Originally posted by need2loose
Quote:
Originally posted by aiglh!
κοριτσια εχετε τοσο μα τοσο δικαιο αλλα ξερετε τη γυναικεια ζηλια:punk:
ειχαμε βγει τις προαλλες γτ αυτος βγαινει πολυ βραδυ σε αντιθεση με μενα και ολες φοραγαν μινια και του κουνιοντουσαν και εγω σε μια καρεκλα σεμνα ντυμενη..παρολα αυτα εμενα κοιταζε και μ εμενα ασχολιοταν... θελω πολυ να ειμαι τελεια γι αυτον...ξερετε τωρα ειναι οι αμφιβολιες της πρωτης σχεσης, θα βλεπει και κπ αλλος το σωμα μου περα απο μενα....:crazy:
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει τόσα χρόνια είναι ότι σε ιδιαίτερες στιγμές δεν παίρνουν και πολύ χαμπάρι τι παίζει με το σώμα, εννοώ από την στιγμή που είσαι αδυνατούλα, λίγη χαλάρωση ή κυτταρίτιδα δεν θα τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν φροντίσεις να υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός όλα μια χαρά! Εκεί που έρχονται τα ζόρια είναι αν πας μαζί του θάλασσα, εκεί δεν κρύβονται και πολλά... Άρα φρόντισε μακροπρόθεσμα ως το καλοκαίρι να βελτιώσεις τις αδυναμίες σου. Τελευταία εδώ διαβάζουμε το βιβλίο του Βενούτο, νομίζω ότι ειδικά για εσένα που είσαι κοντά στο ιδανικό σου βάρος θα ήταν ενδιαφέρον, μήπως το θέλεις;
Θα μάθεις πόσες θερμίδες πρέπει να τρως ώστε να μη χάνεις κιλά μειώνοντας τον μυικό σου ιστό και αυτό είναι πολύ σημαντικό! Επίσης καλό είναι να πλακωθείς λίγο στην γυμναστική για να ανεβάσεις καύσεις και να βελτιώσεις την γραμμή σου. Αυτά... αν θέλεις βιβλίο στείλε μου με u2u το Mail σου.