Ανοιξιάτικη ηλιολουσμένη Κυριακή,υπέροχη για χαλαρές βόλτες μ'αγαπημένη παρεούλα...
Όπου κι αν είστε,ελπίζω να την απολαμβάνετε!Ήταν δύσκολη η εβδομάδα...Σήμερα ας πάρουμε χαρά!
Printable View
Ανοιξιάτικη ηλιολουσμένη Κυριακή,υπέροχη για χαλαρές βόλτες μ'αγαπημένη παρεούλα...
Όπου κι αν είστε,ελπίζω να την απολαμβάνετε!Ήταν δύσκολη η εβδομάδα...Σήμερα ας πάρουμε χαρά!
Καλημέρα Αγγελικούλα μου!Μα ασφαλώς!Quote:
Originally posted by angel79
θα κεράσετε και τα εγαζόμενα νιατα????
Πάρε το καφεδάκι σου με την ειδική θήκη για μπισκοτάκι,
να το κατοχωρώσεις από τα ενδεχόμενα μακριά χέρια συναδέλφων...
Καλή δύναμη,ομορφιά μου!Αν και με τη θέα που εκεί εσύ έχεις,
ταξιδεύει ο νους πολύ περισσότερο από εμάς και καλά στα χαλαρά μας...
Η δική μου θέα να καταλάβεις,εκτός από πολυκατοικίες κι ελάχιστο πράσινο
είναι 17 γιαγιαδίστικες κυλότες περήφανα απλωμένες η μία δίπλα στην άλλη!
Αξία;Ανεκτίμητη!
Σ' ευχαριστώ Ναταλάκι μου!
αλήθεια αυτή την κούπα που θα την βρω????????????? θελω μια τετοια ΤΩΡΑ!!!!
Η θέα σου δεν παίζεται:P!!! Αξίζει να ασχοληθείς με την δικιά μου.... το απαιραντό γαλάζιο???? δεν νομιζω!!!!
Καλημερούδια!Βάζουμε κοντομάνικα και την ηλιολουσμένη μας διάθεση κι απολαμβάνουμε την καλύτερη δυνατή παρέα!
Kαλησπερα κοριτσια!!
Πρωτη φορα γραφω εδω!Σημερα γραφτηκα!Μπραβο για την υποστηριξη που δινετε η μια στην αλλη!!!!!
Να στε καλα!!!
Φιλια!!:grin:
Eνα μερακλιδικο καφεδακι στη βεραντα να δουμε κ το τελος του ηλιοβασιλεματος.Ελπιδα καλως ωρισες!Ελα κ εσυ...
καλημερα! πηρα το καφεδακι μου και ηρθα!
αλλα δεν βλεπω καμια εδω!
Καλημέρα γοργόνα μου!
Θέλω και εγώ ένα τέτοιο καφεδάκι :D
εγω να δεις πως το θελω!
αλλα βραχος!
μονο σε φωτο !!!!!!
Κράτα γερά γοργόνα μου! Τα καλύτερα έρχονται :)
Oμορφη γοργονα μου παρε ενα σκετο καφεδακι κ δωσε μου το εμενα αυτο το "θρεπτικο"!!!Οσο μπορω κ εγω να πινω τετοια!
Καλημερα!Να σας φερω τον πρωτο καφε στο κρεββατι ?
Ευχαριστούμε,Φτουτάτη,για την περιποίηση!Επιτέλους αντιστράφηκαν οι ρόλοι κι έχει πλέον ο καθένας τη θέση,που του πρέπει!
Ωστόσο ο "καφές" που μας σερβίρετε,τεΐζει επικίνδυνα!Για τη συνοδευτική ξεπέτα θα συγκρατηθώ και δε θα σχολιάσω...Θου,Κύριε...
Κι αφού έχουμε στις υπηρεσίες μας σήμερα την έκπτωτη,ας ξαπλάρουμε,κορίτσια,να γιορτάσουμε την απόλυτη απραξία!
Εγώ την έχω αράξει ήδη στην βεράντα με καφέ και πρωινό και παρόλο που δεν κάθεστε στις άδειες καρέκλες, είστε μέσα στο pc και σας απολαμβάνω έστω και από απόσταση :)
Ο λα λα ομορφιές!Υπέροχο το μπαλκονάκι σου,να το χαίρεσαι,Ελάκι μου!Κι εμάς όμως,στα όπα όπα μας έχεις!
Στα καλύτερα!Κι άμα πιαστούμε από το πολύ καθισιό,πιάνουμε και το ποδήλατο και κάνουμε μια γύρα! :bouncy:
Τι να κανω Ναταλια μου?Εκλογες ερχονται!Σας προσεχω,σας καλομαθαινω,το παω λαου λαου μηπως παρω καμμια βδομαδα ακομη!Αντε να σας φτιαξω κ απογευματινο!
Ευχαριστώ Ναταλία μου :), εύχομαι φέτος να βγει το άχτι μου και να χαρώ πολλές όμορφες παρέες στο μπαλκόνι μας :).
Γλαύκη μου όμορφο το απογευματινό σου καφεδάκι, ειδυλλιακή η βεράντα. :starhit:
ʼρχισαν οι ζέστες...
Να'χαμε λίγο καφέ με παγωτό ε;
Αλλά και καλή παρεούλα να το μοιραστούμε,
αλλιώς δε λέει...Μισές δουλειές!
ευχαριστω δε θα παρω δωσε στη γλαυκη διπλο!
αυτη θα περνει οτι ειναι παχυντικο οσο προλαβαινει ακομη!
εγω θα τη βγαλω με ενα σκετο!
Πήρες την κάτω βόλτα μαντάμ γοργόνα και μας έγινες ακατάδεκτη; τσ τσ τσ :lol:
οχι καλε απλα αποφευγω τη ζαχαρη γιατι δεν ξερω αν δοκιμασω μηπως δε σταματαω μετα..........
Και πολύ καλά κάνεις αγαπητή μου! ʼσε με να σε πειράζω εγώ :punk:
Έναν απο τον καφέ της Ναταλίας παρακλώ στη βεράντα της Έλλης!!!!
Πω, πω πολύ όμορφη βεράντα!
Καλλιοπη μου ευχαριστω αλλα δεν πινω καφε λογω ομοιοπαθητικης.Σκετο ομως θα το φαω!Με σοκολατα επανω παρακαλω Ναταλια!
Να σας στρωσω για πρωινο κοντα στην ανθισμενη τριανταφυλλια λογω Πρωτομαγιας!Αλλα μου φαινεται πολυ σας εχω καλομαθει!Για να στρωσει κ καμμια αλλη!
καλο μηνα σε ολες!
γλαυκη μου τελειο το τραπεζι σου!
Καλό μας μήνα!Χαρούμενη Πρωτομαγιά!
--->ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ : ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
αντε εστρωσα και εγω για πογευματινο καφεδακι !
ειναι καμια εδω? η ολες πηρατε τους δρομους????
ʼντε να κεράσω και εγώ ένα παραδοσιακό ελληνικό καφεδάκι :)
Eγω το λουκουμι κ την κομποστα θελω!
:lol: Δεν είναι κομπόστα αγαπητή γλυκό του κουταλιού είναι, σας κάνει;
Στην Πελοποννησο το λεμε κ κομποστα!Αλλα αρκει που τρωγετε Ελακι μου!Ελα να κερασω εγω τον απογευματινο.Ελληνικο θελετε παλι?Καλλιοπη μην φερεις καφε.Εφτιαξα για ολες!Ναταλια ελπιζω να ερθεις κ εσυ!
ok δεν εφερα σημερα καφε !
ελπιζω να εφτιαξες σκετο για μενα θα βαλω καντερελ :)
Καλημεροκαλησπέρες!Έλα να ηχούν ανακουφιστικά δροσερά τα παγάκια στο φραπόγαλααααααα
Δροσερές,χαλαρωτικές καλημέρες της λαχτάρας...
καλησπέρα!
καλημερα κοριτσια μου
καφεδακι????
σημερα εδω το παει για βροχη και γενικα ειναι χαλια ο καιρος!
Σημερα εχει καφε στη βεραντα της Γλαυκης κ ειστε ολες καλεσμενες!καφε φερνει μονο οποια θελει εσπρεσο κ καπουτσινο.Τετοιους δεν διαθετουμε!
οκ εγω θα φερω καπουτσινο καμια αλλη??
Παράδεισος!!!!! :wow:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Σημερα εχει καφε στη βεραντα της Γλαυκης κ ειστε ολες καλεσμενες!καφε φερνει μονο οποια θελει εσπρεσο κ καπουτσινο.Τετοιους δεν διαθετουμε!