Αχ Αννα μου..... Με την πρώτη ευκαιρια που θα μπορέσω να φορτώσω τον μικρό σε κάποιον θα πάω στο νοσοκομείο. Απο τηλέφωνα δεν θα βγάλω άκρη...... Σήμερα είναι δουλια ο άντρας μου, η μαμά μου πάει μια έξτρα δουλια, άστα να πανε......
Printable View
Αχ Αννα μου..... Με την πρώτη ευκαιρια που θα μπορέσω να φορτώσω τον μικρό σε κάποιον θα πάω στο νοσοκομείο. Απο τηλέφωνα δεν θα βγάλω άκρη...... Σήμερα είναι δουλια ο άντρας μου, η μαμά μου πάει μια έξτρα δουλια, άστα να πανε......
Έχεις και μια αδελφή, και έναν γαμπρό άνεργο. Μπορεί να σου προσθέτουνε έξτρα οικογενειακά προβλήματα, αλλά χρησιμοποίησέ τους στις δύσκολες φάσεις, κανείς δεν είναι τόσο αυτάρκης! Πήγαινε στο νοσοκομείο και πες μας τι σου είπανε. Μακάρι να είναι κάτι περαστικό και όχι σοβαρό.
Μετά τις επεμβάσεις δυστυχώς χρειαζόμαστε τα τηλέφωνα των γιατρών στο κινητό μας για πράγματα που ούτε μας είχανε περάσει από το νου μας. Μια μπουκιά που είχα καταπιεί αμάσητη κατέληξε σε φριχτούς πόνους και δεν μπορούσα να ανασάνω! Καλύτερα να επικοινωνείς με την ομάδα που σε χειρούργησε, παρά να μπαίνεις σε άσχετο νοσοκομείο που δεν ξέρει τι θα πει βαριατρική επέμβαση. Φαντάζομαι ότι εσύ θα πας στο ίδιο νοσοκομείο, και θα αναζητήσεις την ομάδα που σε χειρούργησε. Καλα αποτελέσματα και περαστικά!
Τώρα σωθήκαμε Αννα μου. Ο κύριος ώς συνηθως έφυγε από πρωί να πάει δήθεν στο παζάρι και θα γυρίσει αργά το βράδυ, και η αδελφή μου έχει τον γιο της. Εδωσα τον μικρό μου στον αδελφό μου να πέξουμε μέχρι να ρθει η οικιακή βοηθός να της δώσω οδηγίες και μετά μάλλον θα με πάει ο μπαμπάς μου επειδή δεν έχει καθόλου δύναμη το αριστερό μου χέρι (και είναι και το καλό μου) και δεν θα μπορώ να αλλάζω ταχύτητες στο αυτοκίνητο.
Εννοείτε πως στο νοσοκομείο που χειρουργήθηκα θα πάω. Και πάντα όταν πρόκειτε για χειρουργημένουν με πρόβλημα, αν δεν υπάρχει κάπιος της ομάδας μέσα, εποικοινωνούν οι ίδιοι. Δεν το αφήνουν έτσι αν θεωρούν πως είναι κάτι σοβαρό και δεν ξέρουν οι ίδιοι τί είναι.
Μόλις επιστρέψω θα σας πω τί μου είπανε......
καλημέρα
τι να εγινε αραγε?
αντε ρε πωλινάκι μπες να μας πεις
Πωλινάκι μου όλα θα πάνε καλά! Ελπίζω να είναι αυτό που σου είπαμε εξαρχής και να βελτιωθεί η κατάσταση σύντομα! Φιλάκια πολλά και περαστικά! :bisou:
Πολινακι αυτος ο εντονος πονος μου θυμιζει πετρα στην χολη. ελπιζω να μην ειναι. ομως για να μην ταλαιπωρηθεις αιωνες οπως η αδελφη μου μεχρι να καταλαβουν τι ειναι ψαξ το και αυτο! σου ευχομαι γρηγορα περαστικα!
Πωλινάκι τι εχει γινει , πηγες νοσοκομειο ?
πωλινα, ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο... ενημερωσε μας! ανησυχουμε!!!
Καλησπέρα κορίτσια..... Ηρθα πριν λίγο σπίτι από το νοσοκομείο. Κάναμε καρδιογράφημα και ήταν όλα οκ. Κάναμε ακτυνογραφία θώρακα και κάτι είχε ο αριστερός πνεύμονας, και ο γιατρός φοβήθηκε για επιπλοκή χειρουργείου και έτσι κάναμε παρα παρα πολλές αναλύσεις. Ευτυχώς όλες καλές και καταλύξαμε πως ευτυχώς ο πνεύμονας δεν έχει υδιμα, δείχνει ναι μεν λίγο ψιλό ένα αποτέλεσμα, αλλά είναι στα όρια που επιτρέπει το χειρουργείο. Δεν είναι στα ύψη που θα έδειχναν ύδιμα.
Επειδή δεν μπορώ να πάρω φάρμακα, μου εβαλαν μια ένεση και μου είπαν πως θα πάει μερικές μερες μέχρι να περάσει.
περαστικα σου! ευχομαι ηδη να νιωθεις καλυτερα!
Σας ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρων σας. Ευτυχώς που δεν είναι κάτι σοβαρό.... Πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί νιώθω υπερβολικά κουρασμένη. φιλακια πολλά
περαστικά κοριτσακι μου! όλα θα πανε καλα, λίγη υπομινή ακόμα τωρα που εφαγες τον γαϊδαρο.... μην κολλήσεις στην ουρά! καλή ξεκουραση:spin:
αχ πωλινακι μου περαστικα σου! ευτυχως που δεν ηταν τιποτε σοβαρο, πραγματι!
καλη συνεχεια και να σε προσεχεις, φιλια
υ.γ. μπαινω καθε μερα να βλεπω πως τα πηγανεις :) μην κοιτας που δε σου γραφω, τα νεα σου τα διαβαζω ανελλιπως!
περαστικά σου Πωλινάκι.... να προσέχεις κοριτσάκι
Από αυτά που σου είπανε, καταλαβαίνω πως ψάχνανε μήπως έχει μαζευτεί υγρό στους πνεύμονες και χρειαστείς παρακέντηση για να το βγάλουν (επώδυνη επιπλοκή, αλλά όχι ασυνήθης). Ευτυχώς που δεν το επιβεβαίωσαν, ή έστω κρίνανε πως δεν θα χρειαστείς παρακέντηση. Περαστικά και ηρεμία!
badgirl μου....σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω ωω πολυυυυυυυυυυ:spin::wink1::thumbup::t umble::yes:Quote:
Originally posted by badgirl11
toso syntoma/?!?!??! τι λετε βρε κοριτσια που ζω? που ζω?!??! Η ελπιδα μας, το Μαρακι χειρουργειται οεο! να που βγαινουν συντομα τα ονειρα!
Τοση θετικη ενεργεια αυτο τοκοριτσι, του αξιζει!
εισαι ειλικρινα πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ SWEET GIRL.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η αληθεια ειναι οτι ολη η ιστορια ξεκινησε απο τον Ιουνιο!!!!!!!!!!!!!!!!! ειλικρινα σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!δεν μπορουσα να μπω νωριτερα λογω υποχρεωσεων :thumbdown: αλλαααα τωρααααα ειμαι εδω να σας πω ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smilegrin::yes:;):wink1::tumble::thumbup::thumbup ::thumbup::thumbup::thumbup:
ΠΩΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ.........;):spin::starhit::smilegrin:Quote:
Originally posted by polinaki1983
24 Μαρτίου!!!!!Quote:
Originally posted by badgirl11
ποτε με το καλο>?Quote:
Originally posted by polinaki1983
Πτύχωση θα κάνει το μαράκι μας, όχι σληβQuote:
Originally posted by alalumaki
Μαρία θα κάνεις sleeve γιατί κάτι έχασα, κι αν ναι χειρουργούν σε αυτά τα κιλά και αν ναι στο εγκρίνει και το ΙΚΑ ?
Πολλές ερωτήσεις αλλά μου βάζεται ιδέες, δεν φταίω εγώ.............
ΠΩΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ......ΠΟΝΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ???ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ......ΞΕΚΟ� �ΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.....:kiss:
Καλημέρα.....
Ντορετούλα μου που είσαι χαμένη?
Δεν είμαι καλά σήμερα...... ο πόνος ξεκίνησε να επανέρχετε σταδιακά μέσα στο βράδυ........ Τώρα νιώθω πολύ σφυγμένο το στήθος μου απο μέσα, και πονάω.... Δεν μπορώ να κοινηθώ, δεν μπορώ να ξαπλώσω, δεν μπορώ να κάτσω.... ότι και να κάνω πονάω πολύ.....
Περαστικα polinaki,να προσεχεις
Πωλινάκι, φύγε αμέσως για το νοσοκομείο! Ελπίζω σήμερα να είναι πιο εύκολο να αναλάβει κάποιος τον μικρό, εσύ πρέπει να πας οπωσδήποτε να σε δούνε, και αν χρειαστεί να κάνουνε κάτι! Αν χθες έδειξαν οι εξετάσεις ότι δεν είναι μεγάλο το οίδημα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να μεγάλωσε κι άλλο. Καλύτερα να είσαι στο χώρο του νοσοκομείου, ακόμη κι αν δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, παρά να κάθεσαι σπίτι σου και να υποφέρεις.
Πωλινάκ συμφωνώ 100% με την ʼννα. Πήγαινε στο νοσοκομείο για να είσαι σίγουρη. Περαστικά!
Πωλινάκι καλημέρα, εχει δικιο η αννα μην κανεις βλακειες και το παιζεις δυνατη με τετοια θεματα ΑΝΤΕ
Polinaki καλημερα πως εισαι σήμερα?
καλιεεεεεεεε καλιεεεεεεεεε ελατε κι αποδωωωωωωωωωωω
τι σε ειπανε οι γιατροι?
εχουμε κανενα νέο από το πωλινάκι??? ας μας πειτε αυτοι που εχετε προσωπική επαφη.... την εχω στο μυαλοι μου από το πρωι!
αφου ειναι ον λαην η τρελεγκω!!!! να μας πει αυτηηηηηηηηηη!!!!! αντε Πολινακι!!!:)
αχου πωλινακι μου, τωρα ανησυχω πραγματικα. γιατι δεν εχεις ξαναγραψει απο το πρωι?????
φφφφφφφφφφ τι να πω, ελπιζω να πηγες στο νοσοκομειο να εισαι σε ασφαλη χερια, δεν πιστευω να ναι κανας πνευμοθωρακας
Κάτι τέτοιο μου μοιάζει, και πραγματικά ελπίζω να μπήκε στο νοσοκομείο και να το αντιμετωπίσουν. Είναι λίγο επώδυνο, αλλά αντιμετωπίσιμο. Το ότι δείχνει ον-λαιν, μπορεί να έχει μείνει από το πρωί που μπήκε για να πει πως πονάει. Έχει καμία το τηλέφωνό της να επικοινωνήσει μαζί της;
ok ισως ειναι απο το πρωι. τι ειναι πνευμονοθωρακας ακριβως ; πως αντιμετωπιζεται;
Είναι παρακινδυνευμένο να κάνουμε διαγνώσεις,καλά δε λέω;
Εντούτοις για να έχεις μια εικόνα: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%...AC%CF%83%CE%B7
Δεν μπορούμε να κάνουμε διάγνωση, και ούτε είναι αυτός ο σκοπός μας. Όμως πρέπει να διαχωρίζουμε τις περιπτώσεις που κάποιος μετεγχειρητικός ασθενής χρειάζεται απλώς λίγη ξεκούραση, και τις άλλες που μπορεί να κρύβουν επικίνδυνες καταστάσεις. Καλύτερα κάποιος να είναι "φοβιτσιάρης" και να ενοχλεί το γιατρό λίγο παραπάνω από όσο χρειάζεται, παρά να έχει κάτι σοβαρό που έπρεπε να αντιμετωπιστεί άμεσα και να περιμένει σπίτι να περάσει. Ακόμη κι αν είναι υγρό ή αέρας στους πνεύμονες, μόνο στο νοσοκομείο μπορούν να κρίνουν αν χρήζει παρακέντησης ή αν θα φύγει από μόνο του.
Εδώ είμαι και εγώ!!!Σόα και αβλαβές!!!!
Λοιπόν. Πήγα στο νοσοκομείο. Πριν λίγο ήρθαμε σπίτι. Μου έκαναν ξανά ακτυνογραφία θώρακα, μου είπαν καλύτερη από την χθεσινή. (την βρήκαν στον υπολογιστή). Επίσεις κάναμε ξανά την ανάλυση D-dimeri inodous που δείχνει αν υπάρχει επιπλοκή/ίδυμα στον πνεύμονα. Χτες ήταν 1300 και σήμερα ήταν 900 που σημαίνει μειώθηκε αρκετά. Το όριο είναι 550. Και μου είπαν πως το ίδυμα είναι 2500 και πάνω. Μίλησαν με τον γιατρό μου, του είπαν πως χθες έβαλα ένεση, και είπε να μην βάλω άλλη γιατί επιρεάζει το συκώτη. Το ρώτησαν αν δικαιούμαι να πιω οτιδήποτε παυσίπονα. Και είπε μόνο calpol και nurofen παιδικά 15ml ανά 8 ώρες.
Ετσι ξεκίνησα τα παιδικά συροπάκια. Πήρα ήδη nurofen, οκ ο πόνος δεν πέρασε αλλά ηρέμισε. Κάτι είναι και αυτό.
Είπαν θα πάρει περίπου καμιά βδομάδα.
Τώρα ετοιμάζομαι να πάω για μπάνιο και μετά να φτιάξω λίγο γάλα να πιω. Απο προχτες που μπορώ να πιω γάλα, δεν πίνω πια τσάι και μαρέσει πολύ!!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη καθώς και την αγωνια σας για μένα. Ευχαριστώ και την Γιάννα που με πήρε τηλέφωνο να μάθει τί κάνω!!!!! Φιλάκια κούκλα μου
Θα υποφέρεις για μια βδομάδα ακόμη! Πάντως, πρέπει να κατάλαβες πια ότι δεν είσαι η βιονική γυναίκα, και πως χρειάζεσαι και συ κάποιες φορές προσοχή και υποστήριξη! Ευτυχώς που το οίδημα μικραίνει, μάλλον σημαίνει πως ο αέρας που εγκλωβίστηκε μέσα και σου προκαλεί πόνους βρίσκει διεξόδους να φύγει και έτσι δεν θα χρειαστείς παρακέντηση - που είναι πολύ επώδυνη, όπως λένε όσοι τη χρειάστηκαν. Παυσίπονα γενικά θα πρέπει να πάρεις οδηγίες τι θα επιτρέπεται πια - για παράδειγμα, σε μένα επιτρέπεται μόνο postan αναβράζον.
Πιες τα παιδικά σιροπάκια σου και το γαλατάκι σου και ξεκουράσου. Μακάρι η επόμενη βδομάδα να μπει χωρίς άλλους πόνους και ζαλάδες!
αντε βρε πωλινακι, ευτυχως !
ανησυχησα δε στο κρυβω...
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ, φιλακια:)
polinaki μου μόλις διάβασα το τόπικ σου... με τη θέληση και την υπομονή όλα τα καταφέρνουμε... και είσαι το παράδειγμα..
καλή ανάρρωση και όοοοολα θα πάνε καλά!!!!!!!:thumbup:
keep going!!!!!!!!!:starhit::starhit::starhit::starhit:
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια.
αννα μου είδη έχω κάνει μια λίστα με ερωτήσεις που θα κάνω στον γιατρό όταν πάω στον μήνα. Την τελευταία φορά που είχα πάει για τα ράμματα μου είχε πει πως δεν μπορώ να πιω τίποτα σε παυσίπονο. αλλά μάλλον τώρα επειδή είναι άμεση ανάγκη, είπε για τα πεδικά σιροπάκια. Κάτι είναι κιαυτά.
Λοιπόν να σας κάνω και λίγο να γελάσετε.
Την Παρασκευή που με είδε ο άντρας μου κουρεμένη μου λέει γιατί τα έκοψες έτσι? και ξίνησε λίγο αλλά είπε πως είναι καλά. Μετά τον άκουσα που είπε της μαμάς μου πως είναι πολύ ωραία αλλά δεν είναι αυτό που περίμενε να δει. Και σήμερα στο νοσοκομείο που ήμασταν έγινε η εξείς συζήτηση.
Με κοιτούσε σύνεχώς και του λέω:
- Γιατί με κοιτάς έτσι μωρό μου?
- είσαι πολύ όμορφη, μου λέει.
- Ευχαριστώ το ξέρω, του λέω, αλλά τώρα πως σου ήρθε αυτό?
- Μαρέσουν πολύ τα μαλιά σου, λέει\
- Προχτες είπες ότι δεν σαρέσαν, του λέω
- Μαρέσαν μου λέει, αλλά δεν ήξερα τί να πω. μου ήρθε απότομο, δεν περίμενα αυτό
- Τι εννοείς? του λέω
- Να μου λέει. Ησουνα σε ένα σκαλί. Εκανες την ενχείριση, έχασες κιόλας πολλά κιλά, πήγες πάνω καπια σκαλιά, έβαψες τα μαλιά σου, πήγες ακόμα ένα σκαλί πάνω, και μετά ξαφνηκά με το κούρεμα ανέβηκες 15 σκαλιά και δέν ήξερα πως να σε φτάσω!!!!! Πάντα έτσι να τα κάνεις μου λέει, σου πανε πολύ.
- θυμάσε που δεν ήθελες να τα κόψω?
- Ναι, λέει, αλλά δεν ήξερα πόσο όμορφη θα ήσουνα έτσι!!!!!
Και με αγκάλιασε!!!!
Την Παρασκευή που με είδε ο άντρας μου κουρεμένη μου λέει γιατί τα έκοψες έτσι? και ξίνησε λίγο αλλά είπε πως είναι καλά. Μετά τον άκουσα που είπε της μαμάς μου πως είναι πολύ ωραία αλλά δεν είναι αυτό που περίμενε να δει. Και σήμερα στο νοσοκομείο που ήμασταν έγινε η εξείς συζήτηση.
Με κοιτούσε σύνεχώς και του λέω:
- Γιατί με κοιτάς έτσι μωρό μου?
- είσαι πολύ όμορφη, μου λέει.
- Ευχαριστώ το ξέρω, του λέω, αλλά τώρα πως σου ήρθε αυτό?
- Μαρέσουν πολύ τα μαλιά σου, λέει\
- Προχτες είπες ότι δεν σαρέσαν, του λέω
- Μαρέσαν μου λέει, αλλά δεν ήξερα τί να πω. μου ήρθε απότομο, δεν περίμενα αυτό
- Τι εννοείς? του λέω
- Να μου λέει. Ησουνα σε ένα σκαλί. Εκανες την ενχείριση, έχασες κιόλας πολλά κιλά, πήγες πάνω καπια σκαλιά, έβαψες τα μαλιά σου, πήγες ακόμα ένα σκαλί πάνω, και μετά ξαφνηκά με το κούρεμα ανέβηκες 15 σκαλιά και δέν ήξερα πως να σε φτάσω!!!!! Πάντα έτσι να τα κάνεις μου λέει, σου πανε πολύ.
- θυμάσε που δεν ήθελες να τα κόψω?
- Ναι, λέει, αλλά δεν ήξερα πόσο όμορφη θα ήσουνα έτσι!!!!!
αχ ειναι τοσο πολυ συγκινητικο :)
τι ομορφοοοοοοοοοοοοο!!!! αχ Πολινακι μου απο ολα ολα εγω αυτο θα το χαιρομουνα τοοοοοοοοσο πολυ! οι σχεσεις μας ειναι το παν!!!! σου ευχομαι αλλα τοσα γλυκα λογια να ακους και να μη χορταινεις....