Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by PETRAN
Γεια σας παιδιά. Έψαξα για κοφτερό αντικείμενο στο τραπέζι αλλά το μόνο που βρήκα ήταν ένα bic στυλό! Έτσι αποφάσισα να ποιω ένα γαλατάκι και να πέσω για ύπνο, οπότε ναι είμαι καλά!
Βλέπω πάλι αρχίσαν να γίνονται τρελές διαστρεβλώσεις στα γραπτά μου όπως και να λέγονται προσωπικά πράγματα για μένα, όπως με το γενεικευμένο άγχος που έχω κλπ.
Για να ξεκαθαρίσω. Δεν μπένω εδώ μέσα για να βγάλω κανένα αποθημενο, ούτε για να εκτονωθώ! ΟΚ? Η υπόθεση είναι απλούστατη. Με 2 πειράγματα -που συγκεκριμένα ήταν \"είσαι κάπως dark τυπάκι\" και\"ένα αστείο για ένα ποιημα\",συν την παρεξήγηση ενώς παραδείγματος που έφερα για το πως μπορεί να δουλεύει μια θεραπεία, η Weird φάνηκε να θίκτηκε τρομερά και ξέθαψε το \"υπομανία\" από το προηγούμενο θρεντ για να με κατηγορήσει ότι κάνω τηλεδιαγνώσεις και ότι προφανώς δεν θα έπρεπε να κάνω και να λέω τίποτα \"σαν ειδικός που είμαι\" (και έχω πει ότι δεν είμαι), ενώ η ίδια μου έχει πει τα ίδια και χειρότερα (και εγώ ποτέ δεν την κατηγόρισα για τίποτα). Η υποκρισία έχει και τα όρια της και ομολογώ ότι αν σε κάτι δεν έχω ανοχή είναι αυτό!! Ούτε πρόβλημα έχω, ούτε μπαίνω για να εκτονωθώ οκ?
Δεν είμαι χριστιανός
\"αλλά ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω\"...
Καλησπέρα σας
Νομίζω οτι τα πειράγματά σου είναι άκρως ενοχλητικά και άκαιρα ώρες ώρες.
Το υπομανία, το ξέθαψα, διότι εσύ χτες αναφέρθηκες πρώτος στην επιρροή των παρατηρήσεών σου πάνω μου, και γιατί προφανώς είναι κάτι που με ενόχλησε αρκετά, όπως εσένα σε είχε ενοχλήσει αρκετά το να σου πω οτι δεν κάνεις για θεραπευτής, που μου το πέταξες επίσης χτες.
Οσο για τις τηλεδιαγνώσεις, θα σου ξαναπώ για άλλη μια φορά, την άποψή μου.
Το οτι σου έδινα feedback για κάποια πράγματα που έβλεπα πάνω σου, δεν σημαίνει οτι έιχα σκοπό να σε μαχαιρώσω. Αρχικά γινόταν κυρίως στα πλαίσια της άμυνας μου απέναντί σου μα ισα ισα, απο ένα σημείο και μετά, όταν άρχισαμε να μιλα΄με πολύ , νόμιζα οτι ότι το καλύτερο θα ήταν να σε πείσω για την ωφελιμότητα του να δουλέψεις βαθύτερα το άγχος σου σε μια ψυχοθεραπεία...
Μα δεν ήταν feedback Weird αυτό με το παράδειγμα δεν το καταλαβαίνεις!? Βγες λίγο από το εγωκεντρικό σου μικρόκοσμο για μια στγμη! Ηταν παράδειγμα για την γνωστική θεραπεία, όπως έχω πει χιλιαδες φορές, την συζήτηση δεν την κανω για σενα η για μενα αλλα για την συζητηση δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό σε αυτό!
Και που κολλάει το άγχος μου τώρα? Ασε έχω διαβάσει για την ΓΑΔ όπως και ξέρω γιατί την έχω και τι πρέπει να γίνει μην φοβάσαι γι\'αυτό...αλλά άστο έξω από την συζήτηση δεν έχει σχέση!
Πάνο ειλιρκινα, το πιστεύεις αυτό που σου λεώ?
Ολο το feedback που σου έδωσα, το έκανα, ή απο άμυνα, αρχικά ή για να σε βοηθήσω!
Αυτή ήταν η μόνη προθεσή μου και απορώ που με λες υποκρίτρια....
Δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να καταλάβεις κάποια μέρα το πόσο με πείραξε να με πει κάποιος ψυχολογος ( ετσι νόμιζα τότε) μανιακή.... απλά σου είπα, να είσαι πιο προσεκτικός, τίποτα περισσότερο!
Οπως καταλαβαίνω κι εγώ που σε πέιραξε, το να σου πω την χοντράδα οτι δεν κάνεις για θεραπευτής.
Η το να σου μιλήσω για την τηλεδιάγνωση, στο τωρινό θρεντ.
Ηταν ένα παραδεγμα, για να μου δείξεις πως λειτουργέι η γνωσιακή ( αν κι έχω καταλάβει με τα τοσα πχ που μου έχεις ΄φερει :))
απλά καθώς χρησιμοποίησες τα γραφόμενά μου, για να το εξηγήσεις, το πήρα κάπως πιο προσωπικά...
αν και αυτό που με είχε κυρίως πειράξει, ήταν το σχόλιο \"αγαπησιάρικα, μαζι βαθιά, ξέρεις εσύ\"...
Με καταλαβαίνεις?