όχι μόνο ως παχύσαρκη αλλά και ως ανορεξική και απίστευτα λεπτή είχα πρόβλημα (χαμηλό σίδηρο και ουρία)
έχω φυσιολογικό αιματοκρίτη μετά από 15-16 χρόνια, είναι μεγάλη μέρα σήμερα!!!!
Ευχαριστώ όλες και όλους που συμμετέχουν ή συμμετείχαν στο φόρουμ
οι μικρές συμβουλές, τα παθήματα-μαθήματα, η πληροφόρηση με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ
Οτιοσα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις εξετασεις σου πρωτα απο ολα, τελεια τα νεα χαιρομαι παρα πολυ!!
Και εννοειτε για το παντελονι!!!! Καταλαβαινω τι τεραστια χαρα ειναι γιατι δοκιμασα για πλακα ενα τζιν νουμερο 18 Αγγλικο που περσυ ουτε μεχρι τα γονατα δεν μου πηγαινε, ειναι υπερβολικα στενος σωληνας τζιν και τον ξαναεβαλα πριν απο 3 μερε για πλακα και πηγαινε κανονικα στο υψος που επρεπε, απλα δεν κουμπωνε... ΑΚΟΜΑ!! χιχιχιχιχιχιη η
Αφου με εβλεπα σε οσβμξ καθρεπτη και πηγα και κρυφτηκα γιατι δεν πιστευα αυτο που εβλεπα!! Γαμπες μπουτακια καμια σχεση!!! :D
Και κατωτερα μας μας ευχομαι!!!!!!! :D :D