Originally posted by Sofia
Quote:
Originally posted by πανος12345
θα σου απαντησω κατεξαιρεση γιατι δεν θελω να σε αδικησω...
το καταλαβαινω οτι τα φαρμακα λυνουν την γλωσσα οπως σε καποιους αλλους το κανει το χοροτο η το αλκοολ και το οπιο...
δεχομαι εγω για λογαριασμο του κιπ οτι αυτα που εγραψες δεν ησουν εσυ αλλα τα χαπια η η αρρωστεια που τα αφησε στο ηλεκτρονικο χαρτι
αυτο ισως που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι εγω δεν αγαπαω ουτε εσενα ουτε τον κιπ παραπανω απο την αληθεια...
γιατι σε παρακαλω μην χρησιμοποιεις αυτη τη φτηνη δικαιολογια για το να ερθει ο κιπ εκει αλλα να παρεις το παιδι σου σημερα το βραδι , παρασκευη ειναι , τα σχολεια ανοιγουν την δευτερα και αφου συνενοηθητε για τις λεπτομερεις με τον κιπ αν μπορει δηαλδη να σε [σας] φιλοξενησει καπου η αν οχι αν μπορει να το κανει καποιος αλλος απο εδω μεσα στην Αθηνα
Λεφτα δεν εχω πια γιατι αν ειχα θα σου εστελνα οσα χρειαζεστε και για τα εισειτηρια και για τα ξενοδοχεια σας!
Γιατι η φιλοξενια που μου εδωσαν στην παιδικη ηλικια καποιοι Κρητικοι στα Χανια , πριν απο 40 ολοκληρα χρονια μοιαζει στην ψυχη μου σαν να εγινε χθες και σημερα δεν ξερω καν αν υπαρχουν για να τους την ανταποδιδα βοηθωντας εσενα το παιδι σου και τον κιπ να βγειτε απο το ιντερνετ και να κοιταξετε καταματα την πραγματικοτητα....
Γιατι αυτο πανικουλα σκοπευουν να κανουν και τα χαπια με αλλο φυσικα τροπο....
Γιατι αυτο το θαυμασιο εργαλειο επικοινωνιας, πανω απο ολα εχει την δυναμικη να φτιανει πραγματικα βαθειες φιλιες και να λυνει με την δυναμη της αγαπης, , που ειναι τυφλη γιατι βγαινει απο την ψυχη μας , ομορφες πραγματικα οικογενειες , εκει που τα φαρμακα και η κοινωνια απετυχαν να το κανουν...
Η δικη μου ενσταση μονο ειναι οτι οταν δυο ψυχικα ασθενεις ανθρωποι , βρισκονται ο ενας απεναντι στον αλλον ισως αθελα τους να μην μπορουν να ξεπερασουν καποια τυπικα εμποδια οπως πχ τα χρηματα για το ταξιδι , το σχολειο των παιδιων , γιαυτο παρακαλω οσους μεχρι σημερα νομιζουν οτι τους βοηθησα καπου με τις συμβουλες μου ας κανουν καποια χειρονομια σαν αν την κενανα απεναντι μου αν πργματικα η πανικουλα και ο κιπ νοιωθουν την αναγκη να δουν ο ενας τον αλλον και να γνωριστουν μεταξυ τους γοατι αυτο θακανει καλο και στο παιδι της που θα δει οτι η μαμα του ειναι επιτελους ευτυχισμενη με καποιο κυριο που επικοινωνουν μαζι ισως απο πριν ακομα γεννηθει...
Συγγνωμη Πανο, ήθελα να σε ρωτήσω κατι....
Οταν προτεινεις ολα αυτα που γραφεις, εδω, τα σκεφτεσαι δευτερη φορα?????????