Originally Posted by
mindcrime
Από τη στιγμή που επισκέπτεσαι ψυχίατρο και πας και του λες δεν ξέρω τι του λες, αυτός αυτό θα πει χαλάρωσε και πάρε το τάδε φάρμακο, γιατί εσύ το επέλεξες ως λύση. Σκέψου πως εσύ πήγες σε αυτόν δεν ήρθε να σε βρει εκείνος. Έτσι δεν είναι; Είδες που σου είπα για τον ύπνο πριν λίγες ημέρες; Το θυμάσαι; Θα φας κάποιες μέρες withdrawal symptoms όπως τα τρώνε όλοι όσοι κόβουν ένα φάρμακο τέτοιο. Αλλά αν δεις πως δεν τα σηκώνεις για καλό δικό σου, ξανασκέψου μήπως πρέπει να πας στο γιατρό και να του πεις ξέρεις κάτι εγώ θέλω να τα κόψω και να σου πει εκείνος πως πρέπει να τα κόψεις, την διαδικασία.
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο; Στην Αμερική πως ήσουν; Έχεις συγγενείς; Έχεις υπηκοότητα; Έχεις residence card? Σε σπονσοραρανε; Πως πήγες στην Αμερική; Έχεις σκεφτεί την περίπτωση αν έχεις δικαίωμα να μείνεις εκεί χωρίς sponsorship να επιστρέψεις; Την αντέχεις σαν χώρα; Σε ποιο state ήσουν; Γιατί οκ και εγώ πήγα Αμερική και στους έξι μήνες έγινα Λούης δεν μου άρεσε καθόλου ούτε η νοοτροπία τους, ούτε ο τρόπος ζωής τους. Αλλά γενικά εσύ πως το βλέπεις; Θα πήγαινες πάλι πίσω αν για παράδειγμα σου έλυνε το πρόβλημα της ανεργίας ή ανάμεσα στο να είσαι εδώ και άνεργος προσέχοντας τους δικούς σου προτιμάς να μείνεις εδώ και να προσέχεις τους δικούς σου;